Hvordan åpne, redigere og konvertere ARF-filer

Et akronym for Advanced Recording Format, en fil med .ARF-filtypen er en WebEx Advanced Recording-fil lastet ned fra Cisco WebEx, et konferanseapplikasjon. Disse filene inneholder videodata laget fra opptaket, samt en innholdsfortegnelse, deltakerliste og mer.

WRF-filer (WebEx Recordings) er like, men den filtypen brukes når WebEx-økten er spilt inn av brukeren, mens ARF-filtypen er reservert for nedlastede opptak.

Hvis du trenger å laste ned opptaket ditt i ARF-format, naviger til Min WebEx> Mine filer> Mine opptak, Og klikk deretter Mer> Last ned ved siden av presentasjonen du vil ha.

ARF er også et akronym for andre tekniske begreper, men ingen av dem har noe å gjøre med WebEx Advanced Recording-filformat. Disse inkluderer Area Resource File, Architecture Register File og Automated Response Format.


Slik spiller du ARF-filer

Ciscos WebEx Network Recording Player kan spille en ARF-fil på Windows og Mac. Windows-versjonen av programmet lastes ned som en MSI-fil mens DMG-filen er reservert for macOS.

Hvis du har problemer med at WebEx NRP åpner ARF-filen, kan det hende du får en feilmelding som "Ukjent filformat. Du kan oppdatere Network Recording Player og prøve på nytt." Prøv å bruke versjonen av spilleren som du kan laste ned med din WebEx-konto på Support Center> Support> Nedlastinger> Opptak og avspilling eller på Biblioteksiden.

Se Ciscos hjelpesentral på WebEx-møter for å lære mer om å spille og konvertere WebEx-opptak.


Hvordan konvertere en ARF-fil

ARF er et ganske spesifikt filformat som gjør det veldig vanskelig å bruke i andre applikasjoner eller å laste opp og bruke med online-tjenester som YouTube eller Dropbox. Hva du bør gjøre for å få ARF-filen i et passende format for de fleste andre applikasjoner, er å konvertere den til et populært videofilformat.

Den gratis WebEx Network Recording Player som er lenket ovenfor, kan brukes til å konvertere ARF-filen til et annet videofilformat. Åpne ARF-filen i programmet, og bruk deretter Fil> Konverter format menyvalg for å velge mellom WMV, MP4 og SWF.

Siden konverteringsalternativene er ganske begrensede i WebEx NRP, kan du vurdere å kjøre den konverterte filen gjennom en videofilkonverterer. For å gjøre det må du først konvertere det med NRP og deretter sette den konverterte videoen gjennom en videofilkonverter fra den linken, slik at du kan lagre ARF-filen til AVI, MPG, MKV, MOV, etc.


Mer informasjon om ARF-format

WebEx Advanced Recording-filformatet kan lagre opptil 24 timer med videoinnhold i en fil.

ARF-filer som inneholder video, kan være så store som 250 MB for hver times opptakstid, mens de som ikke har noe videoinnhold vanligvis er ganske små på rundt 15-40 MB per time møtetid.

Kan du fortsatt ikke åpne filen?

Noen filformater ser veldig mye ut som de bruker "ARF" filtypenetter når de faktisk ikke gjør det. Dette kan være veldig forvirrende når du finner ut at filen du har ikke åpner med programmene du synes den skal fungere med. Det er best å dobbeltsjekke filtypen for å sikre at den leser .ARF.

Det er ofte slik at to forskjellige filformater ikke åpnes med de samme programmene. Så hvis du har en fil som ikke er en ARF-fil, vil den sannsynligvis ikke fungere med programvaren som er nevnt på denne siden, siden den egentlig ikke er tilknyttet WebEx.

For eksempel bruker Attribute-Relation-filformatet ARFF-filtypen, men har ingenting å gjøre med WebEx. Det fungerer i stedet med Weka maskinlæringsapplikasjon.

ARR-filer er heller ikke WebEx-filer, men heller Amber Graphic-filer, MultiMedia Fusion Array-filer eller Advanced RAR Password Recovery Project-filer. Hvis du prøvde å åpne en av disse filene med WebEx, vil du raskt oppdage at programmet ikke aner hva de skal gjøre med dataene.

Filer med filtypen ARY, ASF og RAF er noen få andre eksempler.


Legg igjen en kommentar