Spill Android-apper på Windows med BlueStacks

BlueStacks er en skysynkroniserende virtuell maskin som spiller Android-apper i fullskjerm på en Windows-datamaskin. Bruk den til å spille fullskjermspill som Fruit Ninja, last ned innhold til nyhetslesere som Pulse, og dra nytte av enklere å bruke mobile grensesnitt for apper som Evernote. I tillegg kjører BlueStacks Android-spill på Windows med betydelig mer kraft enn noen mobilenhet har å tilby. Du kan puste nytt liv i en gammel Windows-nettbrett, bærbar datamaskin eller netbook.


BlueStacks Krav

Datamaskinen trenger en rask prosessor for å kjøre BlueStacks på Windows-operativsystemet. En Atom-prosessor er kanskje ikke tilstrekkelig for grafikkintensive spill, noe langs i5-linjen anbefales. Mange Android-telefoner har to prosessorer og firekjerners prosessorer. Hvis en app trenger mer kraft for å kjøre på Android, trenger den mer kraft for å kjøre i et virtualiseringsprogram på en annen plattform som Windows. 


Apper med mobile funksjoner

De fleste Android-spillapps bruker ikke mobile funksjoner, for eksempel akselerometer eller multitouch-bevegelser. Så hvis du synes at Angry Birds er tiltalende på nettet, bør du ikke støte på problemer med å spille Angry Birds Android-appen på en Windows-PC.

Mobile Gaming på PC

Med BlueStacks kan du bruke high-end grafikkort for spill som finnes på Windows-PCer til å spille Android-spill. BlueStacks tilbyr innebygde ytelseskontroller for å øke tilgjengelig kraft som den kan pumpe inn i spill. Den gir kontroller for skjermoppløsning, oppdateringsfrekvens og grafikkbibliotekene som brukes. Du kan også kontrollere mengden minne og CPU-kjerner som skal legges bak spill.

BlueStacks integrerer Twitch for ekstra enkel streaming. Så mens du absolutt dominerer på den superdrevne Windows mobile spillplattformen din, kan du vise verden i sanntid.


Priser

BlueStacks er gratis å laste ned og bruke, uten begrensninger. BlueStacks er annonsestøttet, så du vil se annonser i BlueStacks-grensesnittet. Det holder deg imidlertid ikke fra favorittspillene dine.

Hvis du vil bli kvitt annonsene, kan du oppgradere til Premium-versjonen av BlueStacks. Bortsett fra annonsene, er det noen andre fordeler, men ikke noe vesentlig.

Mac og andre plattformer

BlueStacks støtter Mac. Last ned den offisielle BlueStacks Mac-klienten like enkelt som Windows-klienten på selskapets nettside. Det er for øyeblikket ingen Linux- eller iOS-støtte, men det er alternativer for Linux som Anbox og Genymotion.

Utviklere

BlueStacks kan fungere som en vanlig del av hvilken som helst Android-utviklerens verktøykasse. Android-emulatoren som Google utviklet, oppfyller ikke de fleste utvikleres behov. Hvis BlueStacks viser seg å være en bedre emulator, får BlueStacks-teamet ekstra støtte fra Android-utviklere overalt.


Legg igjen en kommentar