EDRW-fil (hva det er og hvordan du åpner en)

En fil med EDRW-filtypen er en eDrawings-fil som brukes med SolidWorks eDrawings CAD-program. Kort sagt, det er bare et format som brukes til å lagre 3D-design i et "bare visning" -format.

EDRW-filer er nyttige når du deler et design, ikke bare fordi filen komprimeres til en mye mindre størrelse enn den rå designen, noe som gjør dem mye lettere å dele, men også fordi originaldataene ikke kan manipuleres fordi formatet er spesielt laget for å se på et design, ikke redigere det.

Tegninger i en EDRW-fil kan undersøkes uten at mottakeren trenger et komplett, omfangsrikt CAD-program installert.

EDRWX-filer er like, men er opprettet i XPS-format.


Hvordan åpne en EDRW-fil

SolidWorks eDrawings Viewer er et gratis CAD-verktøy som kan åpne og animere tegninger i EDRW-format. Dette programmet kan til og med beskytte filen med et passord. Velg GRATIS VERKTØY på nedlastingssiden for å finne lenken.

eDrawings Viewer støtter også andre eDrawings-filformater, som EASM, EASMX, EPRT, EPRTX og EDRWX.

Hvis du finner ut at et program på din PC prøver å åpne EDRW-filen, men det ikke er programmet du vil bruke filen med, eller hvis det ikke åpner i det hele tatt, følg denne guiden for å lære hvordan du fikser det i Windows.


Hvordan konvertere en EDRW-fil

Hvis du laster ned eDrawings Viewer-programmet fra SolidWorks-lenken ovenfor, kan du lagre EDRW-filen i BMP, TIF, JPG, PNG, GIF og HTM.

Det samme programmet kan konvertere EDRW til EXE (eller til og med en ZIP med EXE automatisk lagret inne), slik at den kan åpnes på en datamaskin som ikke har eDrawings-programvaren installert.

Du kan konvertere EDRW til PDF med et PDF-skriververktøy.

Vi kjenner ikke til noen filkonverterere som kan konvertere EDRW til DWG eller DXF, som er to andre CAD-filformater. Imidlertid, selv med et konverteringsverktøy som støtter å få filen til et av disse formatene, er det bare å se 3D-bildet, ikke redigere det, siden det egentlig bare er et visningsformat.


Kan du fortsatt ikke åpne filen?

Hvis du fremdeles ikke kan åpne filen, må du dobbeltsjekke at du ikke leser filendelsen feil. Det er enkelt å forveksle filer for hverandre når de deler lignende filtypenetter / tall, men det betyr ikke at filene er relaterte og kan brukes med samme programvare.

Noen eksempler på dette inkluderer DRW (DESIGNER Drawing) og WER (Windows Error Report).

Legg igjen en kommentar