PDD-fil (hva det er og hvordan du åpner en)

En fil med PDD-filtypen er sannsynligvis en Adobe PhotoDeluxe Image-fil som ble opprettet med Adobe PhotoDeluxe. Denne typen bildeformat ligner Adobes PSD-format ved at de både kan lagre bilder, linjer, tekst og lag.

Adobe PhotoDeluxe ble avviklet i 2002 og erstattet med Adobe Photoshop Elements. Som du vil se nedenfor, er Photoshop Elements imidlertid ikke det eneste programmet som kan åpne og redigere PDD-filer.

PDD-filer som ikke er bildefiler, er sannsynligvis Medtronic Programmer-datafiler, som lagrer pasientinformasjon fra en Medtronic Chronicle Implantable Hemodynamic Monitor. Imidlertid kan de i stedet være Process Deployment Descriptor-filer som brukes med ActiveVOS- eller Process Deed-filer.

PDD er også kort for begreper som ikke har noe å gjøre med filformatene som er beskrevet på denne siden, for eksempel prosessdrevet utvikling, profesjonell plate for data, fysisk enhetsdriver, plattformavhengig driver og prosjektdefinisjonsdokument.


Hvordan åpne en PDD-fil

PDD-filer kan selvfølgelig åpnes og redigeres med Adobe PhotoDeluxe, men sjansen er stor for at du ikke har det programmet installert (og Adobe har bare oppdateringer tilgjengelig for det).

For å åpne PDD-filen gratis kan du bruke XnView. Dette programmet er bare en multimedia viewer og converter, men ikke en bildeditor.

Noen andre måter du kan åpne og redigere PDD-filer på er Adobes programvare for Photoshop, Photoshop Elements, Illustrator og InDesign. ACD Systems Canvas støtter også PDD-formatet.

Medtronic Chronicle-programvare kan åpne PDD-filer som er Medtronic Programmer-datafiler, men vi har ikke klart å finne en spesifikk nedlastingskobling for den.

Hvis du bruker en PDD-fil som fungerer med ActiveVOS, kan du se ActiveVOS-veiledningen for mer informasjon om hva filen brukes til og hvordan den fungerer med programvaren. PDD-filer kreves før du kan lage en lignende filtype som brukes av den plattformen, kalt en Business Process Archive-fil (.BPR).

Process Deed-filer fungerer med Carlson-programvare og inneholder skjøtebeskrivelser fra polylines, som navn og koordinater. Et verktøy kalt Process Deed File, tilgjengelig gjennom Undersøkelsen > Polyline verktøy, kan åpne denne typen PDD-fil for å redigere informasjonen og generere rapporter. Siden dette filformatet bare kan være en tekstfil med .PDD-filtypen, kan du sannsynligvis også åpne den med en tekstredigerer som Notepad ++.

Hvis du finner ut at et program på din PC prøver å åpne PDD-filen, men det er feil applikasjon, eller hvis du heller vil at et annet installert program skal åpne PDD-filer, følger du denne veiledningen for å gjøre den endringen i Windows.


Hvordan konvertere en PDD-fil

Den enkleste måten å konvertere en PDD-fil til JPG, BMP, TIFF, PNG, PDF eller et lignende bildeformat, er å laste opp filen til CoolUtils.com. Når PDD-filen er på nettstedet, kan du velge hvilket format du vil konvertere den til. Du må laste ned den konverterte filen tilbake til datamaskinen din før du kan bruke den.

Hvis du etter at du har konvertert Adobe PhotoDeluxe Image-filen, vil ha et annet bildeformat som ikke støttes av CoolUtils.com, kan du bruke en gratis bildekonverterer. Bare konverter PDD til JPG eller et annet format først, og kjør den deretter gjennom en bildekonverterer.


Kan du fortsatt ikke åpne filen?

Hvis disse programmene ikke åpner filen din, jobber du kanskje ikke med noen av formatene som er nevnt ovenfor, noe som kan skje hvis du har lest feil filtypen feil. Noen filer deler utvidede bokstaver / tall som ser like ut, selv når de ikke er i slekt.

Noen eksempler inkluderer ADP, PD (Spore Audio Playback) PDF, PDI, XPD, DDL, IDX, PPD (PostScript Printer Description), PDB og WPD filer.

Legg igjen en kommentar