Hvordan se US Open Tennis Live Stream

US Open Tennis Championship er årets andre Grand Slam-tennisturnering, og du kan fange hvert øyeblikk av handlingen uten å slå på TV-en din. Med syv runder spilt over to uker på hardcourtene til USTA National Tennis Center i Flushing Meadows, NY, er US Open en av de mest spennende tennisbegivenhetene i sesongen.

ESPN har kringkastingsrettigheter for US Open, slik at kabel- og satellittabonnenter kan streame gjennom det offisielle WatchESPN-nettstedet. Alle andre kan komme inn på handlingen gjennom en streamingtjeneste som Hulu With Live TV eller YouTube TV. Alt du trenger er en enhet som en bærbar datamaskin, nettbrett eller telefon, en høyhastighets internettforbindelse og riktig TV-streaming-app.

Tidsplanoversikt

 • Første runde: August 31, 2020
 • Plassering: USTA Billie Jean King National Tennis Center, Flushing Meadows, NY
 • Strøm: WatchESPN
 • Se den fullstendige US Open-timeplanen

Hvordan streame US Open fra ESPN

Hvis du har et kabel- eller satellittabonnement, men heller vil streame US Open på en datamaskin eller bærbar datamaskin i stedet for å se på TV-en, kan du bruke nettstedet WatchESPN live streaming. Dette nettstedet gir gratis tilgang til sportsbegivenheter som sendes på ESPN og ESPN2.

Du kan bruke WatchESPN på Windows, macOS eller Linux-datamaskiner eller bærbare datamaskiner, så lenge du har en nettleser som Chrome eller Firefox som støtter streaming og en høyhastighets internettforbindelse. Det siste du trenger er et gyldig kabel- eller satellittabonnement fordi dette nettstedet bare er for betalende abonnenter

Slik strømmer du US Open gjennom WatchESPN:

 1. Naviger til WatchESPN.com når US Open er i lufta. Finn spilleren som er merket US Open, og klikk på play-knappen.

  Hvis du ser logoen til kabel- eller satellittleverandøren øverst til høyre på siden, trenger du kanskje ikke å logge inn. Klikk på US Open-spilleren, og livevideoen begynner å spilles med en gang hvis du var logget inn automatisk.

 2. Velg kabel- eller satellittleverandør.

 3. Logg inn på kabel- eller satellittkontoen din og klikk Logg inn, Logg inneller Fortsett.

  Innloggingssiden du ser vil variere avhengig av leverandøren din, men du må alltid oppgi e-postadressen og passordet for kabel- eller satellittkontoen for å logge på.

 4. Hvis US Open-videoen ikke åpnes automatisk, går du tilbake til WatchESPN.com og klikker på avspillingsknappen igjen.


Hvilke streamingtjenester inkluderer US Open?

Kabel- og satellittabonnenter kan streame US Open gjennom WatchESPN med et kvalifiserende abonnement, men det er ikke et alternativ for ledningskutter. Den beste måten for ledningskutter å streame US Open er å bruke en TV-streamingtjeneste. Hvis du foretrekker det, kan du også fange noe av handlingen med eget ESPN + -abonnement.

Årsaken til at TV-streamingtjenester er en god måte for ledningskutt å se US Open på, er at de gir tilgang til de samme live TV-kanalene som du normalt ser på kabel eller satellitt. Forskjellen er at du streamer live TV gjennom en høyhastighets internettforbindelse i stedet for å se på kabel eller satellitt.

Siden US Open sendes på ESPN, er det viktig å velge en tjeneste som inkluderer tilgang til ESPN. De fleste av dem har det, men det er noen bemerkelsesverdige unntak.

Dette er de mest populære streamingtjenestene som gir deg tilgang til US Open:

 • Sling TV: ESPN, ESPN2 og ESPN3 er alle inkludert i den rimelige Sling Orange-planen. Dette er et godt valg hvis alt du bryr deg om er US Open.
 • YouTube TV: Denne tjenesten inkluderer både ESPN og ESPN2 med basisplanen.
 • Hulu med Live TV: Denne tjenesten gir tilgang til ESPN og ESPN2, og det er ingen forvirrende planer eller tillegg å håndtere.
 • AT & T TV nå: ESPN og ESPN2 er begge inkludert i alle planer.

Alle disse tjenestene tilbyr en eller annen type gratis prøveperiode, så velg din favoritt, så kan du begynne å se US Open gratis. Prøv en måneds gratis prøveversjon av Hulu, for eksempel eller en uke med fuboTV gratis.


Streaming US Open på mobil, streamingenhet og konsoller

WatchESPN er designet for bærbare og stasjonære datamaskiner, men du kan bruke tjenesten på telefonen, nettbrettet og til og med streaming-enheter, som Roku eller Apple TV, samt spillkonsoller. For at det skal skje, må du laste ned ESPN-appen på enheten din.

Dette alternativet er bare tilgjengelig hvis du har et kabel- eller satellittabonnement. ESPN-appen lar deg bare streame live-arrangementer som US Open hvis du abonnerer på kabel- eller satellitt-TV. Hvis du ikke gjør det, har også streamingtjenestene i forrige seksjon apper.

Her er appene du trenger for å streame US Open gjennom WatchESPN:

 • Android: ESPN
 • iOS: ESPN
 • Amazon-enheter: ESPN
 • År: ESPN
 • PS4: ESPN
 • Xbox One: ESPN

Legg igjen en kommentar