R00-fil (hva det er og hvordan du åpner en)

En fil med R00-filtypen er en WinRAR Split komprimert arkivfil. Denne filtypen ledsages normalt av filer som har filtypen .R01, .R02, .R03, etc.

Disse delte arkivfilene blir ofte laget for enkelhets skyld, slik at du kan laste ned en stor fil over internett uten å måtte hente det hele på en gang - du kan bare laste ned hver del individuelt.

Delte filer som dette er også nyttige for å lagre et stort arkiv på noe som en plate. Hvis lagringsenheten bare kan holde, si, 700 MB, men arkivet ditt er fem ganger så stort, kan du dele det i fem deler og deretter lagre hver på en egen plate.


Hvordan åpne en R00-fil

Du kan åpne R00-filer med omtrent hvilket som helst program som støtter RAR-filer, inkludert det gratis PeaZip-verktøyet, samt flere andre gratis zip / pakke-programmer.

Det er imidlertid sannsynlig at hvis du har en, har du også en R01, R02, R03 ... etc. Du må gjennom en annen prosess for å åpne flere .RXX-filer, så gjør du når det bare er en.

For å åpne flere arkivvolumer samtidig, må du først sørge for at alle de forskjellige delene - filene som har filtypen .R00, .R01 osv., Er i samme mappe. Manglende enda en vil bryte arkivet og vil sannsynligvis ikke engang la deg kombinere dem i en enkelt fil.

Deretter må du bare pakke ut .R00-filen. Programmet skal automatisk oppdage de andre delfilene og kombinere dem sammen, og deretter pakke ut innholdet.


Hvordan konvertere en R00-fil

R00-filer er bare delfiler, så det ville være en kjedelig prosess å prøve å konvertere hver .RXX-fil til et annet arkivformat. Hver del er akkurat det uansett: en del av det større arkivet, så det ville ikke være veldig fordelaktig å ha en delvis konvertert fil.

Når de forskjellige delene er kombinert og innholdet er ekstrahert, kan du imidlertid bruke en gratis filkonverter til å konvertere de ekstraherte filene til et annet format. For eksempel, selv om du ikke kan konvertere en enkelt .R00 til ISO, AVI, etc., kan du trekke ut ISO eller andre filer ut av .RXX arkivet når du har blitt med i delene, og deretter bruke en gratis fil konverter for å konvertere de ekstraherte filene til et nytt format.

Du kan konvertere ISO-filer med et program fra denne listen over omformere for formater som brukes av og til. AVI-filer er videofiler som kan konverteres til andre videoformater med en gratis videokonverterer.


Kan du fortsatt ikke åpne den?

Hvis filen ikke åpnes som beskrevet ovenfor, er det mulig at du forvirrer en ROM-fil for en R00-fil. Førstnevnte er en Read Only Memory Image-fil som skal åpnes med et program som Basilisk II eller Mini vMac.

Eller kanskje du har en ROL-fil, som er en instrumentfil som brukes av programmer som Ad Lib Visual Composer og Audio Overload.

Legg igjen en kommentar