Slik avbryter du en nedlasting av frossen app på Android

Google Play Store for Android tilbyr et testet og stabilt miljø for å laste ned apper for nesten alt du kan gjøre med Android-enheten din. Hvis du opplever en tilfeldig nedlasting av app, en fast nedlasting eller en frossen skjerm, bør omstart av enheten få ting til å bevege seg igjen. I sjeldne situasjoner kan det imidlertid være nødvendig med flere involverte løsninger.

Veibeskrivelsen nedenfor skal gjelde uansett hvem som har laget Android-enheten din: Samsung, Google, Huawei, Xiaomi, etc.


Bruk Download Manager for å laste ned apper fra Google Play Store

For de fleste Android-telefoner lastes apper ned fra Google Play Store. For å tømme hurtigbuffer og få nedlastingen til å løsne seg, tving Play-butikken til å lukke.

  1. Åpne innstillinger app.

  2. Pek Apper og varsler.

    Trykk på på en Samsung Galaxy og noen eldre enheter Apps.

  3. Nylig åpnede apper liste, trykk Se alle # appene.

    Hvis applisten på telefonen din ser annerledes ut, hopper du over dette trinnet. Samsung Galaxy-telefoner og telefoner med eldre versjoner av Android organiserer ikke listen basert på når appene ble brukt.

  4. Trykk på i listen over apper Google Play-butikken.

  5. App Info side, trykk Tving Stopp for å stoppe Google Play Store og appnedlastinger.

  6. Pek OK for å bekrefte ditt valg.

  7. Åpen Google Play-butikken og last ned appen igjen.


Bruk Download Manager til å fikse nedlastede Android Market-appnedlastinger

For eldre telefoner som bruker for eksempel Android 2.1 med Android Market, er prosessen litt annerledes.

  1. Åpne innstillinger app eller få tilgang til innstillinger menyen.

  2. Pek applikasjoner, og trykk deretter på Administrer applikasjoner for å vise en liste over apper.

  3. Pek marked.

    Hvis du ikke ser Market-appen, trykker du på meny ikonet og velg filtre for å vise en liste over filteralternativer. Trykk deretter på Alle for å vise alle de installerte appene.

  4. Pek Tøm buffer.

  5. Pek Tvangsstoppe.

  6. Hvis du fortsatt har problemer, gå til Download manager, trykk Tydelig dato, og trykk deretter på Tving tett.


Private butikker og sidelading

Noen organisasjoner, inkludert store arbeidsgivere, tilbyr tilpassede Android-apper utenfor Google Play Store. Generelt følger den samme prosessen for å fikse frosne nedlastinger, bortsett fra i stedet for å utføre en kraft i nærheten av Google Play Store-appen, må du tvinge den proprietære markedsappen.

Avanserte Android-brukere sidelaster (laster inn en app som ikke kommer fra Google Play Market) gjennom forskjellige verktøy. Å utføre en kraft i nærheten av sideloading-appen fungerer noen ganger. En ødelagt sidelastet app representerer en sikkerhets- og stabilitetsrisiko for enheten. Det er best å avinstallere appen og prøve på nytt.

Hvis du bruker Android Debug Bridge (ADB) til sideloading, kan du administrere ting fra datamaskinen du bruker for å få tilgang til Android-enheten din. ADB ble designet for utviklere og har verktøy som håndterer feil og brudd. Koble til enheten på nytt eller start ADB-tjenesten på nytt for å sette ting i orden først.


Legg igjen en kommentar