Hva du skal gjøre når iPad ikke kan slås på

Vanligvis når skjermen på en iPad er svart, er den i hvilemodus og venter på at du skal trykke på Hjem-knappen eller Sleep / Wake-knappen for å aktivere den. Nettbrettet kan også være slått av. Løsningene for å fikse en iPad som ikke våkner fra søvn kan være enkle eller komplisert.


Årsaker til at en iPad ikke slår seg på

Den vanligste årsaken til at en iPad ikke slår seg på er et dødt batteri. Men problemet kan være mer alvorlig enn det, inkludert ødelagt programvare eller et maskinvareproblem.

Hvordan fikse en iPad som ikke vil slå på

Dette problemet kan påvirke alle modeller av iPads, og løsningene du bør prøve er de samme for alle iPad-modeller du bruker.

  1. Slå på iPad. Trykk og hold nede Sleep / Wake knappen øverst på iPad. Hvis iPad er slått av, bør du se Apple-logoen vises etter et par sekunder, noe som betyr at nettbrettet fungerer normalt.

  2. Utfør en kraftstart. Trykk på begge Hjem og Sleep / Wake knappene øverst på skjermen i minst 10 sekunder til du ser Apple-logoen.

  3. Lad batteriet. Hvis iPad ikke starter opp etter noen sekunder, er sannsynligvis batteriet tømt. I dette tilfellet kobler du iPad til et stikkontakt ved hjelp av kabelen og laderen som fulgte med den. Vent en time mens batteriet lades og slå deretter på iPad. Selv om iPad slås på, kan det være lite strøm, så la den lades så lenge som mulig eller til batteriet er fulladet.

    Hvis iPad ser ut til å gå tom for strøm ofte, kan du prøve disse tipsene for å spare batteri levetid.

  4. Hvis iPad fortsatt ikke slås på, kan det være maskinvarefeil. Den enkleste løsningen er å finne nærmeste Apple Butikken. Apple-butikkansatte kan hjelpe deg med å finne ut hva som ligger til grunn for iPaden.
  5. Hvis du ikke har en Apple Butikk i nærheten, kan du kontakte Apple Støtte for hjelp og instruksjoner.

Legg igjen en kommentar