Slik åpner du en Snapchat uten at den sier ‘Åpnet’

Når du ser på en snap eller leser en chatmelding sendt til deg fra en Snapchat-venn, vil de kunne se en "Åpnet" -etikett vises under navnet ditt i fanen Samtaler. Dette gir dem beskjed om at du har sett deres snap eller lest chatmeldingen. Men ville det ikke vært fint å åpne Snapchat uten at det sto "Åpnet"? Det er mulig - det tar bare noen få ekstra trinn.


Hvordan lese Snapchat-meldinger uten at de vet

Følgende instruksjoner fungerer for bilde- og videoklipp, samt chatmeldinger, og kan brukes på Snapchat iOS- og Android-appene. Skjermbilder er gitt nedenfor for iOS-versjonen.

  1. Når du har mottatt en ny snap- eller chatmelding fra en venn, naviger til samtaler ved å sveipe rett fra kameratappen.

  2. Hvis snap- eller chat-meldingen ikke er fullstendig lastet inn ennå, la den lastes inn. Når det er lastet inn, bør du se en rosa firkant og "Ny snap" -etikett (hvis det er et snap), eller en blå pil og "New Chat" -etiketten (hvis det er en chatmelding) under vennens navn.

    Ikke trykk på den for å se den eller lese den!

  3. Sett enheten i flymodus for å koble fra internett.
    • På iOS-enheter sveiper du opp fra bunnen av skjermen for å avsløre kontrollsenteret og trykker på flyet ikonet slik at det blir oransje.
    • På Android-enheter sveiper du ned fra toppen av skjermen for å avsløre hurtiginnstillingene og trykker på flyet ikonet slik at det blir blått.

  4. Nå som du er koblet fra internett, er det trygt å se vennens snap eller lese chatmeldingen. Gå tilbake til Snapchat-appen og trykk på vennens navn + Ny Snap for å vise snap, eller trykk på vennens navn + Ny chat for å lese chatmeldingen sin.

  5. Før du slår av flymodus og kobler til igjen, må du tømme hurtigbufferen i Snapchat-appen. Trykk på profilikon / Bitmoji øverst til høyre i appen, og trykk deretter på utstyr ikonet øverst til høyre i profilfanen din.

  6. I kategorien Innstillinger blar du ned til konto Handlinger delen og trykk på Tøm buffer > Rydd alt. Trykk Okay for å bekrefte.

    Dette trinnet er viktig for å åpne snaper i hemmelighet, så hvis du glemmer å gjøre det, vil vennen din fremdeles se etiketten "Åpnet" til tross for at du åpner den mens du er i flymodus. Hvis du tømmer hurtigbufferen, fjernes bare visse data som hjelper appen å kjøre raskere, men kan ta ekstra plass. Ikke bekymre deg - ingen av dine lagrede snaps i Memories eller chatter går tapt.

  7. Nå er det trygt å slå av flymodus.
    • Sveip opp fra skjermen på iOS og trykk på flyet ikonet i kontrollsenteret for å koble til på nytt.
    • Sveip ned fra skjermen på Android og trykk på flyet ikonet i hurtiginnstillingene.
  8. Når vennen din ser på samtalefanen, er alt de ser en "Levert" -etikett under navnet ditt.

Prøv det selv

Den beste måten å bekrefte at denne metoden fungerer på er å bruke to Snapchat-kontoer, der den ene kontoen sender en snap til den andre. Følg trinnene ovenfor ved å bruke mottakerkontoen, og kontroller at avsenderkontoen aldri ser en "Åpnet" -etikett ved å se etter "Levert" -etiketten i stedet.

Du kan gjøre dette ved å ganske enkelt opprette en testkonto sammen med din vanlige konto, men en enklere måte å gjøre det på er å få en venn til å teste den med deg.

Legg igjen en kommentar