Hvordan finne gratis Wi-Fi-steder

Finn gratis Wi-Fi-steder i nærheten av deg med denne listen over steder der du kan hoppe på telefonen, nettbrettet eller den bærbare datamaskinen og få gratis Wi-Fi. Det er en blanding av gratis Wi-Fi-steder på denne listen, inkludert restauranter og butikker som tilbyr gratis Wi-Fi, åpne offentlige Wi-Fi-nettverk og gratis Wi-Fi via Internett-leverandøren din.

Disse gratis Wi-Fi-stedene er i de fleste byer, og når du vet hvor du skal dra, kan du få gratis Wi-Fi når som helst. Dette gjør det enkelt å finne et sted du kan slappe av og hente inn på sosiale medier eller få litt arbeid i.

Er du på farten og leter etter Wi-Fi? Her er noen gratis Wi-Fi-hotspot-lokaliseringsapper for å hjelpe deg.

Bruk en Wi-Fi-app til å analysere nettverket du er på for å se andre enheter som er koblet til det, eller for å se hvor sikkert nettverket er.


Finn gratis Wi-Fi-steder gjennom AT&T

Mange steder bruker AT&T som internettleverandør for å tilby gratis Wi-Fi. Noen av disse stedene inkluderer McDonalds, Barnes og Noble, FedEx, Starbucks og mange hoteller. 

AT & T

Det er ikke et hotspot-kart på AT & T-nettstedet som hjelper deg med å finne gratis Wi-Fi, men de foreslår at du bruker en hotspot locator-app som nevnt nedenfor.

De fleste av AT & T-gratis hotspots bruker samme SSID som attwifi.

Finn AT&T gratis Wi-Fi-lokasjoner


Gratis Wi-Fi på McDonald's

Over 11,000 XNUMX McDonalds lokasjoner tilbyr gratis Wi-Fi gjennom AT&T. Du finner disse stedene gjennom en hotspot locator-app. Men hvis du bare vil ha gratis tilgang på McDonald's, og ikke trenger å lete andre steder, kan du også søke etter det her.

McDonalds

Finn et gratis McDonalds Wi-Fi-sted ved å søke etter en restaurant. Noen eieroperatører kan imidlertid deaktivere Wi-Fi, i så fall vil du ikke få tilgang til det.

For å bruke internett gratis på en McDonald's, koble til nettverket som heter Wayport_Access or attwifi_mcd, åpne en nettleser og velg deretter Koble knapp.

Finn gratis Wi-Fi på McDonald's


Bruk en Starbucks for gratis Wi-Fi-tilgang

I likhet med McDonald's serverer Starbucks gratis Wi-Fi gjennom et annet selskap, men i stedet for AT&T bruker Starbucks Google. Det fungerer både i USA og i Canada. Wi-Fi er gratis på alle selskapseide Starbucks-lokasjoner.

Starbucks Corporation

Når du gir Starbucks-kartet din nåværende posisjon, finner den alle de gratis Wi-Fi-stedene i nærheten. Filtrer etter Google Wi-Fi for å sikre at stedene du ser har gratis internett. Du kan også filtrere resultatene etter tjeneste, for eksempel for de som tilbyr mobilbetaling eller 24-timers tilgang.

Det trådløse nettverket Starbucks bruker gratis Wi-Fi kalles Google Starbucks. Velg det nettverket, fyll ut feltene som vises på skjermen, og velg deretter Godta og koble til.

Finn gratis Wi-Fi på Starbucks


Få gratis Wi-Fi hvor som helst via OpenWiFiSpots

Titusener av steder med gratis Wi-Fi-lokasjoner er lagt til manuelt av brukerne av OpenWiFiSpots, og det er noen måter å søke etter disse hotspots.

OpenWiFiSpots

OpenWiFiSpots kan brukes gratis via deres hjemmeside. Nettstedet finner gratis nærliggende Wi-Fi etter by og viser det på et kart så vel som i en liste. Du kan også finne et sted etter type, for eksempel flyplasser, togstasjoner, apotek, offentlige parker og kjøpesentre.

OpenWiFiSpots finner gratis Wi-Fi hvor som helst, inkludert USA, Canada, Nederland, Australia, Brasil og andre land.

Bruk OpenWiFiSpots for å finne gratis Wi-Fi


Søk etter gratis Wi-Fi i nærheten av deg ved hjelp av Boingo

Boingo er en annen søkemotor der du kan finne steder med gratis Wi-Fi. Databasen inneholder informasjon om over en million hotspots.

Skriv inn en by, adresse eller postnummer for å få et kart og en liste over steder. Når søkeresultatene vises, kan du begrense resultatene etter stedstype, som flyplasser, restauranter, hotell, butikker eller kafeer.

Boingo Wireless

Søkeresultatene dine kan eksporteres til en PDF-fil som inkluderer stedsnavn, adresse og Wi-Fi SSID for enkel visning uten nett.

Klikk på et hvilket som helst sone på kartet for å få navnet på SSID-en, og et alternativ for å se veibeskrivelse til stedet fra et annet sted.

Du kan også bruke Boingo til å finne gratis Wi-Fi i nærheten og få veibeskrivelse til noen av stedene med deres iOS-app eller Android-app. Den er også tilgjengelig på Windows og Mac.

Finn gratis Wi-Fi på Boingo

Bruk Wi-Fi-FreeSpot Directory for å finne gratis Wi-Fi hvor som helst

Gratis Wi-Fi-steder i USA, Asia, Canada, Midtøsten og andre områder finner du via Wi-Fi-FreeSpot-katalogen.

Du kan se etter steder etter stat eller etter land / region. Du kan også bla gjennom et spesielt sted, som støtter leter etter selskaper, hoteller, flyplasser, bobilparker og ferieutleieeiendommer som tilbyr gratis Wi-Fi.

Wi-Fi-FreeSpot-katalogen

Dette nettstedet er ikke så detaljert som noen av de andre fra denne listen, så sørg for å sjekke kildene ovenfra først. I stedet for å vise spesifikke steder og nettverksnavn, får du en nettsidekobling til selskapet, parken eller hotellet, slik at du kan kontakte bedriften eller gå til nettstedet deres for å få Wi-Fi-informasjon.

Besøk Wi-Fi-FreeSpot-katalogen

Gratis Wi-Fi på ditt lokale bibliotek

De fleste biblioteker har gratis tilgang til datamaskiner, og noen tilbyr også gratis Wi-Fi, slik at du kan ta med deg den bærbare eller smarttelefonen din for å få gratis internett.

Offentlige biblioteker som har gratis Wi-Fi-tilgang inkluderer New York Public Library, Free Library of Philadelphia, Dallas Public Library, LA County Library, Brooklyn Public Library, Wichita Public Library og San Jose Public Library.

Det er best å besøke det lokale biblioteket eller få tilgang til deres offisielle nettsted for informasjon om de tilbyr gratis Wi-Fi og for detaljer om hvordan du kobler til nettverket. Noen nettverk er åpne, men andre krever et passord eller et bibliotekkortnummer.

Et program kalt Library HotSpot er tilgjengelig på New York Public Library og Brooklyn Public Library. Dette er en gratis tjeneste de tilbyr til folk som ikke har internettilgang hjemme. Det fungerer ved å gi ut et gratis trådløst modem som de kan bruke i en begrenset periode.

Hvordan få gratis Wi-Fi-tilgang via Internett-leverandøren din

Selv om det ikke er en gratis måte å få Wi-Fi på, kan du kanskje få tilgang til gratis Wi-Fi-hotspots på hundretusener av steder rundt USA, hvis du er en betalende kunde hos utvalgte internettleverandører (ISPer).

Dette fungerer gjennom Cable WiFi, som er et felles nettverksnavn opprettet av Cox Communications, Optimum, Spectrum og XFINITY for å gi gratis Wi-Fi til abonnentene. Dette betyr at hvis du for eksempel får internett hjemme gjennom Cox, kan du dra nytte av abonnementet ditt når du reiser.

Besøk leverandørens nettsted for plasseringskart og mer informasjon om hvordan dette fungerer. Det gratis Wi-Fi-nettverket du bør se etter hos disse leverandørene, kan kalles CableWiFi men kan også gå etter firmanavnet, for eksempel xfinitywifi eller CoxWiFi. Logg inn med brukernavnet og passordet du bruker med Internett-leverandøren din.

Lær mer om CableWiFi


Legg igjen en kommentar