Hvordan åpne Outlook.com-adresseboken

Hvor kan du finne adressebokfunksjonen på Outlook.com? Kontaktene dine ligger i People-appen. E-post er lett å finne i Outlook.com, og det er også enkelt å adressere en ny melding til en kjent kontakt.

Instruksjonene i denne artikkelen gjelder Outlook.com og Outlook Online.


Åpne Outlook.com-adresseboken (personer)

Du finner ikke en adressebok på Outlook.com. I stedet ser du etter People når du vil finne kontaktene, gruppene og listene dine. Du bruker også People til å redigere, legge til og fjerne oppføringer. Du kan åpne Outlook.com People ved å bruke enten musen eller en hurtigtast.

Slik viser du kontaktene dine i Outlook.com:

  1. Logg på Office.com-portalen.

  2. Åpne Office Applications Launcher.

  3. Plukke ut porsjoner.


Bruk Search Mail og People i Outlook Mail

En rask måte å finne en kontakt du har mottatt e-post fra eller har lagt til i kontaktlisten for People, er å bruke søkeboksen øverst i People-vinduet.

For å finne en kontakt, skriv inn et navn og Outlook henter treff fra e-postadressen din og People-kontaktene dine. Velg kontakten og søk deretter videre etter mappe og dato for å hente spesifikke e-poster fra den kontakten.

Tastatursnarveier for å åpne People Address Book

Avhengig av dine preferanser, slå tastatursnarveier på eller av. Gå til innstillinger, plukke ut Se alle Outlook-innstillinger, Deretter går du til general tilgjengelighet.

Du kan velge å aktivere forskjellige sett med snarveier, inkludert Outlook.com, Yahoo! Mail, Gmail og Outlook. Hvis du ikke vil bruke hurtigtaster, velger du Slå av hurtigtaster.

For å åpne People-kontaktene dine med Outlook.com-hurtigtaster aktivert, trykk GP i Outlook.com e-post. Hvis Gmail-snarveier er aktivert, trykker du på GC.

Disse snarveiene er endret fra tidligere versjoner og kan endres i fremtiden.


Se og sortere adresseboken din i Outlook.com

Slik ser du kontaktene dine og sorterer dem på forskjellige måter:

  • Vis en kontaktliste: I kontaktruten velger du kontaktlisten du vil se. Vis alle kontaktene dine, kontaktlistene eller kontaktene du har organisert i mapper.

  • Endre sorteringsrekkefølgen: Velg rullegardinpilen øverst i kontaktlisten og velg en sortering etter rekkefølge. Velg å sortere listen etter navn, firma, by eller nylig lagt til.

  • Velg visningsrekkefølgen: Velg rullegardinpilen øverst i kontaktlisten og velg en skjerm etter ordre. Vis navn etter fornavn eller etternavn. Dette endrer ikke hvor kontakten vises på listen; som bestemmes av sorteringsrekkefølgen.

Legg til og administrer kontakter

Outlook.com gir verktøy for å administrere adresseboken din.

  1. For å legge til en kontakt, gå til Outlook.com-menyen og velg Ny kontakt. Angi kontaktinformasjonen og velg Opprett.

  2. For å importere eller eksportere en kontaktliste, gå til Administrer menyen.

  3. Hvis du vil legge til en kontakt i favorittlisten, velger du kontakten og velger Legg til i favoritter.

Bruk folk til å nå kontaktene dine

Når du velger en kontakt, finner du raske lenker for å starte en ny e-post, vise filer du har delt med kontakten, starte en Skype-chat, se LinkedIn-profilen deres og andre lenker som kan være konfigurert.


Legg igjen en kommentar