Hvordan fjernspille PS4-spill på Android

En styrke ved Nintendo Switch-konsollen er muligheten til å bytte sømløst mellom å spille videospill på storskjerm-TV og en håndholdt enhet. Sony har en lignende funksjon. Hvis du vil ta med PlayStation-spillene dine på farten, kan du med den offisielle Sony PS4 Remote Play-appen for Android, iOS og PC / Mac. Begynn å spille på TV-en, pause, og fortsett deretter der du slapp på en mobilenhet. Her er hva du trenger å vite for å komme i gang.


PS4 Krav til ekstern avspilling

For å bruke PS4 Remote Play-funksjonen trenger du:

  • En PlayStation 4 eller PlayStation 4 Pro-konsoll.
  • En kompatibel mobilenhet.
  • Den gratis PS4 Remote Play-appen.
  • En trådløs Dualshock 4-kontroller.
  • Minst 5 Mbps bredbåndsinternett (Sony anbefaler 12 Mbps via en LAN-kabel for den beste opplevelsen).
  • Et kompatibelt PS4-spill.

Telefonen din og PS4 må være på samme Wi-Fi-nettverk. Remote Play fungerer ikke når du er borte fra hjemmet og konsollen.

Hvilke mobile enheter er kompatible med PS4 Remote Play?

Hvis du vil streame PS4-spill til mobilenheten din, må du ha ett av følgende:

  • En Android-smarttelefon eller et nettbrett med Android 5.0 (Lollipop) eller nyere. På Android 10 eller nyere kan du koble til en trådløs Dualshock 4-kontroller via Bluetooth.
  • En Apple-enhet med iOS 12.1 eller nyere. På iOS 12.1 eller nyere kan du spille spill ved hjelp av berøringskontroller. Enheter med iOS 13 eller nyere får også Dualshock 4-støtte via Bluetooth.
  • Enhver stasjonær eller bærbar datamaskin med Windows 10 eller 8, eller macOS 10.12 eller nyere. Mac-enheter med macOS Catalina 10.15 kan bruke Dualshock via Bluetooth.

Hvordan sette opp PlayStation 4 for ekstern avspilling

Det første trinnet for å bruke PlayStation 4 ekstern avspillingsfunksjon er å aktivere den i konsollinnstillingene.

  1. Slå på PlayStation 4.

  2. Naviger til innstillinger menyen.

  3. Rull ned til Tilkoblingsinnstillinger for ekstern avspilling.

  4. Plukke ut Aktiver ekstern avspilling. Slå alternativet på eller av med X -knappen på kontrolleren.

Hvordan laste ned og sette opp PS4 Remote Play-appen

Nå som Playstation er klar til å streame, laster du ned PS4 Remote Play-appen fra Google Play Store eller App Store. Når appen er lastet ned, følger du disse instruksjonene:

  1. Start PS4 Remote Play-appen på mobilenheten din.

  2. Trykk på det blå Start knapp. Appen vil søke etter PS4.

  3. Logg på PlayStation-kontoen din. Hvis du har flere kontoer, logger du på med den samme kontoen som brukes på konsollen. Hvis du bruker tofaktorautentisering, må du bekrefte kontoen din.

  4. Etter at du har logget på tjenesten, søker appen etter en konsoll på det samme Wi-Fi-nettverket. Dette kan ta flere minutter.

    På dette tidspunktet må PlayStation være slått på, og du må være logget på brukerprofilen din.

  5. Alternativt kan du registrere PS4 ved å angi en kode manuelt. For å finne denne koden på PlayStation, gå til innstillinger > Fjernspill Tilkoblingsinnstillinger > Legg til enhet.

  6. Etter at konsollen er registrert, kan du streame favorittspillene dine ved hjelp av skjermkontrollene på enheten.

Feilsøking av problemer

Hvis du ikke kan koble riktig til PlayStation 4 fra den mobile enheten din, er det noen få ting du kan prøve:

  • Network Connection: Hvis PlayStation har problemer med å kommunisere med smarttelefonen eller nettbrettet, må du sørge for at begge enhetene har en sterk forbindelse og er i samme nettverk.
  • PlayStation-innstillinger: Kontroller PlayStation-innstillingene, og kontroller at Remote Play-funksjonen er aktivert.
  • PlayStation-konto: Forsikre deg om at du er logget på den samme Sony PlayStation-kontoen på både konsollen og mobilenheten.
  • Restart: Hvis alt annet mislykkes, start den mobile enheten og konsollen på nytt. Se deretter om problemet løser seg.

PS4 Remote Play Android Hack

En modifisering av den originale PS4 Remote Play-appen fra Sony er tilgjengelig på internett. Det hevder å tilby funksjonalitet for alle Android-smarttelefoner. Det anbefales ikke at du laster ned uoffisielle apper fra utenfor Google Play-butikken for å unngå muligheten for ondsinnet skadelig programvare.

Teamet vårt testet PS4 Remote Play hack. Vi klarte ikke å få den modifiserte programvaren til å kjøre, siden Sony har gitt ut en oppdatering, noe som for øyeblikket ødelegger funksjonaliteten.


Legg igjen en kommentar