Kodi fungerer ikke? Enkle tips for å fikse Kodi

Hvis du er som mange ledningskutter, har Kodi blitt et nødvendig verktøy for å bruke underholdningen din. Når Kodi begynner å rote til, stopper TV-visningen din brått. Her er noen ting som kan gå galt med Kodi og noen triks for å komme tilbake til visningsunderholdningen din.


Sannsynlige problemer Hvorfor Kodi ikke fungerer

Kodi holder på å krasje

  1. Hvis Kodi tilfeldig krasjer, er det å feilsøke eventuelle feil å starte Kodi på nytt. Velg de fleste enheter, bortsett fra Fire TV eller Fire Sticks strøm~~POS=TRUNC knappen, og klikk deretter Reboot.

    For Fire Stick TV-klikk innstillinger, deretter Enhet, deretter Restart. Du kan også koble fra strømmen fra disse enhetene, vente noen sekunder og deretter koble strømmen til igjen.

  2. Et annet enkelt feilsøkingstrinn er å prøve å oppdatere Kodi-programvaren. Som med tilleggsprogrammer er det ment å fikse eller forbedre programmet.

  3. Hvis du fortsatt har krasj, er neste trinn å tilbakestille Kodi til standardinnstillingene. Dette vil fjerne eventuelle justeringer eller tilpasninger som du eller et tillegg har utført. Det gir deg også en ny start for mulige ytelsesproblemer. Å bruke Ares Wizard er den enkleste måten å oppnå dette på.

    Klikk Flere , klikk deretter Slett alle data / nystart

    Du ser en dialogboks som bekrefter fjerning av alle tillegg osv. Fra Kodi. Klikk Ja.

    Du vil se en alternativer dialog som lar deg beholde noen innstillinger som favoritter, kildereller tilleggsinnstillinger. For å fullføre tilbakestillingen, må du ikke beholde noen av disse innstillingene. Klikk deretter Fortsett.

  4. Til slutt er det siste feilsøkingstrinnet å installere Kodi på nytt. Dette vil tørke eventuelle tillegg eller justeringer du har gjort med Kodi. Selv om det kan virke drastisk, er det noen ganger den beste måten å fjerne eventuelle problemer du har, å starte helt fersk.

Video holder buffering

Det er ikke noe mer frustrerende enn når du prøver å se på noe, og det fortsetter å buffere og pause kontinuerlig. Som nevnt tidligere kan VPN-appen din være en stor ressurssvin som forårsaker bufring eller ingen strøm i det hele tatt. Hvis du har løst denne muligheten, er det neste logiske trinnet å se på hurtigbufferen. Det er et praktisk tillegg for å gjøre det mulig å tømme hurtigbufferen og øke videobufferen, ettersom Kodi selv ikke har innebygd slike verktøy.

Ares Wizard gir deg mye mer kontroll og gir deg et lettfattelig grensesnitt. Du må laste ned og installere den først.

  1. Klikk på for å tømme hurtigbufferen ved hjelp av Ares Wizard Vedlikehold, deretter Slett hurtigbuffer Temp. Du får en bekreftelse på hvor mange filer som ble slettet i hurtigbufferen. Klikk OK å fortsette.

  2. Det kan også være lurt å rense midlertidige filer. Dette er veldig som å rense filer på datamaskinen din. Mens du er i Ares Wizard, klikker du Vedlikehold, klikk deretter Slett miniatyrbilder og Slett pakker individuelt. Dette er også en utmerket rengjøringsoppgave for Kodi. Kodi vil bekrefte slettingen av miniatyrbilder. Plukke ut OK å fortsette.

  3. Det kan hende du må justere videobufferen. Det er ikke en perfekt cache-størrelse for å gi deg optimal ytelse, så du må eksperimentere med cache-størrelsen for å få bedre videovisning. Klikk på for å justere videobufferen tweaks >Veiviser for avanserte innstillinger. Klikk deretter neste.

  4. Ares Wizard vil da rapportere hvor mye RAM du har tilgjengelig og den anbefalte maksimale mengden. Dette er vanligvis omtrent 1/3 av tilgjengelig RAM. Klikk Generer innstillinger.

  5. Det neste skjermbildet vil gi deg glidebryteren for videocache-størrelse for å justere beløpet du vil angi. Når du har angitt beløpet, klikker du på Bruk disse innstillingene.

  6. Du vil få en bekreftelse og be om å starte Kodi på nytt. Plukke ut OK å fortsette.


Ytterligere Kodi feilsøking

Selv om det kan være mange problemer med Kodi og de mange plattformene den kan brukes på, opplever mange av plattformene de samme problemene. 

Ingen videostream - tilleggsproblemer

Det kan være et par mulige problemer hvis du ikke har noen strøm i det hele tatt. Foruten å bli blokkert av Internett-leverandøren din (se VPN-seksjonen ovenfor), kan et dårlig Kodi-tillegg også være skyldige. Uansett om tillegget har sluttet å virke eller ikke lenger støttes, bør reinstallering av det mistenkte dårlige tillegget rette opp mangelen på strøm.

Mangel på tillegg

En annen mulighet for å få en no stream-melding er at filmen eller TV-programmet kanskje ikke har en tilgjengelig stream. Igjen, ved å installere flere tillegg, kan du øke sjansene dine for å finne strømmen du vil ha.

Nettverksproblemer

Hvis du allerede har eliminert problemer med VPN og Internett-leverandøren din, kan problemet være med hjemmenettverket ditt. Enten du streamer eller bare surfer på nettet, vil det interne nettverket kreve litt oppmerksomhet noen ganger. Den beste måten å eliminere nettverksproblemer (og dette inkluderer problemer med buffering) er å starte modemet / ruteren på nytt. Selv om dette kan høres skummelt ut, er alt du trenger å gjøre å koble strømmen fra ruteren i omtrent et minutt. Når du har koblet den til igjen, bør du se den komme til liv og begynne å kommunisere med de andre enhetene dine. Hvis du ikke ser noen lys, kan det hende at ruteren din må byttes ut.

Kodi kan ikke koble til en kilde

Denne meldingen er relativt vanlig med Kodi på grunn av gratis innkjøp av tillegg. Hvis du får denne feilen, er den skyldige mest sannsynlig at nettstedet der tillegget ditt kommer fra enten er nede, ikke lenger eksisterer eller at serveradressen er feil. Du må først verifisere serverens URL for å sikre at det ikke er noen skrivefeil. Hvis adressen er riktig, kan det hende du må søke på nettet etter et annet tilleggsdatabas, ettersom vertssiden kanskje ikke lenger eksisterer.


Problemer med Kodi og VPN

Hvis du er usikker på hva VPN er eller ikke bruker det, er dette det første trinnet for sikker videostreaming. Enten du ser på lisensierte videoer eller andre kilder, er VPN (Virtual Private Network) en fin måte å sikre din internettbruk på. Imidlertid kan VPN også forårsake ytelsesproblemer.

  1. Hvis du ikke bruker VPN, kan Internett-leverandøren din blokkere Kodi-streamingtrafikken din. Ikke alle Internett-leverandører (Internett-leverandører) tillater videostreaming. Dette er spesielt tilfelle hvis du ulovlig laster ned innhold. Ta kontakt med Internett-leverandøren din for å se om streaming er tillatt, eller om du når dine datagrenser. Noen Internett-leverandører vil redusere hastighet på dataene dine hvis de føler at du bruker for mye deres tjeneste. Hvis dette er tilfelle, får du kanskje ikke en strøm i det hele tatt

  2. Fordi VPN krypterer internettrafikken din, kan dette påvirke streamingytelsen din betydelig. VPN-apper kan variere av hvor mye de reduserer Internett-hastigheten din. Hvis du finner ut at VPN-en din er den mulige synderen, kan du prøve en annen VPN-app. Den stammende videoen kan bare rydde helt opp.


Legg igjen en kommentar