Hvordan kjøpe, selge og bruke Steam-handelskort

Steam Trading Cards er virtuelle tradingkort som du kan tjene gratis ved å spille visse spill gjennom Steam-plattformen. Hvert kort har unike kunstverk som leveres av utvikleren av det tilknyttede spillet. Du kan selge disse kortene på Steam Community Market, bytte dem med vennene dine og lage dem til merker som du deretter kan vise på Steam Community-profilen din.

Søk i Steam-butikken etter spill som inkluderer Steam Trading Cards-koden for å finne spill som kan gi deg Steam-kort. Noen gratis-å-spille spill gir dem til og med, men bare hvis du har brukt penger på kjøp i spillet.


Hva er poenget med Steam-handelskort?

Steam Trading Cards har to hovedformål. Du kan selge dem for Steam Wallet-kontanter, som du deretter kan bruke til å kjøpe forskjellige varer i spillet på Steam Community Marketplace, og spill på den vanlige Steam Store. Hvis du får et komplett sett med kort for et gitt spill, kan du også lage dem sammen for å motta belønninger.

Hvordan få Steam-handelskort

Det er noen måter å få Steam-kort på, men den eneste måten å skaffe dem gratis på er å spille spill på Steam. Når et spill inkluderer Steam Card-støtte, tjener du dem bare ved å spille spillet. Hvert spill har et forhåndsinnstilt antall kort i sitt fulle sett, og å spille spillet vil tillate deg å få omtrent halvparten av disse kortene.

Du kan også få tak i Steam-kort ved å handle med venner og fremmede, kjøpe dem på Steam Community Marketplace og åpne booster-pakker.

Slik får du Steam-kort gratis:

  1. Åpen Damp.

  2. Flytt musen over brukernavnet ditt, og klikk Skilt.

  3. Finn et spill som fremdeles kan slippe kort, og klikk SPILL.

    Spill som inkluderer Steam Trading Cards kan hver gi et bestemt antall kort. Hvis et spill ikke lenger kan gjøre det, vil det si at det er null kort igjen.

  4. Spille spillet.

    Du trenger ikke å spille et spill for å tjene kort. Hvis du starter spillet og lar det gå, vil det samle kort så lenge det forblir åpent. Du kan til og med minimere spillet og gjøre noe annet, og spillet vil fortsette å tjene kort til det ikke er noen igjen.

  5. Når du tjener et kort, vil du se konvoluttikonet øverst til høyre i Steam-vinduet bli grønt. Klikk på grønt konvoluttikon for å se hva du tjente.

  6. Klikk på kortet for å se mer informasjon om det.

  7. Nå som du har kortet, kan du klikke bli til perlerklikk selger, eller lagre den til senere.

  8. Mange Steam-spill har Steam Trading Cards-funksjonen, så fortsett å spille spillene dine for å tjene enda flere kort.


Hvordan selge Steam Trading Cards

Når du har noen Steam-handlekort i varelageret, er det på tide å bestemme hva du skal gjøre med dem. Du kan selge dem, bytte dem eller holde på dem for senere. Den eneste bruken av Steam-kort utenfor å selge dem er å lage dem til merker, så hvis du ikke er interessert i å gjøre det for et gitt spill, så er det beste å selge dem.

Å selge Steam-kort tjener deg penger som går til Steam-lommeboken din, og du kan bruke disse midlene til å kjøpe nye Steam-kort for å fullføre et merke eller spare for dyrere kjøp som varer i spillet eller komplette spill på Steam-butikken.

Slik selger du Steam-kort:

  1. Åpne Steam-varelageret ditt ved å klikke på brukernavn > inventar.

  2. Klikk på en Steam-handelskort som du vil selge.

  3. Klikk Selge.

  4. Angi hvor mye penger du vil ha for kortet, velg boksen for å indikere at du godtar Steam-abonnentavtalen, og klikk deretter Ok, legg den ut for salg.

  5. Klikk OK.

  6. Klikk OK.

  7. Hvis du bruker e-post for Steam Guard, åpner du e-posten din, ser etter en e-post fra Steam og klikker på den oppgitte lenken.

    Hvis du bruker Steam Guard-appen, trykk på (tre vertikale linjer) -ikonet, og trykk deretter på Bekreftelser.

  8. Trykk på ruten ved siden av kortet du la ut for salg, og trykk deretter på Bekreft valgt.

  9. Kortet ditt vil da vises på Steam Market. Når den selger, vil du motta en e-post.


Hva er Steam Gems?

Hvis du noen gang har solgt et Steam-handelskort, eller til og med sett på et i varelageret ditt, har du sannsynligvis lagt merke til alternativet som lar deg gjøre Steam-kort til perler.

Steam-perler er en relikvie av Steam-høytidssalget som fant sted i 2014, men de er fortsatt relevante. Metodene for å tjene dem som var tilgjengelige under det salget, finnes ikke lenger, men du kan gjøre kort og andre Steam-inventarelementer til perler.

Edelstener har to formål. Hvis du samler 1,000 perler, kan du pakke dem i en sekk og deretter selge den på Steam Marketplace. Du kan også bruke dem til å lage boosterpakker.

Siden edelstener kan selges eller gjøres om til boosterpakker, og noen Steam-inventarelementer er verdt så lite, er å gjøre verdiløse inventarartikler til edelstener en gyldig måte å få litt ekstra penger eller Steam Card-boosterpakker til slutt.

Slik gjør du et Steam-kort eller noe annet i Steam-lageret ditt til perler:

  1. Åpne Steam-varelageret ditt, klikk på et kort eller et element, og velg deretter bli til perler.

  2. Klikk OK.

    Denne prosessen er ikke reversibel. Når du har konvertert et element til perler, kan du ikke bytte det tilbake.

  3. Pek OK.

  4. Gå tilbake til varelageret ditt, og gjør ekstra gjenstander til perler. Det er en god ide å konvertere varer som er verdt veldig lite på Steam Community Market, spesielt hvis du har mange av dem.


Hva er Steam Trading Card Booster Packs?

Steam Trading Card booster-pakker er veldig like de du kanskje har sett for fysiske trading kortspill. Hver inneholder tre kort fra et bestemt spill, og du kan ikke fortelle hvilke kort før du får det.

Når du samler alle tilgjengelige kort fra et spill, er du kvalifisert til å tjene boostepakker fra det spillet. For å opprettholde kvalifisering, må du logge på Steam minst en gang hver uke.

Når du nivåer opp Steam-profilen din, øker sjansene dine for å tjene boostepakker, noe som er et incitament til å skaffe flere kort, lage flere merker og å øke profilen din.

Du kan selge boosterpakker med eller uten å åpne dem. I tillegg til vanlige kort, har en liten sjanse til å avsløre et sjeldent foliekort å åpne en boostepakke. Foliekort kan brukes til å lage foliemerk, som har unikt kunstverk.

Hvis du ønsker å fullføre et merke, er det en god ide å åpne en boostepakke for det spillet. Ellers er det vanligvis en bedre ide å selge den uåpnet.

Slik bruker du en Steam Card booster-pakke:

  1. Åpne lageret ditt, klikk på en boostepakke, og klikk deretter Pakke ut.

    Denne prosessen er ikke reversibel. Når du pakker ut en booster-pakke, mottar du handelskort, og booster-pakken forsvinner. Hvis verdien av boostepakken sannsynligvis vil være høyere enn kortene, og du ikke er interessert i å lage det tilhørende merket, bør du vurdere å selge boostepakken i stedet for å pakke den ut.

  2. En animasjon vil spille, og så får du se kortene som var i boosterpakken.

  3. Du kan åpne flere boosterspakker ved å gå tilbake til varelageret, eller bruke se merkets fremgang -knappen for å gå rett til det tilknyttede merket i profilen din.

Hva er dampmerker?

Steam Badges er et kosmetisk element som du kan vise på Steam-profilen din. Som standard viser profilen de fire nylig fullførte merkene, men du kan også ha en av dem på en fremtredende måte.

Du kan få de fleste merkene ved å lage et komplett sett med Steam-handelskort, men du kan også få merker fra å delta i Steam-salgshendelser og slå milepæler som å eie et bestemt antall spill på Steam.

Hovedformålet med Steam Badges er at hver gang du tjener en, får du også opplevelsespoeng. Disse opplevelsespunktene brukes til å nivåere Steam-profilen din. Etter hvert som profilnivået ditt vokser, får du muligheten til å få flere Steam-venner, legge til flere innholdsblokker i profilen din og mer.

Slik får du et Steam-merke gjennom å lage:

  1. Åpne Steam-profilen din ved å klikke på brukernavnet ditt, og klikk deretter Skilt.

  2. Finn et merke du vil fullføre, og klikk på det.

  3. Denne siden gir flere måter å skaffe kortene du mangler.

    Du kan klikke på handelsknappen (pilikonet) under en venns navn for å sende dem en handelsforespørsel, eller klikke besøk handelsforum å handle med en fremmed.

    Den raskeste måten å fullføre et merke på er å klikke Kjøp resterende kort på markedet.

  4. Klikk Legg inn bestilling.

    Steam setter automatisk optimale kjøpspriser for hvert kort for å sikre at du kan kjøpe dem med en gang. Hvis du vil betale mindre og vente på at kjøpene skal gjennomføres, kan du justere kjøpesummen for hvert kort individuelt.

  5. Gå tilbake til merkedelen i profilen din, og klikk Klar.

  6. Klikk Håndverksmerke.

    Denne prosessen er ikke reversibel. Når du lager merket, forsvinner kortene. Du vil når som helst kunne se kortkunstene ved å besøke merkesiden din, men du vil ikke lenger kunne selge de enkelte kortene.

  7. En animasjon vil spilles, og deretter viser Steam deg resultatene av håndverket. Du vil vanligvis motta noen erfaringspoeng for å øke profilen din, og et utvalg av profilbakgrunnsbilder og Steam Chat-følelser.

  8. Du kan lage flere merker for å øke profilen din ytterligere og låse opp belønninger som en større venneliste og flere moduler på profilsiden din.


Legg igjen en kommentar