Hvordan spille The Sims 2 i vindmodus

Sims 2 og utvidelsespakker kjøres normalt i fullskjermmodus. Dette betyr at når du spiller spillet, fyller skjermen hele skjermen, skjuler skrivebordet og andre vinduer. Hvis du helst ikke vil spille i fullskjermmodus, er det en måte å få spillet til å vises i et vindu i stedet for over hele skjermen. Dette alternativet "vindusmodus" lar skrivebordet og andre vinduer være synlige og enklere å få tilgang til, og det holder også Windows-oppgavelinjen bare et klikk unna, slik at du kan bytte til andre programmer eller spill, se klokken osv. spillets snarvei. Vi viser deg hvordan.

Denne guiden er spesielt for The Sims 2 på PC.


Slik aktiverer du Windowed Mode i The Sims 2

Følg disse trinnene for å få The Sims 2 til å kjøre i vindusmodus:

  1. Finn snarveien du bruker for å starte The Sims 2. Det er mest sannsynlig på skrivebordet ditt, der det vises som standard når spillet først installeres.

  2. Høyreklikk eller trykk og hold nede snarveien, og velg deretter Eiendommer fra menyen.

  3. I Snarvei-fanen, ved siden av Mål: felt, gå helt til slutten av kommandoen og sett et mellomrom etterfulgt av -vindu (eller -w).

  4. Klikk eller trykk på OK knappen for å lagre og avslutte.

Åpne The Sims 2 for å teste snarveien til den nye vindusmodusen. Hvis spillet åpnes i fullskjerm igjen, går du tilbake til trinn 3 og sørger for at det er et mellomrom etter den vanlige teksten, før bindestrek, men at det ikke er mellomrom mellom bindestrek og ordet "vindu".

Dette fungerer også med mange andre spill som kjører i fullskjermmodus. Hvis et spill ikke har en vindusmodusinnstilling tilgjengelig i grafikkalternativene, følger du trinnene ovenfor for å se om det fungerer.


Bytter tilbake til fullskjermmodus

Hvis du bestemmer deg for å spille The Sims 2 i fullskjermmodus igjen, gjenta de samme trinnene som beskrevet ovenfor, men slett "-vindu"fra snarveiens kommandolinje for å gå tilbake til forrige innstillinger.