Hvordan se Wimbledon Live Stream

Wimbledon Championships, mer kjent som Wimbledon, er den eldste tennisturneringen i verden, den siste grand slam-turneringen som fremdeles holdes på ekte gress, og du kan fange hvert øyeblikk av handlingen uten å slå på TV-en din.

På grunn av Coronavirus-pandemien har Wimbledon-mesterskapet i 2020 blitt kansellert. Kom tilbake i 2021 for detaljer om hvordan du kan se neste års turnering. 

ESPN har kringkastingsrettighetene til å kringkaste Wimbledon Championships, slik at kabel- og satellittabonnenter kan se Wimbledon live stream gjennom det offisielle WatchESPN-nettstedet.

Alle andre kan se Wimbledon live stream via online streamingtjeneste som Sling TV. For å se denne direktesendingen er alt du trenger en høyhastighets internettforbindelse, en enhet som en smarttelefon eller bærbar datamaskin og den rette TV-streaming-appen.


Hvordan se Wimbledon Live Stream fra ESPN

Kabel- og satellitt-TV-abonnenter kan se Wimbledon på ESPN og ESPN2, men hva om du ikke vil sitte foran TV-en din i to hele uker i juli?

WatchESPN er en streamingtjeneste som er tilgjengelig for kabelabonnenter, og du kan bruke den til å se Wimbledon live stream på datamaskinen, telefonen, nettbrettet eller til og med spillkonsoll. De eneste kravene er at du trenger en høyhastighets internettforbindelse, og kabelabonnementet ditt må inkludere ESPN og ESPN2.

Nettstedet WatchESPN fungerer på Windows-, MacOS- og Linux-datamaskiner og bærbare datamaskiner, så lenge du bruker en nettleser som Chrome eller Firefox som støtter streaming. Du trenger ikke laste ned en app, fordi du kan se live-stream direkte på nettstedet.

Slik ser du Wimbledon live stream gjennom WatchESPN:

  1. Naviger til WatchESPN.com når Wimbledon Championship er i lufta. Finn spilleren som er merket Wimbledon, og klikk på play-knappen.

    Hvis du ser logoen til kabel- eller satellittleverandøren øverst til høyre på siden, trenger du ikke å logge inn. Klikk på spilleren som sier Wimbledon, og livevideoen begynner å spille med en gang hvis du var logget på automatisk.

  2. Velg kabel- eller satellittleverandør.

  3. Logg inn på kabel- eller satellittkontoen din og klikk Logg inn, Logg inneller Fortsett.

    Innloggingssiden du ser vil variere avhengig av leverandøren din, men du må alltid oppgi e-postadressen og passordet for kabel- eller satellittkontoen for å logge på.

  4. Hvis Wimbledon live stream-videoen ikke åpnes automatisk, gå tilbake til WatchESPN.com og klikk på avspillingsknappen igjen.


Hvilke streamingtjenester inkluderer Wimbledon Live Stream?

Ledningskutter kan ikke bruke WatchESPN, men det betyr ikke at du er avskåret fra WImbledon live stream hvis du ikke betaler for kabel. I stedet for å bruke et kabelabonnement, kan ledningsskjærere se på den samme handlingen gjennom enhver TV-streamingtjeneste som inkluderer ESPN og ESPN2.

Streamingtjenester gir tilgang til de samme live-TV-kanalene som du normalt ser gjennom et kabel- eller satellittabonnement. I stedet for å bruke kabelforbindelse eller parabol, streamer du livevideoen over en høyhastighets internettforbindelse. Disse tjenestene tilbyr vanligvis flere alternativer og koster mindre enn tradisjonell kabel-TV.

Siden hele Wimbledon-turneringen sendes på ESPN og ESPN2, er det viktig å velge en tjeneste som inkluderer tilgang til begge disse ESPN-kanalene. De fleste streamingtjenester inkluderer ESPN, men noen få populære tjenester har det ikke.

Dette er de mest populære streamingtjenestene som gir deg tilgang til Wimbledon live stream:

  • Sling TV: ESPN og ESPN2 er begge inkludert i den rimelige Sling Orange-planen. Andre tjenester koster mer og tilbyr flere kanaler, men dette er et godt valg hvis alt du bryr deg om er Wimbledon.

Prøv Sling TV nå

  • YouTube TV: Denne tjenesten inkluderer både ESPN og ESPN2 med basisplanen.
  • Hulu med Live TV: Denne tjenesten gir tilgang til ESPN og ESPN2, og det er ingen forvirrende planer eller tillegg å håndtere.

Få en måned med Hulu gratis

  • DirecTV Now: ESPN og ESPN2 er begge inkludert i alle planer.

Alle disse tjenestene gir deg en slags gratis prøveperiode, så velg din favoritt, så kan du begynne å se Wimbledon live stream gratis.


Ser på Wimbledon Live Stream på mobil, streamingenhet og konsoller

Nettstedet WatchESPN er designet for å fungere med bærbare og stasjonære datamaskiner, så det kan hende det ikke fungerer på mobilenheten din. Hvis du vil se Wimbledon live stream på telefonen, nettbrettet eller en streamingenhet som Roku eller Apple TV, må du laste ned ESPN-appen på enheten.

Dette alternativet er bare tilgjengelig hvis du har et kabel- eller satellittabonnement. ESPN-appen lar deg bare streame live-arrangementer som Wimbledon Championships hvis du abonnerer på kabel- eller satellitt-TV. Hvis du ikke gjør det, har også streamingtjenestene i forrige seksjon apper.

Her er appene du trenger for å se Wimbledon live stream via WatchESPN:

  • Android: ESPN
  • iOS: ESPN
  • Amazon-enheter: ESPN
  • År: ESPN
  • PS4: ESPN
  • Xbox One: ESPN

Legg igjen en kommentar