Hva er Zedge-appen og hvordan fungerer den?

Zedge er en gratis app som gir et stort utvalg av nedlastbare bakgrunnsbilder, ringetoner, levende bakgrunnsbilder og andre funksjoner for å tilpasse smarttelefonen din.


Zedge Bakgrunnsbilder for Android

Zedge for Android tilbyr bakgrunnsbilde, levende bakgrunnsbilde, ringetoner, spill, ikoner, widgets og tastaturer for å tilpasse Android-smarttelefonen din i en praktisk app fra Google Play.

Etter at du har lastet ned Zedge-appen og åpnet den, ser du en meny med alternativene ovenfor.

  1. Start Zedge-appen.

  2. Plukke ut Bakgrunn fra menyen. Nær toppen er to faner: Fremhevet og Oppdag. Utvalgte inneholder kuraterte medier, mens Discover kategorien lar deg bla gjennom kategori eller farge.

  3. Pek Discover og velg en kategori, for eksempel ordtak. Deretter kan du bla gjennom den kategorien og forhåndsvise eller åpne et av alternativene.

  4. Hvis du vil gå tilbake til forrige skjermbilde, trykker du på X i øvre venstre hjørne.

  5. For å angi noe som bakgrunn, trykk på den hvite sirkelen med Last ned ikonet nederst i midten av skjermen.

  6. Pek Sett bakgrunnsbilde. Zedge laster den ned automatisk og endrer bakgrunn.

  7. Hva om du liker bildet, men ikke vil sette det som bakgrunn ennå? Du kan trykke på hjerteikon for å lagre den som en favoritt, eller du kan trykke på trepunktsmenyen øverst til høyre og trykke på Last ned.

  8. Zedge vil opprette en mappe i Galleri or Bilder kalt Bakgrunn og plasser det valgte tapetet i det.


Zedge Ringetoner for Android

Nedlasting av en Zedge-ringetone til Android-telefonen din fungerer på en lignende måte.

  1. Velg Ringetoner fra menylisten. Igjen kan du bla gjennom Utvalgt ringetoner eller trykk på Discover kategorien for å bla etter kategori.

  2. Pek Discover og velg en kategori som Land. Du vil se en liste over countrymusikk ringetoner.

  3. For å forhåndsvise fra dette skjermbildet, trykk på spille icon (trekant inne i sirkelen). Zedge laster inn og spiller forhåndsvisningen for deg. Hvis du liker ringetonen, men vil fortsette å surfe, kan du trykke på hjerteikon for å legge den til dine favoritter.

  4. For å laste ned ringetonen, trykk på sangtittelen og trykk deretter på den hvite sirkelen med Last ned ikonet. Du kan også lytte til den fra dette skjermbildet.

  5. Da ser du disse alternativene: Still inn alarmlyd, Angi varsel, Still kontakt ringetoneog Still ringetone. Trykk på den du ønsker, og Zedge vil gjøre resten.

  6. Igjen, hvis du vil laste den ned for senere bruk, trykker du på trepunktsmenyen øverst til høyre og velger Last ned.


Zedge Bakgrunnsbilder til iPhone

For iPhone-brukere er det Zedge Wallpapers. Det er ikke lenger en Zedge-ringetone-app for iOS. Slik laster du ned bakgrunnsbilder fra Zedge til iPhone.

  1. Åpne Zedge-appen. Hjemmeskjermen viser frem utvalgte bakgrunnsbilder og forhåndsvisninger av premium bakgrunnsbilder. Langs bunnen av skjermen vil du merke en hjemmeikonen diamantikon for premie (betalt), og søkikonet.

  2. Trykk på søkikonet for å bla gjennom populære søk, farger eller kategorier. Trykk på Dyr og dyr under kategorier for å se noen eksempler.

  3. Finn en du liker, og trykk på bildet for å åpne full forhåndsvisning.

  4. Trykk på den hvite sirkelen med Last ned ikonet nederst i midten av skjermen. Zedge laster automatisk ned bildet til et album som heter Zedge i Bilder.

  5. For å endre bakgrunnsbilde til det nedlastede bildet, lukker du appen og går til innstillinger > Bakgrunn > Velg et nytt bakgrunnsbilde.

  6. Rull nedover albumlisten og trykk på Zedge. Trykk på bakgrunnen du nettopp lastet ned, og trykk deretter på Still or perspektiv > Sett.

  7. Sett vil få frem en meny som spør om du vil Sett låseskjerm, Angi startskjermbildeteller Sett begge deler. Velg alternativet du foretrekker, og trykk på startknappen for å avslutte. 


Legg igjen en kommentar