Steam Community Market: Hva det er og hvordan du bruker det

Steam Community Market er en utvidelse av Steam Community som lar deg kjøpe og selge varer i spillet, Steam-handels kort og mer. Transaksjoner går gjennom Steam-lommeboken din, slik at du kan bruke pengene du tjener på å selge varer i spillet til å kjøpe forskjellige varer i spillet, eller til og med splitter nye Steam-spill.

Steam Community Market er bare tilgjengelig for Steam-brukere med ikke-begrensede kontoer som har blitt beskyttet av Steam Guard i minst 15 dager. Hvis Steam-kontoen din er begrenset, må du legge til minst $5 i Steam-lommeboken eller kjøpe et Steam-spill som koster minst $5.


Hvordan fungerer Steam Community Market?

Steam Community Market er en digital markedsplass som lar brukerne kjøpe og selge visse varer i spillet, i tillegg til digitale handels kort, følelser, profil bakgrunnsbilder og andre ting som er designet for bruk med Steam.

Ikke alle spill støtter Steam Community Market, og ikke alle varer i spillet kan selges. Hvis noe ikke kan selges, betyr det at du ikke kan kjøpe eller selge det på Steam Community Market. Disse elementene er merket som umerkelige i Steam-varelageret ditt, og de har ikke en salgs knapp.

Alt salg på Steam Community Market går gjennom Steam-lommeboken din, som er en enveis digital lommebok som du kan bruke til å kjøpe på Steam. Du kan legge til penger i lommeboken din via metoder som PayPal og kredittkort. Siden lommeboken er enveis, kan du ikke fjerne midler fra den og overføre dem andre steder.

Den eneste måten å bruke pengene i Steam-lommeboken din er å kjøpe varer på Steam Community Marketplace eller spill fra den vanlige Steam-butikken.


Hva er Steam Community-kjøps- og salgs ordrer?

Steam Community Market behandler varer som varer og bruker kjøps- og salgs ordrer for alle transaksjoner. I stedet for å velge en bestemt vare du vil kjøpe fra en bestemt person, forteller du systemet prisen du er villig til å betale, eller hvor mye du er villig til å akseptere, og den prøver å matche deg med en annen part for å fullføre transaksjon.

Når du ser på en vare oppføring på Steam Community Market, ser du store grønne kjøp- og salgs knapper, sammen med litt prisinformasjon. Til venstre viser systemet deg hvor mange som prøver å selge varen, og hvor mye penger de vil ha. Til høyre ser du hvor mange som prøver å kjøpe varen, og hvor mye de er villige til å betale.

Hvis du vil kjøpe eller selge en vare med en gang, må du matche ønsket kjøps- eller salgspris med tallene du ser på denne listen.

Hvis du er villig til å vente på en litt bedre avtale, kan du angi en kjøps ordre til mindre enn gjeldende pris, eller en salgs ordre til mer enn gjeldende pris. Hvis prisutviklingen opp eller ned for å matche bestillingen din, vil transaksjonen finne sted automatisk.


Hvordan kjøpe varer på Steam Community Market

Før du kan kjøpe en vare på Steam Community Market, må du ha en ikke-begrenset Steam-konto, kontoen din må være beskyttet av Steam Guard, og du må også ha midler tilgjengelig i steam-lommeboken.

Hvis du oppfyller disse kravene, er du klar til å kjøpe en vare på Steam Community Market.

Hvis du aldri har brukt et kredittkort for å legge til penger i Steam-lommeboken, må du også gjennom en bekreftelses prosess eller vente i flere dager for at pengene dine skal være tilgjengelige.

  1. Åpen Damp.

  2. Naviger til fellesskapet > marked.

  3. Bla nedover.

  4. Klikk på et element i den populære varelisten, et spill i listen til høyre, eller bruk søkefeltet.

  5. Klikk Kjøpe.

  6. Angi prisen du er villig til å betale, klikk i boksen for å indikere at du godtar Steam-abonnent avtalen og klikk Bestill.

    Hvis du ikke har tilstrekkelige midler i Steam Wallet, vil du se et alternativ til Legg til penger i stedet for å bestille.

  7. Hvis kjøpet ditt lykkes, vil du se en melding om dette, og har muligheten til å klikke Se varen i varelageret.

  8. Hvis varen du prøver å kjøpe ikke er tilgjengelig for beløpet du tilbød, vil Steam lagre kjøps ordren din. Hvis og når en vare er tilgjengelig for det beløpet eller mindre, vil systemet automatisk kjøpe varen og sende deg en e-post.

Hvordan selge varer på Steam Community Market

Før du kan selge varer på Steam Community Market, trenger du en ikke-begrenset Steam-konto som har blitt beskyttet av Steam Guard i minst 15 dager, og minst en markeds førbar vare. Mest kvalifiserte gjenstander er varer i spillet fra spill som Team Fortress 2, DOTA 2 og Playerunknowns Battlegrounds som du har lov til å selge til andre spillere.

Den andre kategorien av salgbare varer inkluderer handels kort, følelser for Steam Chat og profil bakgrunnsbilder som du får gratis bare ved å spille kompatible spill.

Hvis du har en kvalifiserende vare i spillet, eller en vare som et handels kort eller en emote, kan du selge den på Steam Community Marketplace. Du kan deretter bruke pengene du tjener til å kjøpe forskjellige varer i spillet, handels kort eller til og med hele Steam-spill.

  1. Åpen Damp.

  2. Naviger til fellesskapet > marked.

  3. Klikk Selg en vare.

  4. Klikk på varen du vil selge, og klikk Selge.

  5. Angi prisen du er villig til å godta, klikk i boksen for å indikere at du godtar Steam-abonnent avtalen, og klikk deretter OK, legg den ut for salg.

    Du kan bruke pris tabellen på denne skjermen for å se hvor mye varen har solgt for tidligere og bestemme hvor mye du vil be om din.

  6. Bekreft at du har angitt riktig beløp, og klikk OK.

  7. Varen din er klar til å selges, men du må bekrefte gjennom Steam Guard. Klikk OK, og åpne deretter e-postadressen din eller Steam Guard-appen.

  8. Se etter en e-post fra Steam Guard og klikk på lenken som følger med, eller åpne Steam Guard-appen din. Hvis du har Steam Guard-appen, åpner du Bekreftelser, trykk på ruten ved siden av varen og trykk på Bekreft valgt.

  9. Varen din vil vises på Steam Community Market Place. Når den selger, får du en e-post, og pengene fra salget vises i Steam Wallet.

Legg igjen en kommentar