WRF-fil (hva det er og hvordan du åpner en)

En fil med .WRF-filtypen er en WebEx Recording-fil opprettet med Ciscos WebEx Recorder-program.

WebEx Recorder-programvaren kan ta opp skjermbildet til et bestemt program via filet > Åpen søknad menyelement. Det brukes ofte til demoer, opplæring og lignende oppgaver som drar nytte av å ha tatt alt på skjermen, inkludert musen.

Videofilen som WebEx Recorder lager, er omtrent som en vanlig fil, fordi den kan inneholde både lyd- og videodata. Imidlertid kan det hende at noen av disse filene ikke inkluderer lyd, spesielt hvis du spiller inn lyd alternativet ble slått av under innspillingen.

Hvis filen lastes opp til Cisco WebEx, kan den lastes ned i ARF-filformat, som er en WebEx Advanced Recording-fil som ikke bare inneholder videoen, men også informasjon om møtet, som en deltakerliste og innholdsfortegnelse.

Andre WRF-filer kan i stedet være tilknyttet Hancom Office. Disse filene er som andre som er opprettet fra et tekstbehandlingsprogram, så de kan ha tekst, bilder, tabeller, grafer, tilpasset formatering, etc.

WRF er også kort for noen ikke-filformatrelaterte termer som skriveblitsignal og arbeidsfaktorreduksjonsfelt.


Hvordan åpne en WRF-fil

Du kan åpne en med Ciscos WebEx Player. Bruk Windows-nedlastingskoblingen på den siden for å hente en MSI-fil eller macOS-filen for å laste ned spilleren i DMG-filformat.

Hvis du tror at WRF-filen din faktisk er et dokument, kan den sannsynligvis åpnes med eldre versjoner av Hancom Office (tidligere kalt Thinkfree); den nyeste versjonen støtter ikke formatet.

Hvordan konvertere WRF-filer

Hvis du allerede har WebEx Recording Editor installert, er den raskeste måten å få WRF-filen i WMV-filformat, å åpne den med det programmet og deretter bruke filet > Eksport til menypost.

Når filen eksisterer i det formatet, kan du deretter bruke en gratis videofilkonverterer til å konvertere WRF-filen til MP4, AVI eller et antall andre video- og lydfilformater. Enhver Video Converter er ett eksempel.

For å konvertere filen online må du først konvertere den med verktøyet Recording Editor og kjøre WMV-filen gjennom Zamzar eller FileZigZag. Derfra kan du gjøre det til en MP4, AVI, FLV, SWF, MKV, etc.

Dokumenter som bruker denne filtypen, kan sannsynligvis konverteres til andre dokumentformater med tidligere versjoner av Hancom Office.


Kan du fortsatt ikke åpne filen?

Det er mulig at årsaken til at filen ikke åpnes med Cisco-programvaren, er at den ikke egentlig er en WebEx-opptaksfil. Noen filer bruker en lignende utvidelse som kan være forvirrende, siden det kan se ut som de åpnes med WRF-filåpnere når de faktisk ikke kan.

For eksempel ligner SRF, RTF, WFR, WRZ, WI, WRL, WRK, WRP, WRPL, WRTS og andre stavemåten som brukes for WebEx-opptaksfiler, men ingen av disse filformatene er relatert til Cisco-videofilformatet som er forklart. på denne siden. Derfor kan ingen av dem åpne med WebEx Player eller andre Cisco-applikasjoner som er koblet til ovenfor.

Hvis du har en av disse filene, eller hvis du har noe annet som egentlig ikke er en WRF-fil, kan du undersøke den filtypen spesielt for å lære mer om hvordan du åpner den eller konverterer den til et annet filformat.

Hvis du faktisk har en WRF-fil som du vet at skal åpnes med WebEx Player, åpner du programmet først og bruker deretter filet > Åpen menyen for å bla etter den. Det skal umiddelbart åpnes for at du kan begynne å spille.

For å sikre at WRF-filer åpnes med WebEx Player når du dobbeltklikker på dem i Windows, endrer du filtilknytningene i Windows for å koble filtypen med Cisco-programmet.


Legg igjen en kommentar