Hvordan legge til flere spill i NES Classic

Mens nyutgivelsen av Nintendos originale hjemmekonsoll kommer med bare 30 av de beste innebygde klassiske spillene, gjør et nytt program det ekstremt enkelt å legge til flere spill i NES Classic-utgaven din ved hjelp av en Windows-PC. Når det er sagt, trenger du dine egne NES-spill-ROM-er.

Hvis du gjør endringer på NES Classic, annulleres garantien, og du kan skade konsollen. Legg til nye spill på egen risiko.


Hvordan legge til spill i NES Classic

Før du begynner, vil du ha ROM-ene dine tilgjengelig. Slik legger du til spill i NES Classic:

Du kan følge de samme instruksjonene for å legge til spill i en SNES Classic ved hjelp av Hakchi2-programvaren.

  1. Når konsollen er slått av, kobler du NES Classic til en PC ved hjelp av en USB-kabel, men la HDMI-kabelen være koblet til TV-en for å spore fremgangen din.

    Hvis PC-en din har problemer med å oppdage NES Classic, kan du prøve å bruke en annen USB-kabel enn den som fulgte med konsollen.

  2. Last ned den nyeste versjonen av Hakchi2. Hvis den kommer i en ZIP-fil, trekker du ut innholdet til PCen.

  3. Åpen hakchi.exe (ikonet er en NES-kontroller).

    Hvis du blir bedt om å laste ned flere ressurser og starte enheten på nytt, kan du åpne hakchi.exe igjen etter at du har startet på nytt.

    Åpne hakchi.exe (ikonet ser ut som en NES-kontroller).

  4. Plukke ut NES (USA / Europa).

  5. Plukke ut Legg til flere spill for å laste opp ROM-ene du vil legge til i NES Classic. Bare filer med filtypen .NES fungerer, selv om du også kan laste opp ZIP-mapper som inneholder dem.

  6. Under listen over egendefinerte spill velger du tittelen du vil legge til omslagsbilder til. Plukke ut Google for å hente bilder direkte fra Google.

  7. Velg på Hakchi2-verktøylinjen Kernel > Installere / reparere, Velg deretter Ja når du blir spurt om du vil blinke den egendefinerte kjernen.

  8. Følg instruksjonene som vises. Det kan hende du må installere noen drivere hvis de ikke installeres automatisk da du koblet til konsollen.

  9. Når prosessen er fullført, velger du Synkroniser utvalgte spill med NES / SNES Mini og bekreft at du blinket den egendefinerte kjernen.

  10. Når ROM-ene dine er lastet opp, slår du av konsollen og kobler den fra PCen.

  11. Koble strømkilden til NES Classic og slå den på. De nye spillene dine vil være i en mappe som heter "Nye spill" ved siden av de forhåndslastede titlene.

  12. Når du vil legge til flere spill, kobler du NES Classic til PC-en din, åpner Hakchi og velg Synkroniser utvalgte spill med NES / SNES Mini. Det er ikke nødvendig å blinke den egendefinerte kjernen hver gang.


Hvordan få ROMS til NES Classic

Lenge før NES Classic kom ut, hadde spillere allerede spilt favoritt-Nintendo-titlene sine takket være emulatorer og ROM-er. Nedlasting av ROM-er med spill du ikke allerede eier er teknisk sett ikke lovlig; likevel er det ofte enklere å finne ROM-er for NES-spill på nettet enn å spore opp fysiske kopier av gamle spill.

Med omtrent 300 MB ubrukt intern lagring har NES Classic god plass til ROM-er. Box art-bilder er vanligvis større enn de faktiske spillfilene, slik at du kan la dem være ute for å gi plass til enda flere spill.

ROM er ikke en filtype; det er et bredt begrep for en type fil. NES ROM-er har vanligvis utvidelsen .NES. Mens Hakchi lar deg laste opp andre filtyper, inkludert ROM-er, for andre konsoller til NES Classic, vil spillene ikke kunne spilles av. ROMer av NES-spill som bare er utgitt i Japan, fungerer kanskje ikke.


Legg igjen en kommentar