Slik sender du en e-post til en nettstedslink (URL)

Deling av en URL er den enkleste måten å peke noen til en bestemt webside. Du kan sende e-postadresser via en hvilken som helst e-postklient, som Microsoft Outlook, Gmail, Windows Live Mail, Thunderbird, Outlook Express, etc.

Bilde (c) Kay / E + / Getty Images

Det er veldig enkelt å sende lenker til nettsider: bare kopier URL-en og lim den direkte inn i meldingen før du sender den.


Hvordan kopiere en URL

Du kan kopiere en nettsidekobling i de fleste stasjonære nettlesere og andre programmer ved å høyreklikke eller trykke og holde nede lenken og velge kopieringsalternativet. Hvis du bruker en nettleser, ligger URL-en helt øverst i programmet, sannsynligvis over eller under de åpne fanene eller bokmerkeraden.

Koblingen skal se ut som dette, med http: // eller https: // helt i starten:

https://www.lifewire.com/send-web-page-link-hotmail-1174274

Du kan også velge URL-teksten og deretter bruke Ctrl + C (Windows) eller Command + C (macOS) hurtigtast for å kopiere den til utklippstavlen.


Hvordan sende en nettsidekobling via e-post

Nå som e-postkoblingen er kopiert, er det bare å lime den direkte inn i e-postprogrammet ditt. Trinnene er identiske uansett hvilket program du bruker:

  1. Høyreklikk or trykk og hold innenfor meldingen.

  2. Velg Pasta alternativet for å sette inn URL-en i e-posten.

  3. Send e-posten som vanlig.

De ovennevnte trinnene vil sette inn lenken som tekst, omtrent som du ser i eksemplet ovenfor som lenker til denne siden. Å lage en hyperkobling som faktisk vil koble URL-en til spesifikk tekst i meldingen, er forskjellig for hver e-postklient.

Vi bruker Gmail som et eksempel:

  1. Velg teksten som skal ha lenken forankret.

  2. Velg Sett inn lenke fra bunnmenyen i meldingen (det ser ut som en kjedekobling).

  3. Lim inn URL inn Web-adresse seksjon.

  4. Press OK for å koble URL-en til teksten.

  5. Send e-posten som vanlig.

De fleste e-postklienter lar deg dele lenker gjennom et lignende alternativ som heter Link eller Insert Link. Microsoft Outlook, for eksempel, lar deg sende e-postadresser fra innfelt kategorien, via link alternativet i lenker-delen.


Legg igjen en kommentar