iPhone-alarm fungerer ikke? Her er 10 måter å fikse det på

Når iPhone-alarmen er stille eller ikke stilles riktig, kan du sove, gå glipp av frister osv. Selv om det kan virke som et svart-hvitt-problem, kan det faktisk være flere grunner til at iPhone-alarmen din ikke fungerer. .

Theresa Chiechi / Web

Selv om du allerede har prøvd noen ting for å øke iPhone-alarmvolumet, kan du gå gjennom metodene nedenfor, som er bestilt ved brukervennlighet. Start på toppen og prøve hver alarm fix, teste alarmen etter hvert for å se om alarmen merker høres igjen.


Skru opp lyden

Dette høres kanskje opplagt ut, men ikke hopp over dette trinnet. Det er faktisk mulig å skru opp volumet med knappene på siden av telefonen uten å øke alarmvolumet. Dette er fordi iPhone lar deg kontrollere to helt forskjellige sett med lyder med de samme knappene.

For eksempel, hvis du har en musikkstreaming app åpen, ved hjelp av knappene vil kontrollere at volumet i stedet for alarmvolum. Dette betyr at hvis alarmen volumet er ned eller av (selv om volumet på musikken er opp), vil du ha en stille alarm.

Gå til innstillinger > lydereller innstillinger > Lyder & Hapticsog sørg for RINGER OG VARSLER er satt til et rimelig volum. Også her er Endre med knapper alternativet, som du bør deaktivere hvis du vil sørge for at ringevolumet og alarmvolumet aldri endres når du endrer systemvolumet med knappene.

Åpne for å teste lyden uten å vente på at alarmen skal gå klokke > Alarm, trykk Rediger, og velg en alarm. Gå til Lyd og velg en ringetone fra listen; hvis du kan høre det, skal det fungere fint når alarmen faktisk går.

Noe du bør se etter når du bruker volumknappene, er hva popup-vinduet sier når du skru volumet opp eller ned (se bildet ovenfor). Hvis du ser Ringer, så vet du at du justerer ringetone og alarmlyd, mens Volum er for ting som spill, videoer, musikk og andre lyder.


Start iPhone på nytt

Start en iPhone 6 på nytt.

Omstart er en vanlig praksis med teknologi for å løse små problemer, og du kan gjøre det samme med iPhone for å se om det løser en alarm som ikke fungerer.

For å starte iPhone på nytt, holder du inne av / på-knappen til du ser av / på-glidebryteren, eller holder inne av / på-knappen mens du også holder nede volum ned-knappen. Metoden du trenger å bruke, avhenger av iPhone-modellen din.

Velg en høyere alarmlyd

Noen av iPhone-alarmlydene er roligere enn andre, så hvis du har en av de valgte - og spesielt hvis alarmvolumet ikke er høyt heller - hører du kanskje ikke det går av. Noe annet å passe på er å sørge for none er ikke valgt som alarmlyd av åpenbare grunner.

Endre iPhone-alarmlyden fra klokke app. Åpne Alarm fanen, trykk Rediger, og velg deretter alarmen du vil endre lyden for. Gå til Lyd og forhåndsvisning av ringetoner eller sanger for å finne noe du tror vil fungere for deg.


Sjekk alarmens tidsinnstillinger

Hvis alarmen din går, men den er lydløs, vil ikke denne metoden hjelpe deg. For iPhone-alarmer som er angitt i appen, men som ikke går på det angitte tidspunktet, har du kanskje ikke riktig tid eller dag satt opp.

For eksempel, hvis alarmen din skal gå hver dag klokken 12:15, og den fungerte i går, men ikke i dag, er alarmen sannsynligvis ikke satt opp til å gjenta.

Klikk Rediger i Alarm delen av klokke app, og trykk deretter på alarmen du trenger å redigere. Gå inn i Gjenta innstillinger og sørg for at det er et hake ved ukedagene for når du vil at alarmen skal gå. Bare trykk på en dag for å aktivere eller deaktivere alarmen for den dagen.

Hvis alarmen går på feil tidspunkt i løpet av dagen, forveksler du mest sannsynlig AM og PM, noe som er overraskende enkelt å gjøre. Rediger alarmen og endre den til riktig tid på dagen, og sørg for å trykke på Spar når du er ferdig


Deaktiver eller endre sengetidfunksjonen

Hvis du har funksjonen Sengetid, og Wake tiden er satt til samme tid som en annen alarm, er det mulig at ingen av dem vil gå. For å unngå denne stille alarmkonflikten, må du endre tiden for sengetid eller den vanlige alarmen.

Åpne for å finne innstillingene for sengetid på telefonen klokke og trykk Sengetid på bunnen. Du kan deaktivere sengetid her eller skyve bjelleikonet til et annet tidspunkt.

Slett og reparer alarmen

Uansett av hvilken grunn som helst, kan det hende at iPhone ikke har opprettet alarmen riktig. Eller kanskje det virket en stund, men stoppet da på grunn av et problem med problemer eller inkompatibilitet etter en iOS-oppdatering.

Åpne klokke app til Alarm kategorien, og sveip til venstre for å slette alarmene eller gå til Rediger først, og trykk deretter på de røde minusknappene for å finne Delete alternativ. Du kan lage nye iPhone-alarmer med pluss-knappen øverst til høyre på klokke app.

Bruk bare en vekkerklokke-app

Hvis du har mer enn en app som kan utløse alarmer, kan det hende du får problemer. Enten hold deg til standard iPhone-vekkerklokke-app eller deaktiver den helt og bruk noe annet.

Men vær klar over at tredjeparts alarmklokke-apper ikke er integrert i tillegg til iPhone som er den som er innebygd. Dette betyr at du mest sannsynlig må holde appen åpen for at alarmlyden skal ringe, samt bruke systemvolumet (ikke ringetonen) for å justere alarmlyden.

For eksempel, hvis vekkerklokken ikke gir lyd i tredjepartsappen din, åpner du appen (slik at den er synlig og på skjermen) og bruker deretter volumknappene for å skru den opp. Dette vil sikre at appens volum er høyt nok til å bli hørt uavhengig av iPhones ringevolum.

Hvis deaktivering av alarmklokker fra tredjepart ikke løste lydalarmproblemet på iPhone, slett dem helt, start telefonen på nytt og prøv å bruke lager alarmklokken igjen.

Deaktiver Bluetooth og koble fra hodetelefoner

iPhone-alarmer skal ringe gjennom telefonens høyttalere og ikke noen Bluetooth-enheter eller hodetelefoner. Det kan imidlertid ikke alltid være tilfelle.

Hvis telefonen din har en programvarefeil eller oppfører seg uberegnelig, kan den prøve å spille alarmen gjennom disse enhetene hvis de er aktivt koblet til iPhone mens alarmen høres ut.

Avhengig av hvordan du har konfigurert innstillingene for volum og ringetone, og hvor dette tilbehøret er plassert når alarmen går, kan det hende du ikke hører noe.

Slå av Bluetooth fra innstillinger > Bluetooth, og trekk ut noe som er festet til hodetelefonkontakten. Hvis alarmen fungerer etter at du har gjort disse tingene, må du være fullstendig klar over når alarmene dine går, og sørg for at lydtilbehøret ikke er koblet til telefonen din i løpet av disse tider.

Oppdater iPhone-programvaren

Mange brukere med iPhone-alarmproblemer bruker en utdatert versjon av iOS. Det kan være en programvarefeil på telefonen din som bare løses gjennom en oppdatering fra Apple.

Oppdater telefonen trådløst via innstillinger > general > programvare~~POS=TRUNC, eller koble den til datamaskinen og oppdater med iTunes. Uansett må du sørge for at du bruker den mest oppdaterte firmwareversjonen.

Gjenopprett iPhone til fabrikkinnstillinger

Dette bør være den aller siste tingen du gjør for å fikse en iPhone-alarm som ikke har lyd, for når du gjenoppretter iPhone, sletter du alt som er installert eller endret på den siden den ble kjøpt. I prosessen bør det også løse eventuelle alarmproblemer.

Fabrikkinnstilling av iPhone tilbakestiller alt, så det er ofte en løsning for ethvert programvarerelatert problem. Det er imidlertid spesielt nyttig hvis telefonen din er jailbroken fordi med tusenvis av tweaks kan du søke på en jailbroken iPhone, det er vanlig at de forstyrrer vanlige funksjoner som vekkerklokken.


Legg igjen en kommentar