Slik oppdaterer du Snapchat

Snapchat-teamet ruller kontinuerlig ut alle slags morsomme og fantastiske nye funksjoner som gjør appen mer artig å bruke. Hvis du vil være blant de første som bruker disse nye funksjonene, må du vite hvordan du oppdaterer Snapchat på enheten din når en ny versjon av appen blir tilgjengelig.

Både Android- og iOS-enheter som kjører de nyeste operativsystemene, har automatisk oppdatering på appen innebygd rett i dem, slik at du ikke trenger å bekymre deg for å oppdatere appene dine manuelt. Til tross for dette velger noen mennesker å deaktivere automatisk oppdatering, og selv om de ikke gjør det, blir ikke apper alltid oppdatert på det øyeblikket deres nye versjoner blir tilgjengelige.

Slik oppdaterer du Snapchat-appen din når en ny versjon blir tilgjengelig.

Disse instruksjonene gjelder iOS- og Android-enheter uavhengig av Snapchat-versjonen.


Oppdaterer iOS-appen via App Store

Snapchat-oppdateringer er tilgjengelige via App Store for iPhones og iPads og via Play Store for Android-enheter. Slik oppdaterer du iOS-appen:

  1. Åpne App Store app på telefonen eller nettbrettet ved å trykke på appen. Forsikre deg om at du er koblet til internett.

  2. Bruke oppdateringer kategorien nederst for å finne knappen for å oppdatere Snapchat. Hvis du ikke ser fanen Oppdateringer, trykker du på profilikon.

  3. Pek OPPDATERING ved siden av Snapchat for å oppdatere appen.

Oppdateringsetiketten blir til en animert fremdriftssirkel. Etter noen sekunder opp til noen minutter (avhengig av tilkoblingen), kan du åpne den nye versjonen av appen for å begynne å bruke den.


Oppdaterer Android-appen via Google Play

Trinnene for oppdatering av Snapchat er litt forskjellige på Android, men like enkle.

  1. Start Play-butikken app ved å trykke på den.

  2. Trykk på meny øverst til venstre i appen.

  3. Velg Mine apper og spill fra listen.

  4. Fra OPPDATERINGER kategorien øverst, finn Snapchat i listen over oppdateringer.

  5. Hvis en Snapchat-oppdatering er tilgjengelig, kan du trykke på OPPDATERING å få det.

Det er alt det virkelig er - det er ikke annerledes enn å oppdatere andre apper du har installert på enheten. Snapchat lanserer alltid nye funksjoner relatert til chatting, emoji, filtre, linser, historier og mer som du ikke vil gå glipp av. Du kan til og med spille av musikk fra telefonen din.


Bli varslet om de siste Snapchat-oppdateringene

Annet enn å sjekke App Store eller Play Store regelmessig for oppdateringer, kan det være litt vanskelig å vite nøyaktig når en ny Snapchat-versjon blir tilgjengelig. Siden det er mange blogger der ute som dekker tekniske og nyhetshistorier - inkludert viktige appoppdateringer - så snart de blir relevante, kan du ta hensyn til disse historiene hjelpe deg med å finne ut når en ny Snapchat-oppdatering er tilgjengelig og hvilke nye endringer du kan forventer av det.


Sett opp en Google Alert for Snapchat

En av de beste måtene å motta nyhetshistorier om Snapchat-oppdateringer nesten så snart de blir rapportert og hentet av Google, er å sette opp et varsel med Google Alerts. Du kan bruke "snapchat-oppdatering" som betegnelse for varselet ditt.

For å bli varslet så snart nyheter om en Snapchat-oppdatering treffer, klikk Vis alternativer i appen din for å vise en rullegardinmeny der du kan stille inn Hvor ofte alternativ til Som det skjer. Opprett varselet, og du vil bli varslet via e-post så snart Google henter noe relatert til en Snapchat-oppdatering.

Hvordan bruke Google Nyheter til å lage en tilpasset RSS-feed


Bruk IFTTT Påminnelser for å få Snapchat-oppdateringer

Hvis du har en Android-enhet, kan du til og med ta dette et skritt videre ved å bruke IFTTT til å sende deg en tekstmelding når du mottar en ny e-post fra Google Alerts.

Du kan lage en oppskrift som sender deg en e-post hvis en Snapchat-oppdatering finnes i App Store (for iPhone og iPad). Dette er den beste måten å se etter oppdateringer ved hjelp av IFTTT. Play Store og Google Alerts støttes ikke utløsere, men sjansen er stor for at en oppdatering på App Store vil bety at det også er en oppdatering i Play Store.

I dette tilfellet kan du sette opp emnet til å være "snapchat-oppdatering" eller "google-varsler." Selv om e-post du mottar via Google Alerts, kan være for historier fra tidligere Snapchat-oppdateringer, eller muligens til og med fremtidige appoppdaterings-spådommer, er dette fortsatt en god måte å holde deg kjent med.

Sjekk innstillingene dine for å slå på nye funksjoner

Hvis du finner ut at alle vennene dine sender deg snaps med kule nye funksjoner som du ikke ser ut til å ha, og du allerede har oppdatert appen din til den nyeste versjonen, kan det være lurt å gå inn i innstillingene dine for å sjekke og se om noe trenger å bli slått på først.

For å få tilgang til innstillingene dine, trykk på profilikonet ditt øverst til venstre på Snapchat. Velg tannhjulikonet øverst til høyre, og trykk deretter på Administrer under TILLEGGSTJENESTER merkelapp.

Du vil kunne konfigurere innstillingene dine for filtre, reiser, vennemoji og tillatelser.

Vil du prøve nye Snapchat-funksjoner før de offisielt blir utgitt? Bli med på Snapchat Beta.


Legg igjen en kommentar