Kjøpe en billig eller renovert iPad

Hva er bedre enn en iPad? En billig iPad. IPad er en flott enhet, men den kan fortsatt koste så mye som en bærbar datamaskin på grunnnivå, selv om du går med den billigste tilgjengelige modellen. Og hvis du trenger en dataforbindelse, kan du legge til mer penger i prisen. Men før du bestemmer deg for at du ikke har råd til det, la oss se på noen måter du kan gjøre kjøpet av iPad billigere.

 Getty Images / Tara Moore


Gå Mini

Ønsker du å slå pengene av prisen på iPad? Ikke avvis iPad Mini. IPad Mini 4 er den samme eksakte nettbrettet som iPad Air 2, og 2019-oppdateringen i form av iPad Mini 5 holder den samme grunnleggende formfaktoren. Det eneste "mini" med det er størrelsen, og det kan faktisk være en fordel.

Den mindre 7.9-tommers nettbrettet kan være mye lettere å bruke på farten enn den 9.7-tommers storebroren. Ikke bare er den mer bærbar når du er utenfor huset, men den er også mer mobil inne i huset, noe som gjør det enkelt å gå inn på kjøkkenet mens du fremdeles bruker favorittprogrammet ditt. Den største ulempen her er at du kan snuble over noe rot på kjøkkenet. 


Gå med den siste generasjonen

En annen enkel måte å rabattere prisen på en iPad er å gå siste generasjon i stedet for å gå med det nyeste og beste. Som iPad Mini 4, har den siste generasjonen iPad en tendens til å starte rundt $ 100 billigere enn dagens modell.

Du ofrer de mest oppdaterte funksjonene, men hvis du ønsker å spare litt penger og du virkelig trenger den større skjermen, kan den eldre modellen være din beste avtale.

Go Mini og Last Generation

Her kan du få en ganske god iPad. Du ofrer de samme funksjonene ved å gå med den siste generasjonen, og den kommer i den mindre pakken, men det kan ikke være en annen nettbrett på planeten som kan komme i nærheten av å gjøre alt den siste generasjonen Mini kan gjøre og fortsatt komme inn under noen hundre dollar.  


Kjøp en renovert iPad

En annen enkel måte å redusere prisen på en iPad på er å kjøpe en renovert enhet. Dette er faktisk et godt triks med mange enheter fra bærbare datamaskiner til spillkonsoller. Apples nettbutikk selger et bredt utvalg av oppussede iPads, og du kan vanligvis spare prisen. Hvis du kombinerer dette med å kjøpe den siste generasjonen iPad eller en iPad mini, kan du få en flott enhet til ganske billig. Bekymret for å kjøpe en renovert enhet? En oppusset iPad fra Apple kommer med samme 1 års garanti som du får med en ny iPad, noe som kan lette bekymringene for å kjøpe oppusset. 

Det er også mulig å kjøpe en renovert iPad fra andre forhandlere som Best Buy eller Newegg, men hvis enheten du leter etter ikke er tilgjengelig fra Apple, er det vanligvis best å vente noen uker for å se om den aktuelle modellen blir tilgjengelig.


Kjøp brukt fra Amazon eller eBay

Visste du at du kan kjøpe brukte produkter fra Amazon? Gå til Amazon, søk etter iPad og klikk på modellen du vil kjøpe. En gang på produktets detaljside, vil du se hvor mange brukte enheter de har til salgs. Disse iPadsene selges fra en rekke forskjellige butikker, og ikke bare kan du se detaljer om iPad, for eksempel i hvilken tilstand enheten er i, men du kan også se selgerens tilfredshet.

Et annet godt valg for å kjøpe en brukt iPad er eBay. Det populære auksjonsnettstedet tilbyr to måter å kjøpe en iPad på: en standardauksjon der du er høystbydende og en "Kjøp den nå", som er når selgeren setter en spesifikk pris på varen. Når du kjøper fra eBay, er det viktig å lese alle detaljene før du legger inn et bud. Du vil sjekke ut iPad-statusen, selgerens returret og selgers rangering før du kjøper iPad. Du vil også være oppmerksom på fraktkostnadene og sammenligne totalprisen med andre alternativer. Noen ganger kommer en god avtale på eBay med en ganske høy fraktpris. 

Å kjøpe en brukt eller åpen eske fra Amazon eller eBay kommer med en tilfredshetsgaranti, så hvis du er bekymret for at du skal få en ødelagt iPad, eller verre, ingen iPad i det hele tatt, ikke bekymre deg. Hvis du ikke mottar varen i den tilstanden den ble beskrevet på siden, er det bare å kontakte Amazon eller eBay. 

Kjøp fra en venn

Kanskje den enkleste, uten problemer å spare på en brukt iPad er å kjøpe en fra en venn. Du trenger ikke å bekymre deg for å få noe annet enn annonsert fordi du kan prøve det før du kjøper, og du trenger ikke å bekymre deg for børsen som du gjør når du kjøper fra Craigslist. Det ene bryet her er å finne ut en god pris som er en virkelig verdi for alle involverte. Det er fortsatt noen ting du må sjekke ut og sørge for at du gjør det før du kjøper en brukt iPad, for eksempel å tilbakestille den til fabrikkstandard for å sikre at Finn min iPad er slått av.

Vær forsiktig med Craigslist

Craigslist og andre online-klassifiserte annonser kan være en fin måte å få en god pris på et produkt, men de gir også et element av risiko.

Hvis iPad er i originalemballasjen, må du alltid åpne esken og slå den på for å sikre at den fungerer. Gjør deg kjent med hvordan du setter opp en iPad for første gangs bruk, slik at du vet hva du skal se, og gå gjennom de første trinnene for å sikre at enheten fungerer som den skal, men ikke fullfør trinnet der du ber om Apple ID.  

Unngå Penny Auction nettsteder

Du har sannsynligvis sett reklamene som lovet deg en sjanse til å kjøpe en iPad til så billig som $ 34.92 eller en like absurd pris. Og hvis du har tenkt at det må være en svindel av en eller annen type, har du delvis rett. Det er vanskelig å klassifisere dem som en rettferdig svindel fordi de selger produktene, men måten systemet fungerer på er at du må betale for å bare by på produkter. Dette betyr at hver gang du legger inn et bud på $ 16.41 eller $ 17.23, betaler du penger til nettstedet, uansett om du vinner det endelige budet eller ikke.

Hvis du er veldig heldig, kan du ende opp med en billig iPad uten å betale mye. Men for hver person som vinner et billig bud, er det dusinvis og til og med hundrevis av mennesker som bruker $ 5, $ 10 eller til og med $ 20 eller mer på å by på produktet som ikke vant budet. Og på grunn av den vanedannende karakteren av å legge inn bud, kan du enkelt bruke hundrevis av dollar på å prøve å vinne et av disse produktene uten å vinne det endelige budet.

Ikke overbevist om at du skal gå brukt? Kjøp en ny iPad og få ro i sjelen.


Legg igjen en kommentar