Slik kobler du en Bluetooth-høyttaler til telefonen

Når det er på tide å skru opp musikken fra telefonen din, er det ingen bedre måte enn med en Bluetooth-høyttaler. Enten du bruker en iPhone- eller Android-smarttelefon, her kan du koble en Bluetooth-høyttaler til telefonen for å få festen i gang.

Informasjonen nedenfor skal gjelde for alle iPhone og Android uansett hvilken produsent som har laget enheten.


Slik aktiverer du paringsmodus på en høyttaler

Før du kobler noe, setter du Bluetooth-høyttaleren i paringsmodus, slik at den blir oppdaget av telefonen din for første oppsett. Mens hver høyttaler går inn i paringsmodus på en annen måte, bør disse to forslagene gjøre det mulig for deg å finne ut hvordan du får høyttaleren til å overholde dem raskt. Hvis tipsene nedenfor ikke gjelder for enheten din, kan du sjekke brukerhåndboken for høyttalerprodusenten for ytterligere instruksjoner.

  • Trykk og hold av / på-knappen: Mange Bluetooth-høyttalere går over i paringsmodus ved å slå av høyttaleren, og deretter slå på enheten mens du holder inne av / på-knappen. Når høyttaleren er i paringsmodus, sender den vanligvis en lyd, eller lysindikatoren blinker raskt.
  • Trykk og hold nede Paring-knappen: Noen Bluetooth-høyttalere har en dedikert knapp som setter enheten i paringsmodus. Finn en knapp på enheten din med Bluetooth-symbolet ved siden av, og trykk og hold den til høyttaleren sender ut en lyd, eller lysindikatoren blinker raskt.

Med Bluetooth-høyttaleren din som nå er synlig, kan du koble den til din iPhone eller Android-telefon.


Hvordan koble en Bluetooth-høyttaler til en iPhone

Prosessen med å koble en Bluetooth-høyttaler med en iPhone trenger bare å skje en gang. Når en Bluetooth-høyttaler er paret med en iPhone, bør den automatisk kobles til hver gang den slås på.

  1. Plasser Bluetooth-enheten i paringsmodus.

  2. Åpne på iPhone innstillinger app.

  3. Plukke ut Bluetooth.

  4. Sørg for at Bluetooth-funksjonalitet er slått på. Hvis den Bluetooth vippebryteren er grønn, Bluetooth er aktivert, og ingenting trenger å endres. Hvis ikke, velg bryteren for å slå på Bluetooth.

  5. Rull ned til Andre enheter og se etter Bluetooth-høyttaleren på listen. Vær tålmodig, da det kan ta et øyeblikk å møte opp.

    Forsikre deg om at Bluetooth-høyttaleren er i paringsmodus i løpet av denne tiden.

  6. Når høyttaleren vises, velger du enhetsnavnet du vil koble til. Det tar noen sekunder før de to enhetene kobles sammen. Når du er ferdig, oppdateres statusen til Koblet på skjermen.


Hvordan koble en Bluetooth-høyttaler til en Android-telefon

Det samme som med en iPhone, prosessen med å koble en Bluetooth-høyttaler til en Android-enhet trenger bare å skje en gang. Når en Bluetooth-høyttaler er koblet til enheten din, bør den automatisk kobles til hver gang den slås på.

  1. Åpne innstillinger app.

  2. naviger til Tilkoblede enheter, og slå på Bluetooth vippebryter, hvis den ikke er aktivert.

  3. Plukke ut Bluetooth for å se alternativene.

  4. Plukke ut Koble til en ny enhet for å plassere Bluetooth-enheten i paringsmodus.

  5. Se etter navnet på Bluetooth-høyttaleren på listen. Vær tålmodig da det kan ta et øyeblikk å møte opp.

    Forsikre deg om at Bluetooth-høyttaleren er i paringsmodus i løpet av denne tiden.

  6. Velg høyttalerens navn for å koble til det. Det tar noen sekunder før enhetene kobles sammen. Når du er ferdig, viser skjermen at høyttaleren er koblet til.


Hvordan sammenkoble flere høyttalere samtidig

Noen populære Bluetooth-høyttalere kan kobles sammen til en enkelt telefon for å oppnå stereolyd eller for å øke volumet. Hvis du har et par høyttalere som bemerker at de kan koble til på en gang, kan du laste ned produsentens mobilapplikasjon fra enten Google Play eller Apple App Store for å komme i gang.

For eksempel kan Logitechs populære merkevare av Ultimate Ears-høyttalere pares ved å laste ned en av selskapets tilgjengelige apper. Ta kontakt med produsenten for å se om funksjonen er mulig med høyttalerne.

Legg igjen en kommentar