PDI-fil (hva det er og hvordan du åpner en)

En fil med PDI-filtypen er mest sannsynlig en InstantCopy Disc Image-fil, som er en eksakt kopi av en plate opprettet ved hjelp av Pinnacle Systems 'InstantCopy DVD ripper-program.

PDI-filen din kan i stedet være assosiert med PReS Document Creation Subroutines, eller det kan være en diskbildefil som brukes med PI ProcessBook-programvaren som en Display Definition-fil.

Noen versjoner av Microsoft PowerPoint bruker PDI-utvidelsen som et format for å støtte import og eksport av PowerPoint-filer, mens andre PDI-filer kan stå for Portable Database Image, som er et format som brukes til publisering og analyse av data.

PDI-filer.

PDI er også et akronym for en rekke tekniske termer, men ingen av dem er relatert til et filformat. For eksempel program- og feilsøkingsgrensesnitt, path defect indicator, product data index, professional digital imaging, and professional development - IP Committee.


Hvordan åpne en PDI-fil

Selv om det nå ble avviklet, var InstantCopy fra Pinnacle Systems det primære programmet som ble brukt for både å lage og åpne PDI-filer som er i InstantCopy Disc Image-filformat.

ImgBurn er et gratis alternativ som også åpner slike PDI-filer, men bare med det formål å brenne den til en plate - ImgBurn støtter ikke ripping (kopiering) av plater til PDI-format slik InstantCopy gjorde. IsoBuster kan også åpne PDI-filer på en lignende måte.

PRutS-dokumentopprettingsrutiner er tilknyttet PrintSoft, men vi er ikke sikre på om PDI-filer kommer til spill der. Det er ikke klart hvilket spesifikt program disse typer PDI-filer brukes med.

PI ProcessBook er det som brukes til å åpne PDI-filer som er Display Definition-filer.

PDI-filer som Microsoft PowerPoint bruker til å importere / eksportere filer, kan selvfølgelig åpnes med det programmet.

Microsoft Excel og programvare fra Panoratio er to alternativer for å åpne Portable Database Image-filer.

Hvis du fremdeles ikke kan åpne PDI-filen etter disse forslagene, kan du prøve å bruke et tekstredigeringsprogram som Notepad ++. Det er mulig at PDI-filen din bare er en tekstfil, i så fall kan teksteditoren åpne og vise innholdet. Imidlertid, hvis det ikke er en tekstfil, kan PDI-filen din ha en slags lesbar tekst i den som forklarer hvilken type program som ble brukt til å lage den ... og sannsynligvis også åpne den.

Hvis du finner ut at et program på datamaskinen din prøver å åpne PDI-filen, men at den er feil, eller hvis du heller vil at et annet installert program skal åpne PDI-filer, kan du se hvordan vi endrer standardprogrammet for en spesifikk filutvidelsesguide for instruksjoner om hvordan du gjør endringen.


Hvordan konvertere en PDI-fil

Et dedikert filkonverteringsverktøy er vanligvis nok til å konvertere de fleste filtyper, men det er sannsynligvis bare sant for PDI-filer når det gjelder InstantCopy Disc Image-format.

Du kan bruke ISOBuddy til å konvertere slike PDI-filer til ISO-format. ImgBurn-programmet kan også fungere, og støtter i så fall sannsynligvis flere eksportformater som BIN, IMG og MINISO.

Vi har liten tillit til at noen av de andre PDI-formatene beskrevet ovenfor kan konverteres til et nytt format. Men hvis det er mulig, er det bare å åpne PDI-filen i hvilken programvare den kan åpnes i og se etter en slags File> Save As eller Export-meny.


Åpner filen fortsatt ikke?

Hvis du får åpnet filen din med programmene nevnt ovenfor, og den ikke konverteres til riktig fil du trenger, kan du prøve å dobbeltsjekke filtypen. Forsikre deg om at det står ".PDI" og ikke noe lignende som PDF, IDX eller PDD.

Alle fire filformatene krever forskjellige programmer for å åpne dem, selv om de ser veldig like ut som de heter.

Hvis du finner ut at du ikke egentlig har å gjøre med en PDI-fil, kan du undersøke filtypen du har. Med mindre det er et ekstremt uklart format, vil du sannsynligvis finne ut hvilke programmer som støtter det, og hvordan, hvis det er mulig, å konvertere filen til et annet format.

Legg igjen en kommentar