Slik bruker du iPad eller iPad Mini som telefon

Hva å vite

  • En vanlig måte å ringe på en iPad er med Facetime, men du kan også bruke iPhonen sitt mobilnummer eller Messages-appen.
  • iPhone-samtaler på iPad synkroniserer de to enhetene og dirigerer samtaler gjennom iPhone, selv uten Apple-ID.
  • Du kan også bruke tredjeparts apper som Skype eller Talkatone med Google Voice.

Denne artikkelen forklarer hvordan du bruker Facetime, Messages-appen og tredjeparts apper for å ringe.


Hvordan ringe på iPad ved hjelp av FaceTime

Den enkleste måten å ringe med iPad på er å bruke programvaren for videokonferanser som følger med iPad kalt FaceTime. FaceTime bruker Apple-ID-en din til å ringe til alle som også har en Apple-ID, som er alle som eier en iPhone, iPad, iPod Touch eller Mac-datamaskin.

Disse samtalene er gratis, så selv om du bruker iPhone, bruker du ikke minuttene dine. Du kan til og med motta anrop på FaceTime ved å få folk til å kontakte e-postadressen som er tilknyttet Apple-ID-en din. Disse instruksjonene gjelder enheter som kjører iOS 10 og nyere.

Slik bruker du FaceTime.

  1. Åpne FaceTime app.

    Hvis FaceTime ikke allerede er på iPad, kan du laste den ned fra App Store gratis.

  2. Trykk på plusstegnet (+) for å velge noen å ringe fra kontaktene dine. Du kan inkludere flere kontakter i samtalen din.

    Du kan også begynne å skrive navnet på en kontakt på tastaturet, og FaceTime fullfører det automatisk.

  3. Når du har valgt alle du vil kontakte, trykker du på en av ring knappene for å lage en lyd (bare tale) eller video anrop.

  4. FaceTime vil ringe.

Hvordan lage FaceTime-samtaler ved hjelp av meldinger

Du kan også ringe FaceTime til kontaktene dine via Meldinger-appen.

Akkurat som i FaceTime-appen, kan du bare ringe folk hvis Apple-ID-er kobles til telefonnummeret deres.

  1. Åpne meldinger app.

  2. Hvis du har en åpen samtale med personen du vil kontakte, trykker du på den tråden. Ellers må du starte en ny.

  3. Trykk på kontaktens bilde øverst på skjermen.

  4. Velg FaceTime for å starte en videosamtale, eller lyd for å starte en lyd anrop.

  5. Når samtalen er over, trykker du på slutt -knappen (video) eller rød knapp (kun lyd).


Ring anrop på din iPad ved hjelp av iPhones mobilnummer

Som et alternativ til FaceTime kan du plassere "iPhone-samtaler" på din iPad. Denne funksjonen synkroniserer iPad og iPhone slik at du kan ringe og motta anrop på nettbrettet ditt som om det virkelig var telefonen din.

Disse samtalene blir faktisk dirigert gjennom iPhone, slik at du kan ringe til hvem som helst, selv om de ikke har en Apple-ID. Slik slår du på funksjonen:

Før du følger instruksjonene nedenfor, må du sørge for å koble iPhone og iPad til samme Wi-Fi-nettverk, og at du er logget på begge med samme Apple ID.

  1. Åpen innstillinger På telefonen din.

  2. Finn det telefon innstillinger.

  3. Trykk på Kaller andre enheter kurs og vri bryteren til på / grønn øverst på neste skjermbilde.

  4. Når listen over enheter vises, aktiverer du de du vil rute samtaler til. Kompatible enheter inkluderer andre iPads, iPhones og Mac-maskiner.

  5. Med denne innstillingen aktiv, kan du ringe og motta anrop på alle enheter du er logget på med Apple-ID-en din.

Andre måter å bruke iPad som telefon på

Hvis du vil ha noen andre alternativer enn de vanlige på din iPad, kan du også se på tredjeparts applikasjoner for Internett.

Skype

Skype er den mest populære måten å ringe internett på, og i motsetning til FaceTime er det ikke begrenset til folk som bruker en iOS-enhet. Skype på iPad er en relativt enkel prosess, selv om du må laste ned Skype-appen.

I motsetning til FaceTime kan det være gebyrer forbundet med å ringe via Skype, men Skype-til-Skype-samtaler er gratis, så du betaler bare for å ringe folk som ikke bruker Skype.

Talkatone Med Google Voice

FaceTime og Skype er gode, begge gir fordelen med å ringe videosamtaler, men hva med å ringe gratis til alle i USA, uansett om de bruker en bestemt tjeneste eller ikke? FaceTime fungerer bare med andre FaceTime-brukere, og mens Skype kan ringe til hvem som helst, er det bare gratis for andre Skype-brukere.

Talkatone i forbindelse med Google Voice har en måte å ringe gratis telefonsamtaler til alle i USA, selv om det er litt mer forvirrende å sette opp.

Google Voice gir deg ett telefonnummer for alle enhetene dine. Men tale anrop du ringer med Google Voice bruker tale linjen din, og du kan ikke gjøre det på en iPad.

Talkatone er imidlertid en gratis ringe app som utvider Google Voice-tjenesten ved å tillate samtaler over datalinjen, noe som betyr at du kan bruke den med din iPad. Du trenger både Talkatone-appen og Google Voice-appen.

Gå til Google Voice og legg til Talkatone-nummeret ditt som en viderekoblings telefon på Google Voice-kontoen din. Etter at du har gjort dette, vises utgående samtaler / tekstmeldinger fra Talkatone-telefonnummeret ditt.


Legg igjen en kommentar