AV-fil (hva er det og hvordan man åpner en)

En fil med AV-filtypen er en Final Draft AV (Audio-Visual) Document-fil opprettet av Final Draft AV versjon 1. Senere utgaver oppretter dokumenter med .XAV-filtypen i stedet. Malfiler bruker lignende XAVT-filformat.

Final Draft AV er et tekstbehandlingsprogram som forenkler prosessen med å legge til dialog, scener, karakterinformasjon og andre ting som er nødvendige for et skript. AV-filer brukes av programmet til å lagre denne informasjonen.

Noen kameraer kan også bruke AV-filtypen til å lagre videodata.

AV (eller A / V) står også for "audio / visual" når det refereres til kompositt- og komponent-AV-kabler.


Hvordan åpne en AV-fil

Final Draft AV, et populært program for manusforfatter for Windows og macOS, brukes til å åpne XAV- og AV-filer som er dokumentfiler. Siden de er basert på XML-format og derfor er vanlige tekstfiler, kan du også åpne XAV- og AV-filer med et tekstredigeringsprogram.

Final Draft AV er ikke lenger tilgjengelig for nedlasting, og nyere Final Draft-produkter fra Final Draft-nettstedet bruker FDX-filer som dokumentfiler. Final Draft AV versjon 2 er imidlertid tilgjengelig for nedlasting fra Softpedia, og den støtter åpning av AV-filer.

Vi vet ikke om noen programvare som støtter videofiler som bruker .AV-filtypen. Imidlertid, gitt at AV ikke er en populær filtype for videoer, er det mulig at du bare kan gi nytt navn til filen til noe mer vanlig som MP4 eller AVI og deretter åpne den med VLC. Dette fungerer bare hvis AV-filen teknisk sett er en MP4, AVI, etc., men bruker AV-filtypen slik at den er unik for programmet eller enheten som lager videoen.

Hvis du finner ut at et program på din PC prøver å åpne AV-filen, men det er feil program, eller hvis du heller vil at et annet installert program skal åpne AV-filer, kan du gjøre den endringen i Windows.


How to Convert an AV File

Final Draft AV kan konvertere AV-filen til PDF, RTF, TXT, FCV, XAV og XAVT gjennom filet > Lagre som menyen.

Du trenger kanskje ikke en gang å bruke et filkonverteringsverktøy for å lagre AV-filen som MP4 eller noe annet videoformat. Selv om du ikke omdøper AV-filen til .MP4 faktisk ikke lar deg spille av videoen, kan du kanskje fortsatt importere ".MP4" -filen i en gratis videokonverterer og konvertere den til et annet filformat.

Kan du fortsatt ikke åpne filen?

Hvis filen din fremdeles ikke åpnes selv etter å ha prøvd forslagene ovenfor, har du sannsynligvis ikke å gjøre med en Final Draft-fil eller en video. Du kan lese feilendelsen feil, noe som er utrolig enkelt å gjøre, spesielt med utvidelser med to bokstaver.

For eksempel ser AVI, AVHD (Hyper-V SnapShot), AVS (AVS Preset, Avid Project Preferences, Adobe Photoshop Variations) og AVE ut som AV, men det betyr ikke nødvendigvis at formatene har noe å gjøre med hverandre. Det kan hende du får en feil hvis du åpner en av disse filene med en AV-filåpner, og omvendt.

MAV er en annen å passe på. Dette er en Access View-fil som lett kan forveksles med en AV-fil. Du trenger Microsoft Access for å åpne den.


Legg igjen en kommentar