Hva er ESPN + og hvordan fungerer ESPNs streamingtjeneste?

ESPN + er en frittstående streamingtjeneste fra ESPN hvor du kan streame UFC-arrangementer og live MLB-, NHL- og Major League Soccer-spill, samt dokumentarer, original programmering, klassiske spill på forespørsel, eksklusivt innhold og mye mer. Her er alt du trenger å vite om ESPN + og hvordan du kommer i gang med å streame sport.

Wat'hna Racha / EyeEm / Getty 


Hvordan får du tilgang til ESPN +?

Få tilgang til ESPN + på en mobil enhet ved å laste ned ESPN-appen for iOS eller Android, og deretter oppgradere til ESPN + som et kjøp i appen. For å se på en TV eller datamaskin, få ESPN + via ESPN-appen eller -kanalen på en Roku-, Apple TV-, Chromecast- eller Amazon Fire TV-streamingenhet eller via en Samsung Smart TV. Eller se i en nettleser, på en Xbox One, PlayStation 4 og mer.

Det er ikke behov for et kabelabonnement for å registrere deg for ESPN +, men ekte sportsfans vil kanskje ikke koble ledningen helt ennå, siden ESPN + ikke tillater tilgang til NBA- eller NFL-spill eller teltarrangementer på andre kanaler.

Besøk ESPN for en komplett liste over enhetene som støtter ESPN +, samt hjelp til å konfigurere appen.


Hva får ESPN + deg?

ESPN + har et imponerende utvalg av mainstream og eklektisk sportsinnhold. Se live Major League Baseball, National Hockey League og Major League fotballkamper, samt noen høyskolesport, PGA golf, boksing og tennis kamper.

Hvis du er UFC-fan, får du tilgang til spesielle arrangementer, eksklusive kamper og pay-per-view-hendelser som ikke er tilgjengelige andre steder. Hvis du er en fan av mindre vanlige idretter, vil du nyte rugby, cricket, spill fra Canadian Football League og andre internasjonale idretter.

Bortsett fra live-spill og kamper, få tilgang til skriftlige artikler, sportspodcaster, nyheter, scoreoppdateringer, fantasyfotballinformasjon, original programmering, kondenserte versjoner av ESPNs SportsCenter-sammendrag og NFL Prime Time-serien, og et bibliotek med dokumentarer og annet on-demand innhold .


Hvor mye koster ESPN +

ESPN + koster $ 5.99 per måned eller $ 49.99 per år. Den er også inkludert i en pakke med Hulu og Disney Plus for $ 12.99 per måned. Hvis du er en sportsfan, kan det være verdt å betale rundt $ 72 per år for å få tilgang til et så stort utvalg av sportsinnhold. Hvis du er UFC-fan, er det nesten ikke bra.

Mens ESPN + ikke vil oppfylle alle dine sportsbehov, uten NFL- eller NBA-spill, er det et utmerket tillegg til dine sportsmediealternativer.

Hvordan registrere deg for ESPN +

Her er en titt på ESPN + registreringsprosessen.

  1. Naviger til ESPN + -siden og velg Få ESPN + or Få pakke, hvis du vil ha Disney Plus og Hulu-pakken.

  2. Du blir bedt om å opprette en konto. Skriv inn navnet ditt, opprett et passord, og velg Melde deg på.

    Hvis du allerede har en Disney- eller ESPN-konto, kan du logge på med legitimasjonen.

  3. Angi kredittkortinformasjonen din og velg Kjøp ESPN +.

  4. ESPN + -kontoen din er nå aktiv. Begynn å se umiddelbart på ESPN-hovednettstedet, eller last ned riktig app for telefonen eller streamingenheten.


Legg igjen en kommentar