Alt du trenger å vite om Steam Workshop

Steam-verkstedet er et inventar av Steam-samfunnet, og er designet for å lette spillmodding. De fleste Steam-spill som støtter Workshop lar deg laste ned og installere mods med et enkelt klikk; utviklere bruker Workshopen til å samle innhold som til slutt kan havne i et spill.


Hvordan fungerer Steam-verkstedet?

Steam Workshop er et mod-depot for Steam Games. Når en utvikler gir ut et spill på Steam, og det spillet har mod-støtte, har de muligheten til å knytte det til Steam-verkstedet. Ved å koble til Steam Workshop kan skaperne laste opp modene sine slik at et enormt innebygd publikum kan glede seg over det, og det gir vanlige spillere en enkel og strømlinjeformet prosess for å skaffe mod.

Når du åpner Steam Workshop, som er tilgjengelig via Steam-fellesskapet, presenterer den deg en liste over populære spill som har mods tilgjengelig å laste ned. Du kan også velge å sjekke ut utvalgte spill, nylig oppdaterte spill og nylig spilte spill. Du kan også se en liste over hvert spill som støtter funksjonen.

Du kan få tilgang til Steam Workshop direkte fra Steam-biblioteket ditt. Når du klikker på et spill i biblioteket ditt, og det spillet inkluderer Steam Workshop-støtte, finner du en knapp som lenker direkte til spillets Steam Workshop-side.


Er Steam Workshop gratis?

Steam Workshop er gratis å bruke, og de fleste mods og andre ting du finner i den er også gratis. Noen spill, som Skyrim, inkluderer også premium mods som du må kjøpe. Når du kjøper en av disse modene, går en del av betalingen direkte til personen som opprettet modet.

Hvis du betaler for et mod i Steam Workshop, og det ikke fungerer som annonsert, eller hvis du ikke er fornøyd med kjøpet ditt, kan du returnere det gjennom en lignende refusjonspolicy som den som styrer Steam-spillretur.


Slik laster du ned mods fra Steam Workshop

Hvis et spill støtter Steam Workshop, abonnerer du bare på det for å få tilgang til strømmen av modded innhold. Denne prosessen fungerer i stedet for å laste ned eller installere enkeltartikler fra Steam Workshop. Hvis du ikke lenger vil ha et element eller en mod i spillet ditt, kan du bare avslutte abonnementet og Steam vil fjerne det.

Før du laster ned og installerer elementer fra Steam Workshop, må du sikkerhetskopiere spillfilene og lagre data.

Slik skaffer du mods og andre gjenstander fra Steam Workshop:

  1. Start Steam, åpne din Bibliotek, og velg et spill som støtter Steam Workshop.

  2. Bla ned til Workshop-delen og velg Bla gjennom verkstedet.

    Hvis du ikke ser en Bla gjennom verkstedet knapp, det betyr at spillet ikke støtter Steam Workshop, og du må prøve et annet spill.

  3. Hvert spill som støtter Steam Workshop har en Steam Workshop-side. Denne siden gir deg en rekke måter å oppdage nye modeller, plugins, mods og mer.

  4. Klikk på et hvilket som helst element på hovedsiden som interesserer deg, bruk søkefunksjonen eller bla gjennom et av sorteringsalternativene.

  5. Når du finner et element som interesserer deg, velger du det.

  6. Når du velger et element i Steam Workshop, tar det opp ytterligere informasjon om det elementet. Hvis du vil prøve det selv, velger du + Abonner.

    Hvis du vil fjerne elementet, plugin eller mod fra spillet ditt, går du tilbake til samme side og velger Tegnes en gang til.

  7. Start spillet ditt, og prøv det nye elementet eller modet ditt.

  8. Du kan laste ned flere elementer, plugins og mods samtidig, men noen Steam Workshop-elementer kan komme i konflikt med andre. Hvis spillet ditt ikke fungerer som det skal etter at du har installert flere gjenstander fra Steam-verkstedet, kan du prøve å fjerne det ett om gangen til spillet fungerer som det skal.


Hvordan stemme på varer i Steam-verkstedet

Noen spill tar en annen tilnærming, slik at du kan stemme på brukerinnsendte ting i Steam Workshop. I denne ordningen er det bare de mest populære modene som blir innlemmet i spillet.

Slik stemmer du om ting i Steam Workshop:

  1. Åpne Steam-biblioteket ditt, og klikk på et spill som støtter denne implementeringen av Steam Workshop.

  2. Rull ned, og velg Bla gjennom verkstedet.

    Hvis du ikke ser et alternativ for å bla gjennom Workshop, støtter ikke spillet Steam Workshop.

  3. Hvis du vil oppdage splitter nye ting å stemme på, velger du de store Klikk for å komme i gang med å stemme i køen din knapp.

    Hvis du vil stemme på et bestemt element, kan du søke etter det i søkeboksen.

  4. Hvis du vil se et bestemt element vises i spillet, velger du Ja.

  5. Plukke ut Neste vare i kø og gjenta stemmeprosessen for de gjenværende elementene.

  6. Du kan velge hvilket som helst element på Steam Workshop-siden for å stemme på det direkte.

  7. Plukke ut Ja hvis du vil se elementet vises i spillet.

  8. Du kan stemme på så mange ting du vil. Når en Steam Workshop-innsending mottar nok stemmer, kan spillutvikleren bestemme seg for å inkludere den i spillet.


Kan noen laste opp til Steam-verkstedet?

Steam-verkstedet er tilgjengelig for alle. Det er ingen barrierer for inngang, bortsett fra din dyktighet og fantasi, selv om det å sende inn ting krever at du signerer en avtale med Valve.

Å laste opp til Steam Workshop er mer komplisert enn å laste ned mods, og det gjøres ikke gjennom Steam-klienten. Hvert eneste spill som har Steam Workshop-støtte, har en egen metode for opplasting.

Noen spill har et menyvalg i spillet som lar deg laste opp modene dine til Steam Workshop, og andre krever at du oppgir en kommandolinjekode. Noen utgivere tilbyr også et verktøy som er designet for å laste opp mods for spillene sine til Steam Workshop.

Hvis du er interessert i å laste opp til Steam Workshop, sjekk spillet ditt for å se om det har et alternativ å gjøre det. Hvis ikke, kontakt utvikleren eller utgiveren av spillet for spesifikke instruksjoner.


Legg igjen en kommentar