Nintendo Switch Camera: Hvor er det og hvordan fungerer det?

Selv om du ikke vil merke et kameralinse på forsiden eller baksiden av Nintendo Switch-konsollen, lurer det to på Joycon-kontrollerne. Hver bevegelsesfølende kontroller inkluderer et infrarødt (IR) kamera i bunnen. Det ser ikke ut som et kamera siden det ikke er noen tradisjonell linse, men hvis du ser kan du se de svarte flekkene nederst. 

Disse kameraene ble sjelden brukt da Switch først ble utgitt, men med Nintendos Labo-sett har kameraet og dets evner blitt tydeligere.


Hva kan Motion IR-kameraet gjøre nøyaktig?

Måten en infrarød sensor eller et kamera fungerer på er å skyte ut usynlige prikker som deretter blir kartlagt på det den treffer. Det er ikke langt unna måten ekkolodd fungerer på. Dette gjør det mulig for Joycon-kontrollerne å "se" objekter og bevegelse og bruke den som inndatametode.

Bildegjenkjenningen er sannsynligvis mye bedre enn du forventer. IR-sensoren kan også oppdage et varmekart. Men det er ikke høy kvalitet eller et veldig bra kamera. Du har for øyeblikket ikke tilgang til kameradelen av IR-kameraet uten et Labo-sett, og selv da fungerer det ikke som et tradisjonelt kamera. Du kan ikke peke Joycon på noe og ta et bilde.

Gamespot YouTube-video

Nintendo har detaljert noen mer spesifikke detaljer rundt bevegelses-IR-kameraet på nettstedet sitt, selv om dette intervjuet er rettet mot utviklere.


Hvordan ta skjermbilder på Nintendo Switch

Selv om det kanskje ikke har et tradisjonelt kamera, kan bryteren ta skjermbilder av alt som skjer på skjermen, både under et spill eller i menysystemet.

For å ta et skjermbilde, trykk på Kamera på venstre Joycon. Dette sparer øyeblikkelig det som vises på skjermen.

Vise dine egne bilder på Nintendo Switch

Slik ser du skjermbildene du har tatt:

  1. Gå til Hjem skjermen og finn sirkelikonene nederst.

  2. Velg Album ikonet.

  3. Herfra kan du se, slette eller filtrere skjermbildene dine. Du kan også legge dem ut på Twitter eller Facebook hvis kontoene dine er koblet til Switch.


Vise bilder utenfor på en Nintendo-bryter

Du kan også se dine egne bilder på Switch hvis du er eventyrlysten. På baksiden av konsollen under støttebenet er det et MicroSD-kortspor. MicroSD-kort kan brukes på bryteren for lagring av nedlastede spill eller avlasting av skjermbilder du har tatt på konsollen. Det er ikke helt klart hvorfor denne funksjonaliteten er så begrenset, men den er spikret. Som standard vil ikke bryteren vise noen bilder eller videoer som ikke er skjermbilder fra selve bryteren.

Selv om du skulle gi nytt navn til et .JPG-bilde til Nintendos tilpassede format for skjermbilder, vil det ikke lure systemet.

Men det er et programvareverktøy som entusiaster har funnet på som tilpasser bildene dine slik at de kan leses av bryteren.

Legg igjen en kommentar