Hvordan fikse det når Facebook Dating ikke fungerer

Facebook-brukere har noen ganger rapportert om problemer med det sosiale nettverkets datingtjeneste, inkludert:

  • Facebook Dating vises ikke i Facebook-appen.
  • Facebook Dating lastes ikke inn.
  • Facebook-appen fortsetter å krasje.
  • Bilder og andre funksjoner vises ikke i appen.
  • Facebook Dating-varsler vises ikke på startskjermen.

Hvis Facebook Dating ikke fungerer for deg, kan du prøve å oppdatere Facebook-appen, starte enheten på nytt eller feilsøke internettforbindelsen.

Informasjonen i denne artikkelen gjelder Facebook-appen for iOS og Android.


Årsaker til at Facebook Dating ikke fungerer

Hvis du har problemer med Facebook Dating, skyldes det sannsynligvis en av følgende årsaker:

  • Facebook-appen må oppdateres.
  • Facebook Dating er nede for alle.
  • Du har blokkerte varsler.
  • Det er problemer med internettforbindelsen.
  • Cache-dataene på mobilenheten din er ødelagt.

Tom Werner / DigitalVision / Getty Images

Avhengig av kilden til problemet, må du kanskje bare vente på at Facebooks team skal fikse det, men det er noen få ting du kan prøve i mellomtiden.

Søk etter "Facebook Dating down" på Google og Twitter for å se om andre brukere rapporterer om problemer med Facebook-appen.


Hvordan fikse det når Facebook Dating ikke fungerer

Prøv disse trinnene til Facebook Dating fungerer som den skal:

  1. Oppdater Facebook-appen. Hvis Facebook Dating ikke dukker opp, må du sannsynligvis oppdatere Facebook-mobilappen til den nyeste versjonen. Det er mulig å slå på automatiske oppdateringer for Android og oppdatere alle apper samtidig på iPhones.

  2. Sjekk Wi-Fi-tilkoblingen din. Hvis du er koblet til et Wi-Fi-nettverk og har problemer med andre apper, må du kanskje feilsøke internett. Hvis du bruker en mobildataplan, er det noen ting du kan prøve å fikse når mobildataene dine ikke fungerer.

  3. Aktiver varsler om Facebook-apper. Hvis du har slått av appvarsler, må du sørge for å gjøre et unntak for Facebook eller slå varsler på igjen.

    Du kan tilpasse varsler for iPhones og Android-enheter slik at du kan skjule appvarsler på låseskjermen.

  4. Tøm bufferen på den mobile enheten. Enheten lagrer data for å hjelpe apper til å kjøre raskere, men noe disse dataene blir ødelagt og får apper til å slutte å fungere ordentlig. Å tømme hurtigbufferen på iPhone eller Android-enheten kan løse eventuelle konflikter.

  5. Sjekk om Facebook er nede. Hvis andre brukere rapporterer om problemer med Facebook, er det sannsynligvis ingenting du kan gjøre bortsett fra å vente til det fungerer igjen.

  6. Lukk Facebook-appen. Når du lukker apper på iPhones eller Android-enheter, kan det fikse mindre feil som får funksjoner til å gå glipp.

  7. Start enheten på nytt. Å slå av enheten og slå den på igjen kan løse et overraskende antall problemer.

  8. Slett og installer Facebook-appen på nytt. Prøv å fjerne appen fra iOS eller Android og laste den ned igjen fra Google Play eller Apple App Store.

  9. Kontakt Facebook brukerstøtte. Hvis du fremdeles ikke får tilgang til Facebook Dating, og ingen andre rapporterer om problemer med tjenesten, kan du nå ut til Facebooks tekniske supportteam.


Legg igjen en kommentar