ET-fil (hva det er og hvordan du åpner en)

En fil med filtypen ET er en WPS Spreadsheets Workbook-fil opprettet av WPS Office's regnearkprogram.

I likhet med Microsofts XLSX-format, støtter ET-filer diagrammer og formler og lagrer data i rader og kolonner med celler. ETT-filer er like, men er malfiler som brukes til å lage flere lignende .ET-filer.

Easiteach-programvaren bruker også ET-filer, men som Easiteach Lesson-filer for lagring av animasjoner, bilder, tekst og andre undervisningsressurser. Andre ET-filer kan være ETwin Electrodos de Tierra Project Data-filer som brukes sammen med et program som måler Transformation Center-installasjoner.

ET står også for noen tekniske termer som ikke har noe å gjøre med et filformat, som utvidet teknologi, utvidelsesteknologi, redigeringsverktøy og elektronisk overføring.


Hvordan åpne en ET-fil

ET-filer som er WPS-regneark Arbeidsbokfiler kan åpnes med de gratis WPS Office-regnearkene. Du må konvertere ET-filen hvis du vil bruke den i Microsoft Excel eller et annet regnearkprogram. Gå ned til neste avsnitt for å lære hvordan.

ET-filer ble tidligere kalt Kingsoft Spreadsheets, men denne kontorsuiten heter nå WPS Office.

Noen ET-filer kan være kryptert, så du må vite passordet før du kan åpne og redigere dem. Det kan imidlertid være mulig å åpne det krypterte regnearket hvis du konverterer ET-filen til et format som støttes som kan brukes med en Excel-passordknekker.

Easiteach Lesson-filer åpnes ved hjelp av RM Education's Easiteach-programvare. De har også Easiteach Next Generation Lite, men den kan bare åpne andre relaterte filer som ETNG, ETNT og ETTE filer.

ETwin Electrodos de Tierra åpner ET-filer som brukes av dette programmet.

Hvis du finner ut at et program på din PC prøver å åpne ET-filen, men det er feil program, eller hvis du heller vil at et annet installert program skal åpne ET-filer, kan du endre standardprogrammet som åpner ET-filer.


Hvordan konvertere en ET-fil

ET-regnearkfiler kan konverteres til XLSX og XLS ved hjelp av WPS Office-regneark. Åpne filen og gå til meny å finne Lagre som; velg et Excel-format å konvertere ET-filen til.

Du kan også konvertere ET-filen til PDF, HTML, CSV og andre lignende tekstfiler ved hjelp av programmene ovenfra.

Hvis ET-filen din tilhører et av de andre programmene som er nevnt ovenfor, og hvis den kan konverteres, gjøres det mest sannsynlig gjennom den samme programvaren som kan åpne den, i likhet med hvordan WPS Office-regneark konverterer filer.


Kan du fortsatt ikke åpne filen?

Hvis filen din ikke åpnes på dette tidspunktet, er det en god sjanse for at du leser feil filtypen. Dette kan skje hvis filen du har bruker en filtype som ligner på ET. Men selv om utvidelsene er like, betyr det ikke at formatene er relatert.

For eksempel deler EST-filer et par av samme filtypenetter, men de har ikke noe med ET-filer å gjøre. De er i stedet enten Streets & Tips Map files eller Construction Cost Estimate files.

Det samme gjelder ETL (Microsoft Event Trace Log) og ETA (Google Earth Placemark) filer. Du kan ikke åpne disse filene med en ET-filåpner, og omvendt.

Legg igjen en kommentar