Hvordan bruke Snapchat på PC

Snapchat er kun ment for mobile enheter, men mange har funnet ut hvordan du bruker Snapchat på PC også. Dessverre ser Snapchat ut til å gjøre det vanskeligere for brukere å få tilgang til kontoene sine fra alt annet enn en kompatibel iOS- eller Android-enhet.

Instruksjonene i denne artikkelen gjelder bruk av Snapchat på en Windows-PC.


Hvordan Snapchat på en datamaskin pleide å fungere

Den eneste måten brukere kunne få tilgang til Snapchat på en PC var å laste ned en Android-emulator. En Android-emulator er et stykke programvare som etterligner plattformen slik at du kan laste ned og bruke mobilapper fra Google Play Store.

Med denne emulatoren installert på datamaskinen din, kan du laste ned den offisielle Snapchat-appen. En av de mest populære og mest brukte Android-emulatorene kalles BlueStacks.

30. mai 2019 la BlueStacks supportteam ut følgende melding:

Du kan ha opplevd Snapchat-krasj etter at du logget inn, og du blir igjen på BlueStacks-startskjermen. Dette er en appspesifikk oppførsel som ikke er relatert til BlueStacks. Snapchat-utviklingsteamet ser ut til å ha forbudt bruk av Snapchat på emulatorer.

Mange Reddit-tråder diskuterer også problemer med å bruke Snapchat via Android-emulatorer som BlueStacks. Dette er ikke overraskende, gitt at Snapchat har en lang historie med å gjøre alt det kan for å slå ned på tredjepartsapper som prøver å få tilgang til det.


Slik bruker du Snapchat på din PC

Snapchat ser ut til å være i ferd med å forby (eller allerede har utestengt) bruk av appen via emulatorer, og etterlater intet annet alternativ for å lykkes med å bruke den på PCer. Du kan uansett prøve å følge disse instruksjonene for å se om det fungerer for deg, men du kan fremdeles oppleve problemer eller kanskje ikke være i stand til å logge på Snapchat-kontoen din når du kommer til påloggingssiden.

  1. Naviger til bluestacks.com/download i din foretrukne nettleser på PCen.

  2. Plukke ut Last ned BluStacks for å laste ned BlueStacks installasjonsprogrammet.

    Noen brukere har rapportert at Snapchat-problemene deres begynte å dukke opp på nyere versjoner (BlueStacks 3 og 4). Det kan være lurt å prøve å laste ned og installere en eldre versjon, for eksempel BlueStacks 2, i stedet. Å bruke en eldre versjon kan ikke utgjøre noen forskjell, gitt at Snapchat aktivt forbyder bruk av emulatorer.

  3. Dobbeltklikk på .exe-fil som lastet ned til PCen.

  4. Et installasjonsvindu vises. Velg den blå Installer nå og vent til nedlastingen og utvinningen er fullført.

  5. Når du er ferdig, åpnes BlueStacks automatisk. Dobbeltklikk på Google Play-butikken app for å åpne den.

  6. Plukke ut Logg inn og logg inn på Google-kontoen din ved å oppgi e-post / telefonnummer og passord i de angitte feltene.

  7. Når du er logget på Google-kontoen din, går du til Google Play-butikken, som ser ut som den ville se ut på en Android-enhet.

  8. I søkefeltet øverst skriver du "snapchat"og treffer enten din Skriv inn tasten eller velg den første snapchat alternativet som vises i rullegardinmenyen.

  9. Den offisielle Snapchat-appen skal vises. Plukke ut Install å installere den.

  10. Når installasjonen er fullført, velger du Åpen for å åpne Snapchat.

  11. Snapchat åpnes i en ny fane i BlueStacks, og ser ut som på en mobil enhet. Plukke ut Logg Inn for å skrive inn Snapchat-brukernavnet (eller e-postadressen) og passordet ditt.


Hva du kan gjøre hvis du ikke kan logge på SnapChat på PC

Hvis du skriver inn påloggingsopplysningene dine riktig, kan du fremdeles motta en melding om at "Ups, noe gikk galt. Prøv igjen senere." Problemet er ikke kontoen din eller kontoopplysningene dine. Det er sannsynlig at Snapchat hindrer deg i å få tilgang til kontoen din fordi den har identifisert at du prøver å logge på fra en emulator.

Dessverre kan du ikke gjøre noe for å løse dette problemet, bortsett fra å kontakte Snapchat-support for å uttrykke tankene dine om hvorfor du tror at brukere skal kunne bruke Snapchat via emulatorer som BlueStacks og andre.

Legg igjen en kommentar