Bruke Facebook Pages Manager-appen med virksomhetssiden din

Du kan bruke den offisielle Facebook-mobilappen til å oppdatere og administrere Facebook-siden din, men det er et annet alternativ. Facebook Pages Manager-appen er en frittstående app som Facebook utviklet spesielt for administratorer og redaktører for å administrere sidene sine.

Pexels


Hvorfor bruke Facebook Pages Manager når du kan gjøre alt fra Facebook-appen?

Facebook har kommet langt med å gjøre Pages-delen intuitiv og nyttig. Når du navigerer til siden din i Facebook-appen, ser du fire hovedknapper øverst: Hjem, innlegg, annonserog Flere . Det er også Lag innlegg felt og et øyeblikksbilde av oppdateringer, Insightsog Seneste innlegg under den.

Oppsiden av å administrere siden din via Facebook-appen er at den gjør de fleste hovedoppgavene enkle. Ulempen er at det ikke ser ut som hvordan fansen eller tilhengerne dine ser på siden din. Facebook-appen har ikke muligheten til å se siden som en fan eller tilhenger.

Dette er hvor Facebook Pages Manager-appen kommer til nytte. Du kan se den og bruke den som en faktisk side, på samme måte som dine fans og følgere ser på den. Og ligner også på hvordan du vil vise og administrere siden din fra Facebook.com.

Facebook Pages Manager-appen tilbyr også bedre funksjonalitet gjennom en meny nederst og raskere bytte mellom sider hvis du administrerer flere. I mange tilfeller kan det være et bedre alternativ over Facebook-appen.

Bruk Facebook Pages Manager når:

  • Du vil se siden din på samme måte som hvordan du ser den på Facebook.com eller hvordan fans og følgere ser på den (inkludert forsidebilde, sidebilde og innleggsfeed).
  • Du har flere sider å administrere.
  • Du vil administrere sideinnsikt, meldinger og varsler.
  • Du bruker ikke den viktigste Facebook-appen til annet enn å administrere sidene dine.

Bruk Facebook-appen når:

  • Du sjekker innimellom siden din på mobil, men gjør det meste av innleggingen og administrasjonen fra skrivebordet.
  • Du er mer interessert i å se de nyeste innsikter og skape rask, praktiske innlegg på mobilen i stedet for å vise din Page fans veien og tilhengere vise det.
  • Du har bare en eller to sider du vil administrere på mobil.
  • Du bruker ofte Facebook-appen og foretrekker å holde antall apper på enheten til et minimum.

Hvorfor ikke bruke begge deler? Det er ingen regel som sier at du må bruke det ene eller det andre.


En titt på Facebook Pages Manager-appfunksjonene

Det er fem hovedmenyfaner nederst i appen, pluss to viktige administratoralternativer øverst til høyre.

  • Sidefane (flaggikon): Se siden din hvordan en fan eller tilhenger ser det. Oppdatere forsidebildet eller Page bilde, legge til en knapp, publisere et innlegg, dele et bilde eller en video, opprette en hendelse, fremme din side, og se en strøm av nye innlegg.
  • Sideinnsikt-fanen (ikon for linjediagram): Se et sammendrag av innsikten din den siste måneden, de mest engasjerte innleggene dine, hendelsesinnsiktene, sideaktiviteten din, oppdagelsen av siden din og publikum.
  • Meldinger-fanen (innboksikon): Se de siste sidemeldingene dine og svar på meldinger enkelt.
  • Varsler-fanen (bjelleikon): Se de siste liker, kommentarene, kodene, omtalene og mer.
  • Verktøy-fanen (koffertikon): Dra nytte av sideverktøy for deling og markedsføring av siden din.
  • Alternativmeny (hamburgerikon i øvre venstre hjørne): Se sidene du administrerer, og bytt enkelt mellom sider.
  • innstillinger (øvre høyre hjørne): Konfigurer sidens generelle innstillinger og alternativer, for eksempel synlighet.

Komme i gang med Facebook Pages Manager-appen

Facebook Pages Manager-appen er gratis å laste ned for Android-enheter fra Google Play og for iOS-enheter fra App Store.

Når du har åpnet appen på enheten din, kan den gjenkjenne at du er logget på Facebook et annet sted, som på den offisielle Facebook-appen, hvis du har den på enheten. Hvis ikke, blir du bedt om å logge på kontoen din.

Facebook Pages Manager gjenkjenner automatisk sidene der du er administrator eller redaktør, og legger til sidene. Du kan veksle mellom sider ved å trykke på menyikonet øverst til venstre.

Legg igjen en kommentar