Hvordan endre eller avbryte et Sling TV-abonnement

Sling TV er en av de mest populære tjenestene for streaming av live TV og til slutt å kutte kabelen. Det gir en rekke kanaler som kan konkurrere med nesten alle tradisjonelle TV-leverandører. Når det er sagt, er det ikke alltid enkelt å administrere ditt Sling TV-abonnement. Hvis du vil avbryte Sling eller endre abonnementspakken, må du finne veien rundt nettstedene deres og kontoadministrasjon.

Det første trinnet i begge tilfeller er å komme til kontooversikten.


Hvordan få tilgang til Sling TV-kontoinnstillinger

  1. Åpne nettleseren din og gå over til Sling. Velg når du ankommer Logg inn øverst til høyre på siden for å logge på kontoen din.

  2. Du kommer til Slings påloggingsside. Skriv inn e-postadressen og passordet ditt, og trykk Logg inn å fortsette.

    Hvis du bruker et VPN-oppsett hvor som helst utenfor USA, vil du sannsynligvis støte på et problem med pålogging. Sørg for å bruke en USA-basert IP-adresse når du logger på Sling.

  3. Sling vil ta et sekund å laste opp, men etter at det gjør det, lander du på deres streaminggrensesnitt. Finn og velg utstyrsikonet øverst til høyre på skjermen for å åpne kontoinnstillingene.

  4. Du kommer til innstillingssiden med Konto fanen åpen. Plukke ut Administrer konto for å åpne en ny fane for kontoinnstillingene dine.

  5. Sling åpner en ny nettleserfane for kontoudashboardet ditt, som inneholder alle lenkene du trenger for å administrere kontoen din. Dette inkluderer å si opp abonnementet og endre pakken.

  6. Hvis du vil si opp abonnementet, fortsett til neste seksjon. Hvis du bare er her for å gjøre endringer, hopp til siste del.


Hvordan avbryte Sling TV

Hvis du vil avslutte Sling-kontoen din helt, følger du trinnene nedenfor.

  1. Du finner lenken for å avslutte abonnementet på venstre side av dashbordet ditt under mitt abonnement på vei mot midten av skjermen. Plukke ut Avbestille abonnementet.

  2. Sling vil gi deg en melding som prøver å ombestemme deg om kansellering. Hvis du er sikker på at du vil avbryte, trykker du på Avbestille abonnementet nederst i meldingen som dukket opp.

  3. Sling vil da gi deg muligheten til å stoppe abonnementet ditt i stedet for å si opp. Hvis du skal på ferie eller rett og slett ikke vil kunne bruke Sling, er dette et godt alternativ til å kansellere direkte. Hvis du ikke er fornøyd med tjenesten din eller har andre grunner til å avbryte, velger du selvfølgelig Fortsett å avbryte for å fortsette med avbestillingen din.

  4. Sling kan sende deg en melding til og spørre hvorfor du vil avbryte. Du kan velge å fylle den ut eller ikke. Pressing Fortsett å avbryte igjen vil fullføre prosessen.

  5. Sling TV-kontoen din er offisielt kansellert, og du blir ikke lenger fakturert.


Endre ditt Sling-abonnement

Hvis du vil gjøre endringer i abonnementet ditt, for eksempel å legge til eller fjerne kanaler og pakker, følger du disse trinnene.

  1. Plukke ut Endre abonnement på venstre side av skjermen under Abonnementet ditt Overskrift.

  2. Sling vil lede deg til en ny side som viser alle alternativene Sling tilbyr. Øverst på siden finner du det grunnleggende Blå og oransje pakker. Under dem viser Sling sine frittstående abonnementer og Latino-abonnementer.

    Plukke ut Vis mer under noen av hovedkategoriene for å vise en komplett liste over tilgjengelige kanaler og tilleggspakker.

  3. Press Plukke ut or Legg ved siden av pakken du vil legge til. Det vil skifte til en gul hake, akkurat som alternativene du allerede har på kontoen din.

  4. Å fjerne en pakke fra kontoen din er nøyaktig omvendt. trykk hake ved siden av en pakke som er krysset av. Det vil gå tilbake til et blått Plukke ut or Legg.

  5. Når du har den konfigurasjonen du ønsker, blar du til bunnen av siden og trykker på omtale.

  6. Sling tar deg til en oversikt over den nye regningen med en detaljert liste over alt på kontoen din og de tilknyttede kostnadene. Du ser eventuelle ekstra kostnader for å legge til en tjeneste delvis gjennom en faktureringssyklus. Disse vil bli belastet umiddelbart.

  7. Nær bunnen finner du den nye månedlige summen. Hvis alt virker riktig, velg Sende inn ordre for å få endringen til å holde seg.

  8. Gå tilbake til Sling-spilleren du velger, og begynn å se på de nye kanalene dine!


Legg igjen en kommentar