EPM-fil (hva det er og hvordan du åpner en)

En fil med EPM-filtypen er en kryptert bærbar mediefil. I motsetning til andre mediefilformater som MP3, WAV, MP4, etc., kan filer i dette formatet ikke åpnes med hvilken som helst multimediaspiller.

EPM kan i stedet henvise til Encryption Policy Manager, som er et krypteringsklientprogram som brukes med Check Point-sikkerhetsprogramvare for kryptering av bærbare flyttbare medielagringsenheter som flash-stasjoner, CDer og DVDer, etc.

EPM er også et akronym for Oracle Enterprise Performance Management og konsentrasjonsenheten kalt ekvivalenter per million, men ingen av dem har noe å gjøre med EPM-filformatet.


Hvordan åpne en EPM-fil

EPM-filer er krypterte mediefiler, noe som betyr at du må bruke et bestemt program for å spille av video- eller lydfilen du måtte ha. Dessverre har vi ingen informasjon om hvordan du gjør dette.

Noen EPM-filer kan være containere for andre filer, som ligner på ZIP-format. Hvis det er det filen din er, bør du kunne trekke ut innholdet ved hjelp av et filutpakningsverktøy som 7-Zip.

Hvis du for eksempel bruker 7-Zip, er det bare å høyreklikke eller trykke og holde inne EPM-filen, og deretter velge alternativet som sier 7-Zip > Åpent arkiv. Du vil da kunne se innholdet som er lagret inne og kopiere ut filene du ønsker, eller trekke ut alt på en gang.

Endpoint Media Encryption Software Blade åpner filer assosiert med Check Powers krypteringspolicybehandling.

Hvis du finner ut at et program på din PC prøver å åpne filen, men det er feil program, eller hvis du heller vil at et annet installert program skal åpne det, kan du endre hvilket program som åpner EPM-filer som standard i Windows.


Hvordan konvertere en EPM-fil

Hvis du klarer å hente en MP3 fra EPM-filen, kan du bruke en gratis lydkonverter til å konvertere den til et annet lydformat som WAV.

Det samme gjelder krypterte videoer som er lagret som EPM-filer - en gratis videokonverterer kan konvertere MP4 og andre lignende formater.

Kan du fortsatt ikke åpne filen?

Hvis du fremdeles ikke kan åpne filen din, kan det være at du leser feil filtypen feil. Noen filer har en lignende filtype, selv om de ikke åpnes med det samme programmet.

Noen eksempler på dette inkluderer EMP-, EAP-, PEM-, EPS-, EPC-, RPM-, CEP-, EPRT- og EPUB-filer.


Legg igjen en kommentar