Slik kobler du GoPro til Android-telefonen din

Det er mange gode grunner til å koble en GoPro til Android-telefonen din, og å koble til de to enhetene dine er en ganske enkel prosess alle som bruker en GoPro, vil ønske å gjøre. Sett den ut av boksen, og bruk telefonen din til å enkelt ta opp, redigere eller dele dine nyeste GoPro-videoer.


Slik kobler du GoPro til Android-telefonen din

  1. Last ned GoPro-appen fra Google Play Store. Åpne butikken og søk etter "GoPro"for å finne appen. Den er gratis, men den tilbyr kjøp i appen.

  2. Når appen er lastet ned og installert på Android-enheten din, må du pare GoPro-kameraet ditt til enheten din. trykk Modus på GoPro for å velge kameraets oppsettmeny.

  3. Avhengig av GoPro-modellen du har, vil du velge en av dem Par or Tilkobling for å koble den gjennom GoPro-appen.

    Du kan pare enten via en Wi-Fi-tilkobling eller en Bluetooth-tilkobling. Wi-Fi er et bedre paringsalternativ siden det er raskere, mer stabilt og sikrere, men Bluetooth kan også være nyttig, da det gjør at enhetene kan forbli tilkoblet selv om det ikke er et Wi-Fi-signal.

  4. Åpne GoPro-appen på Android-enheten din. Finn GoPro-enheten din i appen og trykk på den for å koble de to sammen. Du blir bedt om å angi koden som vises på GoPro-skjermen.


Hvorfor koble Android-enhet til GoPro?

Når de to enhetene er paret sammen, kan du kontrollere GoPro fra telefonen. Du vil kunne se hva GoPro-en din ser, stille den til å starte og stoppe og kontrollere de forskjellige modusene den skyter i.

Kvaliteten på videoen på Android vil ha redusert kvalitet, men når du ser på den faktiske videofilen, vil kvaliteten være på samme nivå som du er vant til fra GoPro.

Du kan også enkelt laste ned, redigere og dele GoPro-videoene dine via appen. Lek deg rundt med alternativene i Media-delen av appen for å oppdage alt du kan gjøre med det.

Legg igjen en kommentar