iPad Mini slås ikke på? Prøv disse løsningene

Hvis iPad Mini ikke slås på etter at du har trykket på Hjem-knappen, må du ikke få panikk. I de fleste tilfeller tar det bare noen få enkle trinn å bringe nettbrettet til liv igjen. Vi viser deg hva du trenger å gjøre for å få enheten til å fungere igjen.

Hvis iPad Mini ikke slås på og ingen av disse løsningene fungerer, må du kanskje kjøpe en ny iPad.

  1. Våkne iPad. Det kan være i hvilemodus og ikke slått av. Hvis du ikke trykker på Sleep / Wake-knappen en eller to ganger, kan iPad slå seg av. Når en iPad er slått helt av, blir ikke batteriet brukt. Du vet at iPad slås på når du ser Apple-logoen.

  2. Skru opp lysstyrken på iPad-skjermen. Nettbrettet kan være på, men skjermen kan være for mørk. Ta iPad-en inn i et mørkt rom, åpne kontrollsenteret og øk lysstyrken. For å åpne kontrollsenteret i iOS 12, sveip ned fra øvre høyre hjørne; i iOS 11 og tidligere sveiper du opp fra bunnen.

  3. Koble til iPad og lad den. Hvis iPad er slått av og ikke slås på når du trykker og holder nede Wake-knappen, kan batteriet være helt tømt. Vent flere minutter etter at du har koblet til iPad for å se om en batteriindikator vises eller om enheten slås på. Den slås på automatisk når batteriet har nok energi til å vekke enheten. Hvis du ikke ser denne indikatoren innen en time, eller hvis du ser en "koble til strøm" -indikator, må du sørge for at alt er koblet til ordentlig. Prøv også å bruke en annen USB-kabel eller et annet uttak.

    Hvis en iPad Mini blir stående i en varm bil eller ute i frysende temperaturer, kan den slå seg av og lade seg kanskje ikke. Ta den til romtemperatur før du starter den eller lader den.

    Rengjør ladeporten hvis iPad har vært koblet til i en time og ikke vil lade. Skitt eller støv kan blokkere porten, noe som kan hindre dens evne til å lade. Bruk en tannpirker av tre eller plast for å skrape ut rusk.

  4. Fest kabelforbindelser inne på iPad. Noen brukere har klart å slå på iPadene sine etter at de burper på iPad. Hvis du klapper lett, kan det justere løse kabler som ikke gir solide tilkoblinger.

    Sørg for å slå av nettbrettet før du gjør dette, og dekk fronten og baksiden godt med et håndkle.

  5. Tilbakestill iPad. Å starte en iPad Mini på nytt ved hjelp av en omstartprosedyre for iPad fungerer når iPad er slått på. Hvis iPad er slått av, gjør du en hard tilbakestilling på iPad Mini.

  6. Sett iPad i gjenopprettingsmodus og oppdater programvaren. Gjenopprettingsmodus sletter ikke dataene dine, men oppdaterer iPad-programvaren og installerer den nyeste versjonen av iOS på nytt.

  7. Slett iPad eksternt. Når en iPad ikke slår seg på, kan du prøve å bruke gjenopprettingsmodus eller delvis starte den og utføre en fjernsletting for å tilbakestille programvaren. Hvis du kan slette iPad på denne måten, oppdaterer du den til den nyeste iOS-versjonen for å fikse det som forårsaket at den ikke startet.

    En normal iPad-tilbakestilling innebærer tilgang til iPad-innstillingene fra enheten. Du kan ikke tilbakestille en iPad hvis iPad ikke starter.

  8. Ta iPad til en ekspert. Hvis løsningene ovenfor ikke fungerte, ta iPad til en autorisert reparasjonstjeneste. Det kan være et maskinvareproblem som programvareløsninger ikke løser. Se etter en ekspert i Apple Genius-baren eller hos et Apple Certified Repair Center.


Legg igjen en kommentar