Slik slår du på iCloud Photo Library

iCloud Photo Library er Apples delingsløsning som lagrer bilder permanent i skyen. Det lar deg dele bilder mer effektivt ved hjelp av iPad eller iPhone. Du kan også se iCloud Photo Library på din Mac eller Windows-baserte PC.

iCloud Photo Library synkroniserer bildene dine ved automatisk å laste opp nye bilder til iCloud etter at de er tatt. Deretter kan du se bildene på alle enheter som har funksjonen slått på.

Disse instruksjonene gjelder for enheter som kjører iOS 8 og nyere.


Slik slår du på iCloud Photo Library på iPad

For å få tilgang til iCloud-bildene dine, er det første du må gjøre å slå på iCloud Photo Library-tjenesten. Slik gjør du det:

  1. Åpne iPad-innstillingene app.

  2. På menyen til venstre, bla ned og trykk på "iCloud."

  3. Velg "I iCloud-innstillingeneBilder."

  4. Trykk på bryteren ved siden av iCloud Bilder til på / grønt.

  5. De Optimaliser iPad-lagring alternativet vil laste ned miniatyrversjoner av bilder når iPad har lite plass. Velger Last ned og hold originaler betyr at du alltid vil laste ned versjoner av bilder i full størrelse fra iCloud.

  6. Den "Last opp til Min Fotostrøm"alternativet vil synkronisere de fulle bildene på tvers av enheter som har dette alternativet slått på (f.eks. din iPhone eller Mac). Denne innstillingen er nyttig hvis du trenger tilgang til bildene selv når du ikke har en internettforbindelse.

  7. Snu Delte album bytt til på / grønt for å muliggjøre muligheten til å lage delbare fotoalbum som du lagrer på iCloud.

  8. Disse innstillingene lagres automatisk, slik at du kan gå til startskjermen når du er ferdig.


Hvordan vise bilder i iCloud Photo Library

Det er ikke noe spesielt du trenger å gjøre for å se bilder og videoer på iCloud Photo Library på iPad. Bilder og video du har tatt på andre enheter lastes ned og lagres i iPads kamerarulle som om du tok bildet på iPad. Du kan se dem i Photos-appen på nettbrettet.

Hvis du har lite plass og har valgt å optimalisere lagring, vil du fremdeles se miniatyrversjoner av bildene, og bildet i full størrelse lastes ned når du trykker på det. Du må imidlertid være koblet til Internett for at dette skal fungere.

Du kan også se bildebiblioteket ditt på din Mac eller Windows-baserte PC. Hvis du har en Mac, kan du bruke Photos-appen til å se dem på samme måte som på iPad. På en Windows-basert datamaskin kan du se dem fra delen "iCloud Photos" i File Explorer. Både Mac og Windows-baserte PC-er kan bruke icloud.com til å se bildebiblioteket.


Legg igjen en kommentar