Hvordan laste ned bilder på nettet og lagre på iPad

IPad gjør det enkelt å laste ned bilder og bilder på nettet til iPad. Dette gjelder også for bilder sendt til deg i e-post og bilder du ser i populære sosiale medier-apper som Facebook og Twitter.

Imidlertid er ikke alle nettsteder vennlige når det gjelder å lagre bilder på iPad. Enten de prøver å beskytte bilder som er beskyttet av opphavsrett eller ikke er nettbrettvennlige, kan nettstedet blokkere ditt forsøk på å laste ned bildet. Imidlertid er det også en enkel løsning.


Hvordan laste ned bilder til iPad

Når du finner et bilde du vil lagre på iPad, følger du disse instruksjonene:

  1. Finn bildet du vil lagre. Du kan lagre fra Mail-appen, Safari-nettleseren, Facebook eller en annen app. Plasser fingeren på bildet og hold det på bildet til en meny vises på skjermen. Trykk på Lagre bildet å laste den ned.

    I Safari kan menyen inneholde alternativer som Åpne i en ny fane or Legg til leseliste når bildet også er en lenke til en annen webside.

  2. I apper som Facebook eller Twitter må du trykke på bildet for å vise det i fullskjerm før du kan laste det ned.

    Noen apper kan be deg om å gi tillatelse til kamerarullen før du kan lagre et bilde.

  3. Denne prosessen fungerer likt i alle apper som støtter den.


Hvis du ikke kan lagre et bilde

Mens mange nettsteder og apper støtter denne funksjonen, finnes det noen bemerkelsesverdige unntak, inkludert Instagram og Pinterest. Men du kan lagre bilder du vil ha med et skjermbilde.

  1. Før du fotograferer skjermbildet, utvider du bildet for å fylle skjermen ved hjelp av klyp-til-zoom-gest.

    Noen apper, som Instagram, har også en veksleknapp på full skjerm hvis bilder ikke vises som standard.

  2. Trykk og hold inne Sleep / Wake knappen øverst på iPad og Hjem samtidig. Skjermen blinker når du har tatt skjermbildet.

  3. Etter at du har tatt et skjermbilde, vises bildet i nedre venstre hjørne av skjermen som et miniatyrbilde. Trykk på dette bildet for å redigere det før du lagrer det, eller sveip det av skjermen for å lagre det.

  4. Når du trykker på forhåndsvisningen og går i redigeringsmodus, drar du kodene på sidene og hjørnene av skjermen for å beskjære bildet. trykk Ferdig når du er ferdig med å beskjære skjermbildet.

  5. Du kan også redigere bildet i Bilder-appen.


Hvor går bildet?

Kamerarullen er standardalbumet i Bilder-appen for lagring av bilder og filmer. For å komme til dette albumet, åpne Bilder, trykk på album knappen nederst på skjermen, og trykk på kamera~~POS=TRUNC.

Legg igjen en kommentar