Slik setter du iPad-bakgrunn

Du har muligheter for å tilpasse iPad-en din, inkludert å kjøpe en særegen sak og tilpasse lyder for e-post og tekstmeldinger, men den enkleste måten å legge til en viss personlighet til din iPad er å sette et tilpasset bakgrunnsbilde for låseskjermen og startskjermen.  

Du har to måter å gjøre dette på: velge bildet gjennom Photos-appen og bruke Innstillinger.


Endre iPad-skjermbakgrunnen i bilder

Bilder-appen gir en enkel måte å velge et bakgrunnsbilde (kalt bakgrunnsbilde) på låseskjermen, startskjermen eller begge deler.

  1. Åpne Bilder app, og deretter gå til album or Bibliotek kategorien. Trykk på kamera~~POS=TRUNC, og finn deretter bildet du vil bruke som bakgrunn.

  2. Trykk på bildet for å velge det.

  3. Med bildet valgt, trykk på Del-knappen øverst på skjermen. Det er den som ser ut som en firkant med en pil som stikker ut.

  4. Pek Bruk som bakgrunnsbilde.

  5. Flytt bildet rundt skjermen ved å dra det med fingeren. Du kan også bruke klype-til-zoom-gesten til å zoome inn og ut av bildet til du får det helt riktig. Trykk på Perspektiv Zoom nederst på skjermen til On posisjon. Denne innstillingen får bildet til å bevege seg når du flytter på iPad.

  6. Når du er ferdig med å plassere bildet, velger du Sett låseskjerm, Angi startskjermbildeteller Sett begge deler

  7. Avhengig av alternativet du valgte, vises bildet som bakgrunn på startskjermen, låseskjermen (som dukker opp når du først vekker iPad, men før du låser opp den), eller begge deler.


Endre iPad-skjermen i Innstillinger

En annen måte å tilpasse bakgrunnsskjermbildet ditt på er gjennom Innstillinger-appen. Det er ikke så enkelt som å bruke Photos-appen, men det gir deg et utvalg bilder fra Apple og dynamiske bilder som animerer iPad-bakgrunnen.

  1. Åpne innstillinger app.

  2. Pek Bakgrunn.

  3. Plukke ut Velg et nytt bakgrunnsbilde.

  4. Pek Dynamisk for å bruke animerte bobler og velge fargen på boblene du foretrekker ved å trykke på ett av alternativene. Trykk på Stills for å se arkivbilder som passer til tapet.

    Hvis du har slått på iCloud-fotodeling, kan du velge et bilde fra hvilken som helst av dine delte bildestrømmer.

  5. Etter at du har valgt et bilde eller tema, kan du flytte bildet rundt skjermen med fingeren eller bruke klype-til-zoom for å zoome inn og ut av bildet. Trykk på for å angi bakgrunnen Sett låseskjerm å se det når du først vekker iPad, Angi startskjermbildet for å få bildet til å vises under appikonene dine, eller Sett begge deler for å bruke bildet som den globale bakgrunnen for iPad.

Nå er alt du trenger et flott bakgrunnsbilde. Ta en titt på disse kule bakgrunnsbildene, eller lagre et bilde fra nettet til iPad. Du kan også gjøre et Google-bildesøk etter iPad-bakgrunner.


Legg igjen en kommentar