Hvordan sende bilder til Facebook fra iPad

Det er flere måter å sende et bilde til Facebook fra din iPad. Last opp bilder eller videoer til Facebook fra iPad med Safari eller bruk Facebook-mobilappen. En enklere måte å sende bilder til Facebook er å gjøre det direkte fra Photos-appen eller Camera-appen.


Send bilder til Facebook fra Photos-appen

Det er to måter å bruke Photos-appen til å sende bilder til Facebook. Du kan gjøre det for bilder du har tatt tidligere eller for et bilde eller en video du nettopp har tatt fra Camera-appen.

For å bruke Photos-appen, åpne appen og velg bildet du vil legge ut på Facebook. Hvis du vil sende flere på en gang, velger du Plukke ut, velg deretter hvert bilde eller video du vil sette på Facebook.

For å sende et bilde eller en video du nettopp har tatt, hold deg i Camera-appen og trykk på miniatyrbildet til høyre som viser bildet eller videoen.

Uansett, følg disse instruksjonene neste:

For å bruke denne metoden må Facebook-appen være installert på din iPad. Last ned Facebook for iPad hvis du ikke har det.

  1. Pek Dele.

  2. Plukke ut Facebook .

    Hvis du ikke ser Facebook-alternativet, velger du Flere , Lokaliser Facebook fra listen, og trykk på knappen ved siden av for å gjøre den grønn i stedet for hvit.

  3. Vent mens bildet eller videoen er klar til å lastes opp. Dette kan ta en stund hvis det er et høyoppløselig bilde, hvis det er flere ting, eller hvis det er en video. Du ser kanskje ikke fremdriftslinjen hvis det er et lite element.

  4. Eventuelt kan du skrive en melding for å gå med bildet, velge hvem som kan se bildet, og bestemme om du vil legge det til et fotoalbum på Facebook-siden din.

  5. Pek neste.

  6. Plukke ut Dele for å sende iPad-bildet eller videoen til Facebook.

    Det er andre elementer du kan tilpasse, for eksempel for å sende bildet eller videoen til en Facebook-gruppe eller en venns tidslinje.

  7. Bildet eller videoen vises umiddelbart på Facebook. Hvis du ikke ser det, sveiper du ned på siden for å oppdatere.


Send bilder til Facebook Fra Facebook-appen

Facebook-appen har en Fotoknapp du kan trykke for å velge bildene og videoene du vil sende til Facebook fra iPad.

  1. Pek News feed. Eller velg meny og trykk på navnet ditt for å nå profilen din.

  2. Hva tenker du på område, velg Bilde.

  3. Trykk på hvert bilde eller video du vil sende til Facebook fra iPad.

    Velg for å endre albumet kamera~~POS=TRUNC.

  4. Velg Ferdig når du er ferdig med å velge hva du skal legge ut på Facebook.

  5. Skriv noe hvis du vil, og bruk eventuelt knappene under navnet ditt for å velge hvem som kan se Facebook-innlegget og hvilket album (hvis noen) du vil legge det ut under.

  6. Plukke ut Post for å sende iPad-videoer eller bilder til Facebook.


Send bilder til Facebook fra Safari

Du kan også dele bilder og videoer til Facebook fra en nettleser som Safari, Chrome, Opera Touch og Firefox. Den mobile Facebook-siden fungerer likt i alle nettlesere, slik at du kan bruke hvilken som helst mobil nettleser.

  1. Åpne Facebook.com i en nettleser.

  2. Gå til News feed siden eller profilen din, og trykk deretter på Foto / Video.

  3. Plukke ut Ta bilde eller video for å åpne kameraappen, eller Photo Library for å velge et bilde eller en video fra iPad for å sende til Facebook. Eller velg Søk for å finne et bilde eller en video som er lagret i iCloud Drive.

  4. Trykk på for å sende bilder eller videoer til Facebook som er lagret på iPad Ferdig. Hvis du valgte å ta bildet eller videoen akkurat nå, tar du bildet eller videoen og velger Bruk Photo or Bruk video.

  5. Eventuelt kan du tilpasse innlegget med tekst, velge hvem som kan se bildene og videoene du deler, og legge til flere elementer.

  6. Pek Dele for å sende videoene og bildene til Facebook.


Legg igjen en kommentar