Hvordan lukke en app på den originale iPad

Apple sluttet å støtte oppdateringer til den opprinnelige iPad med versjon 5.1.1 av operativsystemet. Det er fortsatt noen bruksområder for den originale iPad, inkludert surfing på nettet, men hvis du får problemer med den, vil du finne at de fleste feilsøkingstrinn er rettet mot de nyere modellene. Vi beholder dette innholdet for folk som fremdeles eier og bruker den originale iPad.

IOS-operativsystemet for iPads og iPhones holder rede på hvilke apper som trenger hvilken del av systemet, og hindrer appene i å oppføre seg feil. Når det er sagt, er det ikke 100 prosent pålitelig (men det er mer pålitelig enn vennene dine vil foreslå deg).

eple


Avslutte bakgrunnsapper

Apple har redesignet oppgaveskjermen flere ganger siden iPad startet. Hvis du ikke bruker en original iPad, men fortsatt bruker et gammelt operativsystem, bør du oppdatere til den nyeste versjonen og bruke den nye oppgaveskjermen for å lukke appen.

Men hvis du har den originale iPad-en, lukk en app ved å åpne oppgavelinjen ved å dobbeltklikke på Hjem-knappen. (Dette er knappen nederst på iPad.) Denne linjen inneholder ikoner for de sist brukte appene.

For å lukke en app, må du først trykke på appikonet og holde fingeren på den til ikonene begynner å skinne frem og tilbake. En rød sirkel med minustegn vises øverst på ikonene når dette skjer. Trykk på den røde sirkelen med minustegnet på en app du vil lukke. Denne prosedyren sletter ikke appen fra iPad-en din, den lukker bare ned slik at den ikke kjører i bakgrunnen. Dette vil også frigjøre ressurser for iPad-en din, noe som kan hjelpe den å kjøre raskere.


Legg igjen en kommentar