Hvordan lagre Instagram-bilder

Hva å vite

  • Instagram lar deg laste ned dine egne bilder, men du kan ikke laste ned bare brukerens bilder.
  • Du kan imidlertid legge til bokmerker for bilder og videoer i appen. Disse kan imidlertid forsvinne hvis den opprinnelige brukeren sletter filen.
  • Lagre-fanen lar deg lagre innlegg du finner på Instagram.

Disse instruksjonene gjelder for nedlasting av Instagram-bilder fra en datamaskin, iOS-enhet eller Android-enhet.


Slik lagrer du dine egne Instagram-bilder på den mobile enheten

2: 15

Hvis du laster opp et eksisterende bilde til Instagram uten å bruke noen av appfilteret eller redigeringsfunksjonene for å gjøre endringer, har du åpenbart allerede en kopi av det på enheten din. Men for de som tar bilder direkte gjennom appen eller laster opp eksisterende med Instagram-filtre og redigeringseffekter på dem, kan det enkelt og automatisk lagres en kopi av det ferdige produktet som blir lagt ut, ved å slå på en enkel innstilling.

  1. Trykk på menyknappen øverst i profilfanen din.

  2. Pek innstillinger.

  3. Pek Konto.

  4. Velg Originale bilder på iOS, eller Originale innlegg på Android.

Så lenge denne innstillingen er slått på, vil alle innleggene dine kopieres automatisk når du legger dem ut i et nytt fotoalbum eller mappe merket "Instagram" i den mobile enhetens fotoalbum-app. Dette gjelder for alle innlegg, inkludert de som du snapper gjennom Instagram-appen, de du laster opp fra enheten din uten endringer i dem, og de du laster opp fra enheten din med filtereffekter og redigeringseffekter som er brukt på dem. 


Slik lagrer du andre brukeres bilder (og videoer) i appen

Instagram har en lagringsfunksjon innebygd direkte i appen. Selv om det bare lar deg bokmerke fanen for foto eller videoinnlegg og ikke laste ned noe til enheten din, er det fortsatt bedre enn ingenting. Inntil nylig var den eneste måten du virkelig kunne bokmerke et bilde eller en video fra en annen bruker i Instagram-appen, ved å like det og deretter få tilgang til de tidligere likte innleggene dine fra innstillingsfanen.

De to store ulempene med Instagrams lagringsfunksjon er:

  • Du trenger en internettforbindelse for å kunne gå tilbake til det lagrede innlegget i appen
  • Det lagrede bildet kan potensielt forsvinne hvis brukeren som postet det, bestemmer seg for å slette det. Husk at bruk av bokmerkefunksjonen bare er en lenke til bildet - ingenting blir lagret på kontoen din eller enheten din.

På den annen side, hvis du vil følge kommentarene til et populært innlegg, kan du lagre innlegget og gå tilbake til det senere for å lese nye kommentarer, som er minst en veldig nyttig måte å bruke det på. (Hint: det er andre måter å lagre en Instagram-video på.)


Hvordan bruke Instagrams Lagre-fane

Lagre-fanen vises litt bokmerkeikon på hver brukerprofil rett over bildematen i den horisontale menyen. Du kan ikke se lagringsfanen på andre brukeres profiler, men du kan se den på din egen profil mens du er pålogget. Dette er for å sikre at bare du kan se hva du har lagret.

For å lagre innlegg du finner på Instagram, se etter bokmerkeikon nederst til høyre, og trykk på den. Det blir automatisk lagt til i lagringsfanen din, og ingen varslinger vil bli sendt til brukeren som postet den. For å komme til denne kategorien, trykk på menyknappen fra profilsiden din, og deretter Lagret.


Lagre andre brukeres Instagram-bilder på få andre måter

Hvis du noen gang har prøvd å høyreklikke og Lagre som på et Instagram-bilde på datamaskinen din, eller prøvde å gjøre det tilsvarende på en mobil enhet ved å trykke og holde nede på et bilde mens du ser det i en mobil nettleser, lurte du sannsynligvis på hvorfor ingenting dukker opp.

Instagram kan være bra med at du lagrer kopier av dine egne bilder på enheten din eller legger til dem som bokmerker i appen fordi du eier dem, men det krever ikke eierskap til noe innhold som er lagt ut i appen, så det er opp til deg å få tillatelse fra andre brukere hvis du vil bruke innholdet deres. Dette forklarer hvorfor det er så umulig å enkelt laste ned hvilket som helst bilde.

Vær oppmerksom på at selv om brukere lagrer bilder hele tiden, er det i motsetning til Instagrams vilkår hvis eieren ikke vet om det og ikke har gitt tillatelse til at det skal brukes av noen andre.


Ta en skjermdump

Kanskje den enkleste uoffisielle måten å raskt lagre en kopi av andres Instagram-bilde, er å ta et skjermbilde av det og deretter bruke et redigeringsverktøy til å beskjære det. Denne artikkelen viser deg hvordan du tar et skjermbilde på iOS-enheten din eller på Android-enheten din.

Vis sidekilden for å finne bildefilen

Hvis du har tilgang til en datamaskin, kan du lagre et Instagram-bilde ved å identifisere bildefilen i sidekilden.

  1. Trykk på tre prikker på et hvilket som helst bildeinnlegg i Instagram-appen, da Kopier kobling, for å kopiere URL-en. Du kan deretter lime den inn i en e-post eller iMessage for deg selv.

  2. Hvis du allerede ser på Instagram fra skrivebordet, kan du trykke på tre prikker øverst på et innlegg, og trykk deretter på Gå til innlegg for å se innleggssiden.

  3. Når du får tilgang til foto-URL-en på skrivebordet, er det bare å høyreklikke og velge Vis sidekilde for å åpne en ny fane med all koden.

  4. Bildefilen ender på .jpg. Du kan bruke søkeordfinnerfunksjonen ved å skrive Ctrl + F or Cmd + F og inn . Jpg i søkefeltet.

  5. Den første .jpg du finner skal være bildefilen. Bruk markøren til å markere alt fra https://instagram. til . Jpg og kopier den.

  6. Lim den inn i URL-feltet i nettleseren din, så ser du bildet vises, som du kan høyreklikke på og velge Lagre som for å lagre den på datamaskinen.

Prøv bilder fra tredjeparter

Det er tredjeparts nedlastingsbilder for bilder som kan lagre eller laste ned Instagram-bilder. To eksempler er:

  • https://downloadgram.com/
  • https://www.dinsta.com/
  • Det er imidlertid ingen garanti for at disse nedlastningene alltid vil fungere, siden Instagram vurderer alle forespørsler om API-tilgang.

Legg igjen en kommentar