Hvordan oppdatere Kindle Fire-programvaren

Hold Kindle Fire oppdatert ved å installere Amazons operativsystemoppgraderinger når de blir tilgjengelige. Disse periodiske oppdateringene sørger for at Kindle Fire har de nyeste sikkerhetsoppdateringene og funksjonene.

Instruksjonene i denne artikkelen gjelder alle Amazon Fire HD-nettbrett (tidligere kalt Kindle Fire) som kjører Fire OS 5 eller nyere.


Hvordan oppdatere Kindle File Tablets

Fire tabletter kjører en modifisert versjon av Android kalt Fire OS. Med mindre du har den nyeste modellen, kan det hende at Fire-nettbrettet ikke kan kjøre den nyeste versjonen av Fire OS. Følg disse instruksjonene for å se om du allerede har den siste oppdateringen for enheten din:

 1. Sveip ned fra toppen av skjermen og velg Innstillinger gir.

  Du kan også velge innstillinger app på startskjermen for å få tilgang til enhetens innstillinger.

 2. Rull ned og velg Device Options.

 3. Rull ned og velg Systemoppdateringer.

 4. Plukke ut Sjekk nå for å se om noen oppdateringer er tilgjengelige. Du ser versjonen av Fire OS som for øyeblikket kjører på enheten din sammen med datoen da den ble installert.

  Du må være koblet til internett for å se etter Kindle Fire-oppdateringer.

Hvis Fire-nettbrettet ikke finner noen oppdateringer, kjører den den nyeste kompatible versjonen av operativsystemet.

Hvis du har en eldre nettbrett eller e-leser, tilbyr Amazon spesifikke oppdateringsinstruksjoner for hver Kindle-versjon på Kindle Software Update-siden.


Hvordan synkronisere Kindle Fire med Amazon-kontoen din

Hvis du kjøper musikk eller filmer fra Amazon på datamaskinen din, er de kanskje ikke tilgjengelige på nettbrettet ditt med en gang. For å oppdatere innholdet på Kindle Fire, må du kanskje synkronisere enheten din med Amazon-kontoen din manuelt. Følg disse trinnene for å synkronisere Kindle Fire:

 1. Sveip ned fra toppen av skjermen og velg Innstillinger gir.

 2. Rull ned og velg Device Options.

 3. Rull ned og velg Synkroniser enhet.

  Hvis du velger å synkronisere enheten din uten nett, synkroniseres den automatisk neste gang den kobles til internett.


Slik oppdaterer du en Kindle Fire manuelt

Hvis du ikke har tilgang til et Wi-Fi-nettverk, kan du laste ned de siste OS-oppdateringene og installere dem manuelt ved hjelp av datamaskinen din:

 1. Besøk Amazons enhetsprogramvareoppdateringer-side, velg enhet og velg deretter Last ned programvareoppdatering under den tilsvarende modellen.

  Gå til for å bestemme modellen til brannbrettet ditt innstillinger > Device Options > Enhetsmodell (eller Om enheten).

 2. Koble Fire-nettbrettet til datamaskinen. Hvis dette er første gang du kobler enheten til PC-en, vises en tom mappe. For å få tilgang til nettbrettets harddisk, sveip ned og velg varselet som står Trykk for andre USB-alternativer.

 3. Plukke ut Overfør filer.

 4. På datamaskinen din bør du nå se en mappe som heter Intern lagring vises på Fire-nettbrettets stasjon. Dra Fire OS-oppdateringsprogramvaren du nettopp lastet ned til Intern lagring mappe.

 5. Når overføringen er fullført, kobler du nettbrettet fra datamaskinen, og sveiper deretter ned fra toppen av skjermen og velger Innstillinger gir.

 6. Rull ned og velg Device Options.

 7. Rull ned og velg Systemoppdateringer.

 8. Plukke ut Sjekk nå. Oppdateringene blir automatisk brukt.


Legg igjen en kommentar