Slik bruker du Instagram på en PC eller Mac

Den gratis, populære Instagram sosiale nettverks appen gjør det enkelt å ta, dele og redigere bilder på mobile enheter. Filtrene legger til unike og ofte imponerende effekter på bilder. Slik bruker du Instagram på en stasjonær PC eller Mac-datamaskin.


Instagram på et skrivebord

Du kan få tilgang til Instagram på din PC eller Mac ved hjelp av en nettleser for å gjennomgå feeden din, like og kommentere innlegg, se profilen din og følge eller følge med på personer. Instagram har også nylig lagt til muligheten for å sende og motta direkte meldinger. Du kan imidlertid ikke legge ut bilder eller videoer. Men det er løsninger du kan prøve.

For å få tilgang til Instagram-siden din på nettet, gå til adresselinjen i nettleseren, og skriv deretter inn http://instagram.com/username.

Slik legger du ut på Instagram fra en PC

Denne metoden bruker Google Chrome-kodeinspektørverktøyet for å lure Instagram til å tro at du legger ut fra en mobilenhet. Slik gjør du det:

  1. Gå til Instagram.com og logg inn.
  2. Høyreklikk på et tomt område i nettleservinduet og velg Undersøke.

    Du kan også bruke tastatursnarveien CTRL+Skift+I.

  3. Velg Bytt verktøylinje for enheten ikon. Det ser ut som en telefon og et nettbrett.

  4. Inspektør visningen på venstre side endres, og rullegardinmenyene vises øverst. Velg Responsive rullegardinmenyen og velg en mobilenhet fra listen.

  5. Gå til Zoom rullegardinmenyen og velg Tilpass til vindu.

  6. Instagram-appen ligner nå mobilversjonen, komplett med pluss tegn for å legge ut bilder og videoer. Klikk på den for å åpne nettleseren og velg hva du vil legge ut.

    Hvis du ikke ser pluss tegnet, trykker du på F5 for å oppdatere nettleser skjermen.

Slik legger du ut på Instagram fra en Mac

I likhet med PC-løsningen lurer Mac-løsningen Safari-nettleseren til å tro at du er på en iOS-enhet.

  1. Åpne Safari, gå til Safari menyen, og valgte deretter Preferanser.

    Du kan også trykke på Kommando+, (komma) på tastaturet.

  2. Trykk på Avansert.

  3. Velg Vis Utvikle-menyen i menylinjen merk av i boksen.

  4. Gå til Instagram.com og logg inn på kontoen din.
  5. Trykk på Utvikle > User Agent > Safari.

  6. Instagram-nettstedet oppdateres automatisk og viser mobilversjonen av nettstedet. Last opp bildet ditt som du normalt ville gjort.

    Hvis siden ikke lastes inn automatisk på nytt, må du oppdatere den manuelt.


Bruk Instagram for Windows Desktop-appen

Instagram for Windows desktop-appen fungerer det samme som nettversjonen. Du kan ikke legge ut bilder eller videoer, men du kan se innlegg, like og kommentere, og følge og følge brukerne. Instagram for Windows fungerer imidlertid ikke med eldre PC-er eller Mac-maskiner.

Instagram for Windows krever Windows 10 versjon 10586.0 eller nyere og 2 GB RAM. En Microsoft-konto er nødvendig for å laste ned Instagram for Windows.

Løsninger for eldre datamaskiner

Hvis du vil legge ut bilder og videoer til Instagram fra skrivebordet ditt, og du har en Mac eller eldre PC som ikke kan kjøre Instagram for Windows-appen, er det noen løsninger.

BlueStacks

BlueStacks er en gratis Android-telefon emulator. Den etterligner Android-versjonen av Instagram på en PC eller Mac, slik at du kan laste opp bilder til Instagram.

En emulator er et program som simulerer et mobiltelefon operativsystem (eller en annen type operativsystem) på en datamaskin.

Installer BlueStacks, og last ned Instagram. Logg på Instagram-kontoen din, og Instagram-feeden din vises som på en telefon.

Flume

Flume er en kun Mac-innfødt Instagram-app som lar deg laste opp bilder, legge ut på Instagram fra en Mac, redigere bilder og mer. Den inneholder også noen strømbrukerfunksjoner som mobil Instagram-appen ikke tilbyr, for eksempel sveise snarveier og måter å markedsføre merkevaren din på.

E-post

Hvis det er et bilde på den stasjonære datamaskinen du vil legge ut på Instagram, er en lavteknologisk løsning å sende deg et bilde via e-post, få tilgang til bildet fra telefonen og deretter legge det ut på Instagram.

Dropbox

Bruk Dropbox, den gratis sky baserte lagrings appen, til å dele bilder på din stasjonære datamaskin til mobilenheten din, og få tilgang til bildene på Instagram.

De beste gratis sky lagringstjenestene for sikkerhetskopiering i 2020

Pixlr

Pixlr er ikke en desktop Instagram-løsning. I stedet er det en foto app med funksjoner som ligner på Instagram. Pixlr kaller seg en "neste generasjons online foto redigerer."

Rediger bildene dine online med disse 19 gratis bilderedigerings sidene


Legg igjen en kommentar