Hvordan kaste ut en Flash-stasjon fra en Chromebook

Akkurat som med en vanlig bærbar PC, er det potensial for å ødelegge flash-stasjonen hvis du fjerner den fra Chromebooken din på feil måte. Vi viser deg hvordan du trykker ut en flash-stasjon fra Chromebooken din på en sikker måte.


Feilaktig fjerning av en Flash Drive fra Chromebook

Når du setter inn en flash-stasjon i Chromebooken, kommuniserer operativsystemet (ChromeOS) kontinuerlig med den enheten. Hvis du fjerner USB-enheten og operativsystemet tilfeldigvis er i midten av å kommunisere med den, er det et sterkt potensiale for at en del eller all informasjonen på disken kan bli ødelagt og ubrukelig.

Pixabay


Hvordan kaste ut et SD / minnekort fra en Chromebook

Å kaste ut en USB-enhet fra en Chromebook på riktig måte kan redde deg fra å måtte gjenopprette data etter at (hvis) flash-stasjonen blir ødelagt.

  1. For å se USB-enheter, som en flash-stasjon, satt inn koblet til en Chromebook, velger du Launcher ikonet nederst til venstre på skjermen og velg filer ikonet for å åpne filutforsker-appen.

  2. I navigasjons menyen til venstre skal du se enheten (som "SD-kort") oppført. Hvis du går nærmere inn på denne delen, ser du alt innholdet på denne enheten.

  3. Når du er klar til å fjerne tommel stasjonen fra Chromebooken din, velger du Løs ut ikonet til høyre for enhets navnet. Når du har gjort dette, ser du enheten forsvinne fra navigasjons menyen til venstre.

  4. Nå er det trygt å fjerne den fysiske flash-stasjonen fra Chromebooken din.

Hvordan fjerne USB-tommel stasjon fra Chromebook

Prosessen med å fjerne en USB-minnepinne er identisk med prosessen ovenfor. Den eneste forskjellen er at enhets navnet som vises i navigasjons menyen til venstre, vil være litt annerledes.

For å løse ut tommel stasjonen fra Chromebooken din, velg bare Løs ut ikonet til høyre for navnet, og det forsvinner. Når den er borte, kan du trygt fjerne tommel stasjonen fra Chromebooken din.

Enhver USB-enhet du kobler til Chromebooken din som inneholder lagring, vises i Files-appen på samme måte. Å kaste ut enheten (og lagring) fra Chromebook er alltid den samme, bare velg utløsings ikonet og vent til enheten forsvinner.


Feil på USB-enheten som fortsatt er i bruk

Det er tider når du kan se en feil om at USB-enheten er "fortsatt i bruk" og at utløsings ikonet ikke fungerer. Dette kan skje når en prosess fremdeles kommuniserer med USB-lagringsenheten og ikke kan stoppes av operativsystemet.

Hvis du venter noen minutter, prøver å løse ut igjen og får den samme feilen, må du slå av Chromebooken. Når Chromebook er slått helt av, er det trygt å fjerne USB-enheten uten fare for korrupsjon eller skade.

Legg igjen en kommentar