Hvordan bruke iPhone som lommelykt

Stakk i mørket og trenger lys? Så lenge du har telefonen din, har du det bra. Kamerablitsen på baksiden av iPhone kan brukes som lommelykt.

Normalt vises blitsen bare i kort tid når du tar bilder eller når du har et varsel, men med det innebygde lommelyktverktøyet kan du holde blitsen på til du slår den av. IPhone-lommelykten er innebygd og tilgjengelig via Control Center. Det er også tredjepartsapper som legger til andre alternativer til iPhone-lommelykten, som strobing.

IPhone-lommelyktfunksjonaliteten er tilgjengelig på iOS 7 og nyere. Denne artikkelen refererer til iOS 12 og nyere.

iPhone-bilde: Apple 


Hvordan bruke iPhone-lommelykten i Kontrollsenter

Følg disse trinnene for å slå på iPhone-lommelykten:

  1. Åpne Kontrollsenter. På iPhone X og nyere gjør du dette ved å sveipe ned fra øvre høyre hjørne. På eldre modeller sveiper du opp fra bunnen av skjermen.

  2. Trykk på Lommelykt for å slå den på.

    Hvis du ikke ser lommelyktikonet i Kontrollsenter, åpner du det innstillinger og gå til kontroll~~POS=TRUNC > Tilpass kontroller. Finne Lommelykt og trykk på plussskiltet ved siden av.

  3. Kameraets blits på baksiden av iPhone slås på og forblir på til du trykker på lommelyktikonet igjen for å slå det av.

Å bruke iPhone som lommelykt kan tømme batteriet raskt. Hvis iPhone har lite strøm, og du ikke har en sjanse til å lade snart, må du enten unngå å bruke lommelykten eller bruke batterisparetips for å spare iPhone-batteriet.


Hvordan bruke iPhone-lommelykten fra låseskjermen

Vil du ha en enda raskere måte å slå på iPhone-lommelykten? Du kan gjøre det rett fra låseskjermen.

Lys opp iPhone-skjermen ved å trykke på den, løfte telefonen eller klikke på Side-knappen. Trykk så lenge på lommelyktikonet nederst til venstre på skjermen for å slå på lommelykten. Trykk på den igjen for å slå den av.

Du kan også bruke Siri til å kontrollere iPhone-lommelykten. Bare aktiver Siri og si noe som "slå på lommelykten min" eller "slå av lommelykten."


Hvordan kontrollere iPhone lommelyktens lysstyrke

Hvis du har en iPhone X eller nyere, har du et ekstra alternativ for lommelykten: du kan kontrollere hvor lyst det er. For å gjøre det, følg disse trinnene:

  1. Åpne kontrollsenteret som beskrevet i siste avsnitt.

  2. Trykk lenge på lommelyktikonet i Kontrollsenter.

  3. Skyv opp og ned på linjen som vises på skjermen for å gjøre lommelykten lysere eller lysere.

Har du problemer med lommelykten? Sjekk ut iPhone-lommelykten fungerer ikke? Prøv disse løsningene.


Andre iPhone lommelykt-apper

Mens lommelyktappen innebygd i iOS er i stand til grunnleggende bruksområder, er det apper med flere funksjoner. Det er flere lommelykt-apper tilgjengelig på App Store. Mens mange er veldig like, er det noen få som skiller seg ut:

  • Lommelykt Ⓞ: Denne gratis lommelykt-appen for iPhone styrer lommelyktens lysstyrke og strobeeffekter. Den har også kompass og Maps-integrasjon slik at du kan se hvor du skal og vite hvor det er på et kart.
  • Lommelykt for iPhone + iPad: Inkluderer et kompass og kart, strobemodus, høydesporing, musikkmodus, en puls som samsvarer med slag, en simulert lighter og kjøp i app for visuelle temaer.
  • Beste blitslys: Dette er en gratis lommelykt-app for iOS som inkluderer standard lommelykt, strobe og kart / kompassfunksjoner, sammen med et forstørrelsesglass, muligheten til å slå lyset på og av ved å klappe, og mye mer. Kjøp i app låser opp funksjoner og fjerner annonser.

Android-lommelykt-apper kan levere brukerinformasjon til ukjente parter, iPhone-lommelykt-apper påvirkes ikke. Apple vurderer alle appene før de gjør appene tilgjengelige for nedlasting.


Legg igjen en kommentar