Det beste webhotellet i 2021

Sammenlign webhotelltjenesters pris, funksjoner, ytelse og støtte for å velge det som passer best for deg eller din bedrift.

Det å Velge en web hosting tjenesten kan være vanskelig. Du leter sannsynligvis etter en webhotell-leverandør som tilbyr WordPress, men du er også på jakt etter en som presterer bra, kommer til riktig pris, opplever praktisk talt ingen nedetid og tilbyr 24/7 kundesupport. Enten du trenger å starte en personlig porteføljeside for jobbjakt eller bare ønsker å sørge for at den lille virksomheten din har en sterk online tilstedeværelse, kan den rette webhotell-leverandøren gjøre livet ditt mye enklere. 

Her ser vi nærmere på noen av de beste webhotelltjenestene som er tilgjengelige, inkludert DreamhostA2HostingGoDaddy Webvert og mer. Vi fokuserer på kommersielle webhotellfirmaer som tilbyr WordPress, virtuelle private servere, delt hosting og mange webhotelltjenester, sammen med en rekke månedlige og årlige planer.

Hvordan vi valgte den beste webhotelltjenesten

Det er viktig å merke seg at vi ikke eksplisitt "testet" leverandørene på denne listen. I stedet samlet vi en konkurransedyktig oversikt basert på en rekke faktorer, inkludert rangeringer fra tredjeparter og funksjoner som tilbys av hvert webhotellfirma. Vi har også vektet rangeringen av disse virksomhetene på Better Business Bureau og TrustPilot. Med disse dataene i hånden delte vi dem i tre nivåer:

Beste webhotellleverandører (toppnivå): Disse webvertsleverandørene har alle en vurdering på A eller høyere fra Better Business Bureau, og en vurdering på 3.8 eller høyere av 5 fra TrustPilot. Med unntak av tre leverandører med mellom 300 og 400 tilbakemeldinger fra brukerne, er alle TrustPilot-rangeringene basert på minst tusen brukeranmeldelser. Alle leverandørene som er oppført i toppvalgene våre, sier også at de tilbyr 24/7 support og 99% oppetid på nettstedet eller bedre.

Nettverter det er verdt å sjekke ut (mellomnivå): Disse webvertsleverandørene har alle A + BBB-rangeringer, men ikke nok TrustPilot-vurderinger til at vi kan vurdere den vurderingen som innflytelsesrik, enten det er positiv eller negativ.  

Andre alternativer for webhotell (tredje nivå): To av disse webvertsleverandørene - MochaHost og Liquid Web Hosting - har for øyeblikket F-rangeringer fra BBB. Andre har TrustPilot-rangeringer under 3.5, men ved tre tilfeller er det fra færre enn 500 brukere. 

Viktige advarsler du bør huske på: Better Business Bureau vurderer ikke selskaper utenfor Nord-Amerika, og for å være BBB-akkreditert, må selskaper betale en gebyr til organisasjonen. TrustPilot tilbyr i mellomtiden også et betalt nivå som gir selskaper mer interaksjon med sine brukervurderinger. Det også fjernet 2.2 millioner falske anmeldelser i 2020.

Hvis du vil ha mer råd om hva du må huske på når du leiter etter en webhotellløsning, og forskjellige typer av webhotell som er tilgjengelige og tips om hvordan du fremskynder nettstedet ditt, må du sørge for å bla til bunnen av denne siden. 

Et notat av priser: Vi har gjort vårt ytterste for å verifisere at prisene som er oppført her er nøyaktige på tidspunktet av forrige publisering. Prisene i denne kategorien er imidlertid utsatt for hyppige svingninger, og de er alltid underlagt spesialtilbud og begrensede tilbud. Videre gjenspeiler mange av prisene som er oppført her de månedlige prisene hvis du forskuddsbetaler for 12 måneders tjeneste eller mer. Vennligst klikk deg frem til de aktuelle leverandørene for å verifisere gjeldende priser til enhver tid.

BESTE WEBHOTELLLEVERANDØRER, SAMMENLIGNET

GrunnleggendeDreamhostSitegroundGreenGeeksGoDaddy WebvertIonosHostPapaHostingerA2HostingVertvind
Startpris for delt hosting$ 2,59 / måned€ 3.99 / måned$ 2,49 / måned$ 6 / måned$ 4 / måned$ 4 / måned$ 1 / måned$ 3 / måned$ 5 / måned
Oppetidsløfte100%99,90%99,90%99,90%99,90%99,90%99,90%99,90%99,90%
24/7 kundeserviceLive chat; 
e-post; 
telefonen i bestemte timer
Live chat; 
supportbilletter; 
telefonsupport
Live chat; 
e-post; 
telefonen i bestemte timer
Telefon; 
live chat
24/7 telefonstøtte; live chatLive chat; 
supportbilletter; 
telefonsupport
Live chat; 
supportbilletter
Telefon; 
live chat
Live chat; 
supportbilletter
Pengene tilbake-garanti97 dager30 dager30 dager30 dager30 dager30 dager30 dager30 dageringen
Bedre Business Bureau vurderingA +A +A +A +A +A +Ingen (lokalisert utenfor Nord-Amerika)A +EN
Better Business Bureau akkrediteringIIOgOgOgIIkke relevantOgOg
TrustPilot-vurdering4.74.74.14.14.14.14.43.93.9
Typer av hosting
Delt hostingOgOgOgOgOgOgOgOgOg
WordPressOgOgOgOgOgOgOgOgOg
Virtuell privat server (VPS)OgOgOgOgOgOgOgOgOg
Dedikerte servereOgOgOgOgOgIOgOgOg
Cloud hostingOgOgIOgOgOgOgOgOg
ForhandlerhotellIOgOgOgIOgIOgOg
Hosting av e-handelOgOgOgOgOgOgOgOgOg

Beste webhotellleverandører

Dreamhost

Dreamhost

Med en A + vurdering fra Better Business Bureau og 4.7 ut av 5 stjerner på TrustPilot, er Dreamhost en av våre mest anbefalte leverandører av webhotell på flere grunnlag. For det første tilbyr de et tilpasset kontrollpanel, som lar deg lettere administrere din egen hosting. Mens kundesupport på telefon ikke er tilgjengelig 24/7, er leverandøren lydhør over live chat og billetter. DreamHost bruker også superraske SSD-er for all lagring, de har en gratis SSL-sertifikat (for sikrere nettlesing) og gir SSH-tilgang for de planene som er ment for mer tekniske brukere.

Andre ting vi liker med Dreamhost: De tilbyr gratis delt nettside og e-posthotell til 501 (c) (3) ideelle organisasjoner. For alle de andre er prisingen ganske gjennomsiktig - det er ingen skjulte ting i prisene. I tillegg gir den en 97-dagers garanti for tilbakebetaling av pengene, det er et av de mest sjenerøse tilbudene som er tilgjengelige.


Siteground

Siteground

SiteGround har en A + vurdering fra BBB og 4.7 ut av 5 stjerner på TrustPilot. De sitter i mellomveien mellom en leverandør av webhotell og en som henvender seg til bedriftsbedrifter. Hvis du har en liten bedrift med et mer komplekse nettbehov enn en typisk liten bedrift, er SiteGround en ideell løsning - og hvis virksomheten din utvides, har tjenesten muligheter til å vokse med deg. 

Selv om tilbud starter så lavt som på € 3.99 i måneden, får du flere andre nyttige funksjoner, inkludert tilgang til en iscenesetter server og Git repo-opprettelse med ett klikk, hvis du går opp til GoGeek-planen. Alle planene inkluderer SSL, daglig sikkerhetskopiering, CDN, e-post, ikke-måltrafikk og ubegrensede databaser. De skiller seg også fra noen andre tjenester ved at de setter grenser for båndbredde og lagring foran, mens de fleste andre hevder å være ubegrenset båndbredde eller umålt båndbredde, men har som regler med fin skrift (mer om det nedenfor). Du får også en 30-dagers garanti for tilbake betaling av pengene og en 100% fornybar energikamp. 

Likt som med de fleste andre tjenester, må du betale for et års tjeneste på forhånd hvis du ønsker å få den laveste prisen. Etter det året vil prisen gå opp. Support inkluderer 24/7 live chat og telefontilgang, og billetter som blir besvart med et gjennomsnitt på 15 minutter. 


GreenGeeks

GreenGeeks

GreenGeeks har en A + vurdering fra BBB og 4.1 ut av 5 stjerner på TrustPilot. Hvis du noen gang har vært bekymret for den enorme mengden strøm store datasentre bruker, vil du kanskje sjekke ut denne tjenesten. Det "grønne" i selskapets navn gjenspeiler Green Geeks 'engasjement for miljøet. De kjøper tre ganger den energien de faktisk bruker i vindkraftkreditter, og legger i hovedsak energi tilbake til økonomien. Selskapet gjør dette gjennom en form for sertifikater for fornybar energi, som, selv om det er komplisert, betyr at de ikke bare er energinøytrale, men det hjelper faktisk ved å gi drivstoff til den grønne energiøkonomien.

Selv om det er grønt, tilbyr GreenGeeks fortsatt mye strøm til nettsteder. Den grunnleggende delte webhotellplanen tilbyr ubegrenset nettplass og e-postkontoer, dataoverføring uten måling, et SSL-sertifikat, et gratis domenenavn for det første året, en nattlig sikkerhetskopi, CDN og en 30-dagers garanti på pengene tilbake. De tilbyr også live chat og e-poststøtte 24 timer i døgnet, syv dager i uken, 365 dager i året. De har også telefonstøtte de fleste timene av dagen.

GreenGeeks er også et av de mer utviklervennlige leverandørene av webhotell, med flere PHP-versjoner og Git forhåndsinstallert.


GoDaddy Webvert

Gå pappa

GoDaddy har en A + vurdering fra BBB og 4.1 ut av 5 stjerner på TrustPilot. Selv om nettstedet kanskje er mest kjent for å kjøpe domenenavn, tilbyr de også en rekke webhotelltjenester, inkludert WordPress, WordPress e-handel og forhandlerhotell. Imidlertid tilbyr de ikke cloud verting. 

Tjenestens mest grunnleggende delte vertplan inkluderer bredbånd uten måling, WordPress-installasjon ved hjelp av et klikk, et domene og Office 365-e-post (for det første året).

GoDaddy tilbyr 24/7 telefonstøtte og live chat-støtte også. 


Ionos

 • Delt hosting starter på $ 4 / måned (for første året)
 • Business hosting starter på $ 1 / måned (for første året)
 • WordPress hosting starter på $ 1 / måned (for første året)
 • Ikke-administrert virtuell privat serverhosting starter på $ 2 / måned 
 • Administrert virtuell privat serverhosting starter på $ 40 / måned (de første seks månedene)
 • Dedikerte servere starter på $ 60 / måned (de første tre månedene)
 • Hosting av nettserver (per time)

IONOS fra 1 & 1 har en A + vurdering fra Better Business Bureau og en TrustPilot-poengsum på 4.1 ut av 5. De er rettet mot små og mellomstore bedrifter, med fokus på å ta dine første skritt på nettet eller skalere opp. Du finner flere forskjellige hostingplaner og alternativer, inkludert WordPress-hosting, e-posthotell, domenenavn og overføringer. Bare vær forsiktig når det gjelder priser - mange av hostingpakkenes priser virker lave, men går opp etter en viss tid. 


HostPapa

HostPapa

HostPapa har en A + BBB-rating og en 4.1 av 5 TrustPilot-rangering. De er en liten bedriftsfokusert hostingtjeneste som også tilbyr gratis domeneoverføring. Det tilbyr et bredt utvalg av plantyper, og flere tilleggsfunksjoner som en nettstedsbygger og automatisk sikkerhetskopiering av nettstedet. 

I motsetning til noen av de andre tjenestene, har HostPapa også en veldig fin spørsmål og svar-seksjon på hver av sidene for å hjelpe deg med å finne ut hvilken plan som er best for deg. 


Hostinger

Hostinger

Hostinger er basert i Litauen, så det har ikke en BBB-side (den organisasjonen fokuserer bare på USA-baserte virksomheter). Imidlertid har den en TrustPilot-rangering på 4.4 av 5 med mer enn 2,000 anmeldelser.

Hostinger tilbyr flere forskjellige planer med en rekke prisnivåer (selv om mange av prisene ovenfor er for den mest grunnleggende formen for tjenesten, og kanskje ikke inkluderer alle funksjonene du vil ha). De har også e-posthoteller, en nettstedbygger, og en 30-dagers garanti på pengene tilbake. 


A2 Hosting

A2 Hosting

A2 Hosting har en A + vurdering fra BBB og 3.9 ut av 5 stjerner på TrustPilot. Selskapet gjør mange ting riktig: For alle planer inkluderer webhotellstjenesten SSD, nettstedsmigrering, et SSL-sertifikat og CloudFlare CDN (en gruppe servere over hele verden som automatisk bestemmer den beste ruten for å koble besøkende til nettstedet ditt for økt hastighet og sikkerhet). Anycast DNS-løsningen dupliserer DNS-poster på tvers av det globale nettverket, og øker nettstedets ytelse, ifølge nettstedet.

Kundesupporten er også god: A2 Hosting's Guru Grew supportteam er tilgjengelig 24 timer i døgnet, syv dager i uken, 365 dager i året via telefon, e-post, online chat og billett. 

Som de fleste webhotellleverandører er den publiserte prisingen litt misvisende: Den delte hostingprislappen på $ 3 i måneden er bare tilgjengelig hvis du registrerer deg for treårsplanen og betaler på forhånd. Den tilbyr en 30-dagers garanti på pengene tilbake eller en forholdsmessig refusjon for ubrukt tjeneste etter dette punktet. 


Vertvind

HostWinds

Hostwinds har en vurdering fra BBB og a med 3.9 ut av 5 stjerner fra TrustPilot. Dens webhotell tilbud er best egnet for bedriftseiere, med spesifikke forretningshotellplaner og forhandlerplaner. Hostwinds tilbyr også administrert eller ikke-administrert virtuell privat servere for Windows og Linux. 

Tjenestens delte hostingplaner inkluderer også en rekke funksjoner, som SSD-er, gratis overføring av nettsteder, ubegrensede domener, e-postkontoer og databaser, et gratis SSL-sertifikat og en Weebly-nettstedsbygger. 


Flere alternativer for webhotell som er verdt å sjekke ut

Følgende webverter har litt lavere eller færre TrustPilot-rangeringer enn de ovenfor, men nesten alle er fortsatt høyt rangert av BBB. 

WebHostingPad

WebHosingPad har en A + BBB-vurdering, men bare en håndfull av anmeldelser på TrustPilot. Dens "altomfattende" nettsidehotellplan starter på $ 2 i måneden og inkluderer gratis SSL-sertifikater, en gratis nettstedbygger av Weebly, installasjon ved hjelp av WordPress, et gratis domene og en 30-dagers garanti på pengene tilbake. De tilbyr også ubegrensede nettsteder, domener og e-poster. WebHostingPad tilbyr færre tjenester enn noen av de andre leverandørene, men den altomfattende tilnærmingen kan være tiltalende hvis du vil ha en enkel måte å komme i gang med å bygge og være vert for et nettsted. 


AccuWeb Hosting

AccuWeb Hosting har en A + -vurdering fra BBB og 4 av 5 stjerner fra TrustPilot, men igjen færre enn 100 anmeldelser. De skiller seg ut på grunn av det brede utvalget av hostingalternativer de tilbyr, inkludert flere forskjellige administrerte og ikke-administrerte Windows- og Linux-hostingplaner. AccuWeb Hosting bryter også tydeligere ned hva som er inkludert i hver plan enn noen av de andre leverandørene. 


Web Hosting Hub

Web Hosting Hub har A + BBB-rangering, men de har ennå ikke hatt et antall brukeranmeldelser på TrustPilot. En av de viktigste funksjonene er webdesign med full service mot en ekstra avgift, slik at du ikke trenger å bygge nettstedet ditt selv. 


WP Engine webhotell

WP Engine Web Hosting har A BBB-rangering og 3.4 av 5 TrustPilot-rangering (men med færre enn 200 anmeldelser). Som navnet antyder, er det et WordPress-alternativ som fungerer med flere store merker, inkludert Yelp, Marriott og Etsy. 


GlowHost

GlowHost har en A + BBB-vurdering, men bare en liten håndfull TrustPilot-anmeldelser. Hvis du vil prøve, tilbyr tjenesten en 91-dagers garanti på pengene tilbake.


Andre alternativer for webhotell

Følgende webverter har flere blandede anmeldelser og enten lav BBB eller TrustPilot-vurdering. Igjen, vi har ikke testet dem selv, men vi anbefaler at du gjøre mer forskning før du registrerer deg.

 • HostGator: A + BBB-vurdering, 3.3 TrustPilot-vurdering
 • InMotion Hosting : A + BBB-vurdering, 3,3 TrustPilot-vurdering (mindre enn 500 anmeldelser)
 • Bluehost : A + BBB-vurdering, 2,6 TrustPilot-vurdering
 • iPage: A + BBB-vurdering, 1.4 TrustPilot-vurdering (færre enn 500 anmeldelser)
 • Flytende webhotell: F BBB-vurdering, 4.5 TrustPilot-vurdering (færre enn 500 anmeldelser)
 • MochaHost : F BBB-vurdering, 4,4 TrustPilot-vurdering

Planlegger du et webhotellkjøp

Getty / Natnan Srisuwan

Nå som du har fått en forståelse av hvilke typer webhotelltjenester som er der ute, har vi noen tips for når det gjelder å faktisk velge en plan. 

Vær forsiktig med 'startprisen'

Til tross for at webhostingtjenester vanligvis viser en lav startpris, vil denne billige hostingprisen vanligvis kreve at du betaler på forhånd for to til tre års tjeneste - så det er egentlig ikke, si $ 3 i måneden, men $ 72 på forhånd i to år. Og når denne kampanjeperioden er over, kan prisen for å fornye tjenesten din bli mye høyere.

Bytte leverandører? Se etter gratis migrering av nettstedet

Hvis webhotellavtalen din er i ferd med å løpe ut og prisen kommer til å gå opp, vil du kanskje overføre nettstedet ditt til en annen hostingleverandør for å dra nytte av deres introduksjonsavtale. Se etter de leverandørene som tilbyr gratis eller billig migrering av nettsteder.

Nok en merknad om migreringstjenester: Selv om disse er nyttige, er de ofte automatiserte, noe som betyr at ikke alt kan migreres over, og du må kanskje gjøre noen endringer. Sørg for at du undersøker hvordan dette vil fungere for deg før du registrerer deg. 

Les de små skriftene på "ubegrensede" tjenester

Mens mange webhotelltjenester tilbyr det de kaller "ubegrenset" eller ikke-målertjeneste for en viss mengde bredbånd, disklagring og nettsteder du bruker, må du lese vilkårene for bruk av dette. De fleste inkluderer faktisk en definisjon med en grense for bruk. Men hvis du driver et ganske grunnleggende nettsted og ikke prøver å dra nytte av systemet, bør det gå fint. 

Sørg for at du vet forskjellen mellom webhotell og nettbyggingstjenester 

De fleste webhotelltjenester tilbyr også en dra-og-slipp-nettstedsbygger, som hjelper deg med å få nettstedet ditt i gang. Men sørg for at du leser de med små bokstavene: Bruk av en av disse nettstedbyggerne vil også ofte låse deg inn i webhotelltjenesten. Utbyggerne kan også være eiendomsbeskyttet av tjenesten, noe som gjør det vanskelig å flytte nettstedet ditt til en annen tjeneste hvis du vil gjøre det senere.

Definisjoner av webhotell

Når du ser etter en webhostingtjeneste, ser du mange vilkår som kastet rundt deg som du kanskje ikke forstår. Her er noen av de typiske alternativene du kan se, og om de er det du leter etter.

 • Cloud-basert hosting er et flott alternativ hvis du vil ha mye lagringsplass og det lar deg bruke sky-databehandling. Det er mange fordeler med skybasert verting, inkludert garanterte serverressurser, overflødig datalagring og ubegrenset vekst på nettstedet.
 • Hosting av e-handeler et populært alternativ for mange online virksomheter. I tillegg til å hjelpe deg med å drive et e-handelssted, kan mange leverandører av webhotell også tilby deg en webserver for å være vert for nettstedet ditt sammen med en e-postserver og andre standardfunksjoner for webhotell.
 • Reseller hosting er ideell for folk som er interessert i å bruke sin tildelte harddiskplass og båndbredde til å være vert for nettsteder på vegne av tredjeparter. For å gjøre dette må forhandleren kjøpe vertens tjenester i grossistleddet og deretter selge dem til kunder separat for et potensielt overskudd til utsalgspriser.
 • WordPress hosting er en ideell plattform for alle som er interessert i å lage et spesialbygd nettsted. WordPress er populært blant kunder fordi det lar deg bygge et profesjonelt tilpasset nettsted ved hjelp av en rekke maler, sette inn-moduler og widgets.
 • Delt hosting er vanligvis den mest grunnleggende og minst kostbare planen som er tilgjengelig. Selv om de skal ha alt du trenger for et personlig eller småbedriftsnettsted, deler du ressurser med andre på samme server, så hvis nettstedet ditt vokser, kan det hende du trenger en annen plan.
 • Virtuell privat server hosting er et steg opp fra delt hosting, slik at du kan få lignende funksjoner og ytelse til en dedikert server for nettstedene deres, uten å gå opp til en dedikert servertjeneste. EN administrert VPS-hostingtjeneste er vanligvis dyrere, men er best for de med mindre teknisk bakgrunn, da det lar selskapet ta seg av programvaren og systemoppdateringene du ber om. En ikke-administrert VPS-hostingtjeneste betyr at vertsleverandøren bare er ansvarlig for den fysiske serveren og sørger for at den er tilgjengelig - du må da ta vare på vedlikehold, oppgraderinger og programvareinstallasjon. 
 • Dedikert server hosting er alternativet for nettsteder med stort antall besøkende. Med denne dyrere planen får du en fysisk server (eller flere servere), som gir deg total kontroll over maskinen og langt flere ressurser for å kjøre nettstedet ditt.

Legg igjen en kommentar